?? ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Με τους VAL στο Ρότερνταμ!

 

Ολοκληρώθηκε μόλις ο εθνικός τελικός της Λευκορωσίας “Nationalny Otbor”, ο οποίος διεξάχθηκε με σκοπό την ανάδειξη της συμμετοχής της χώρας στον φετινό, 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision!

Το “Nationalny Otbor” φιλοξενήθηκε για ακόμη μία χρονιά στη πρωτεύουσα της χώρας Minsk και συγκεκριμένα στο Belarusfilm Filming Pavillion. Η Εθνική κρατική τηλεοπτική και ραδιοφωνική εταιρεία της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας, μετέδωσε ζωντανά τη βραδιά μέσα από τις συχνότητές της. Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν η Helena Meraai και ο Evgeny Perlin.

Δώδεκα τραγούδια διεκδίκησαν το εισιτήριο για το Ρότερνταμ. Οι 12 υποψήφιες συμμετοχές, ύστερα από αντίστοιχη κλήρωση, εμφανίσθηκαν με την κάτωθι σειρά:

  1. NAPOLI – “Do not let me down
  2. Sasha Zakharik – “Rocky Road
  3. Vakhomchik Anastasia Igorevna (Anastasia Malashkevich) – “Invisible
  4. CHAKRAS – “La-ley-la
  5. Glamozda Anastasia Igorevna – “Burning again
  6. Razvadovskaya Anastasia Aleksandrovna – “Hello
  7. Yan Yarosh – “Fire
  8. Pushnova Angelika Dmitrievna – “True Love
  9. Khmelnitskaya Daria Pavlovna – “On Fire
  10. AURA – “Ram pile
  11. KeySi – “Chili Pepper
  12. VAL – “Da vidna

Το τελικό αποτέλεσμα καθορίστηκε με μικτό σύστημα ψηφοφορίας από την διεθνή κριτική επιτροπή  και το τηλεοπτικό κοινό.

Μεγάλοι νικητές του εθνικού τελικού της Λευκορωσίας “Nationalny Otbor” αναδείχθηκαν οι VAL με το τραγούδι “Da vidna”  που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας!

Πως κρίνετε τη συμμετοχή της Λευκορωσίας στον φετινό διαγωνισμό;

Ψηφίστε στο Poll μας και βαθμολογήστε τη συμμετοχή της Λευκορωσίας!

Πως βαθμολογείτε τη συμμετοχή της Λευκορωσίας στη Eurovision 2020 “Da vidna” με τους VAL; / How do you rate the Belarusian ESC 2020 entry “Da vidna” with VAL?

Υπενθυμίζουμε ότι η Λευκορωσία, έχει κληρωθεί να διαγωνισθεί στον Πρώτο Ημιτελικό της Eurovision 2020 (12 Μαΐου 2020) ενώ θα εμφανισθεί στο πρώτο μισό του διαγωνιστικού μέρους της βραδιάς.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Λευκορωσίας στη Eurovision 2020!

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ξεκάθαρα περιμένουμε τη Τσιτσιολίνα να νικήσει στη Φινλανδία μπας και φέτος πάρει λίγη ζωή ο διαγωνισμός….

  2. Για μένα η Λευκορωσία είναι η χειρότερη μου χώρα στον διαγωνισμό. Δεν μου έχει αρέσει ποτέ συμμετοχή της με εξαίρεση το 2014 και το guilty pleasure μου Cheesecake. Και αυτό χάρη στο πως το παρουσίασαν live.

    Στα ίδια μήκη κύματος και η φετινή τους συμμετοχή. Δεν μου δημιουργεί κανένα συναίσθημα ούτε θετικό ούτε αρνητικό.

  3. ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΠΟΠ-ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ!!! ΝΑΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ή/και ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
    ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ “ΓΕΓΟΝΟΤΑ” ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΑΜΕ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ “ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥΡΕΣ” ΜΕ ΦΟΥΛ ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΤΙΧΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΛΩΣΣΑ
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ