?? ΕΛΒΕΤΙΑ: Η Sacha Jean-Baptiste θα επιμεληθεί τη συμμετοχή του Gjon’s Tears!

Το SRF, ο τηλεοπτικός φορέας της Ελβετίας, αποκάλυψε ότι η διάσημη Σουηδή σκηνοθέτιδα και χορογράφος Sacha Jean-Baptiste θα επιμεληθεί τη συμμετοχή της Ελβετίας στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2020 στο Ρότερνταμ.

Ο Gjon’s και η Sacha όλο αυτό τον καιρό δουλεύουν στη σκηνική παρουσίαση και σκηνοθεσία του “Repondez-moi” όπως δημοσιεύτηκε στη σελίδα του SRF στο facebook.

https://www.facebook.com/srfesc/posts/3135726403138673

Η Sacha Jean-Baptiste στη Eurovision

Η Sacha Jean-Baptiste, έχει στο ενεργητικό της πολλές επιμέλειες συμμετοχών καλλιτεχνών στο διαγωνισμό της Eurovision. Στον περσινό διαγωνισμό είχε επιμεληθεί τη συμμετοχή του Luca Hänni “She got me” ο οποίος κατέκτησε την τέταρτη θέση για λογαριασμό της Ελβετίας.

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τη συμμετοχή βέβαια της Τάμτας, η οποία με το “Replay” κατέκτησε τη δέκατη τρίτη θέση για λογαριασμού της Κύπρου.

Αναμφισβήτητα η μεγάλη της επιτυχία είναι η δεύτερη θέση που κατέκτησε η Ελένη Φουρέιρα με το Fuego ξανά για λογαριασμό της Κύπρου στο διαγωνισμό της Eurovision 2018. Μεταξύ άλλων έχει αναλάβει τη σκηνοθετική επιμέλεια των Equinox (Βουλγαρία 2018), της Jessica Mauboy (Αυστραλία 2018), των Minus one (Κύπρος 2016), της Loreen (Σουηδία 2012), του Isaiah (Αυστραλία 2017), του Kristian Kostov (Βουλγαρία 2017), των συμμετοχών της Γεωργίας (2015-2017) και της Αρμενίας (2016, 2017).

Η Ελβετία θα συμμετάσχει στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision με τον Gjon’s Tears και το τραγούδι Repondez-moi (δείτε εδώ).

[Πηγή: SRF facebook]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μακάρι να ετοιμάσουν κάτι καλό που να αναδεικνύει το τραγούδι και τα συναισθήματα που αυτό προκαλεί και με μια καλή φωνητική απόδοση μπορουμε να ελπίζουμε για Ελβετία το 2021!!!!#repondez-moi

  2. Πιστευω οτι αυτο το τραγουδι κ της Νορβηγιας δεν θα πανε καθολου καλα,καθε χρονο δυο τρια φαβορι καταποντιζονται.Δεν νομιζω να αγγίζει τους τηλεθεατες του σαββατου ο ελβετος

  3. Το τραγούδι είναι ένα αριστούργημα και πιστεύω πως είναι σε τροχιά νίκης. Ελπίζω επί σκηνής να παρουσιαστεί όπως του αξίζει, αν γίνει ο διαγωνισμός βέβαια που αμφιβάλλω πλέον..

  4. Μόνο ένα πράγμα έχω να πω για αυτό το τραγούδι:ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ!Ε λπιζω η σκηνική παρουσία να είναι το εξισου καλή με το τραγούδι

  5. Sacha Baptiste; Οκ…κλώνοι, ολογράμματα, μωβ, μαύρο, κόκκινο, κι άλλο μωβ, ψηφιακή βροχή, κοντινά στην αφάνα του τύπου α! και μωβ ξέχασα. Προβλέπω υψηλά στις επιτροπές γιατί μην ξεχνιόμαστε Σουηδία είναι αυτή (η Σάσα εννοώ).

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ