?? ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Σε αναζήτηση τραγουδιών για τη Eurovision 2021!

H ταλαντούχα και νεαρή Victoria μπορεί να έχασε φέτος την ευκαιρία να διαγωνισθεί στη Eurovision λόγω της επίσημης ακύρωσης του διαγωνισμού, όμως είναι από τους τυχερούς εκείνους καλλιτέχνες που πήραν την “εντολή” από το κρατικά κανάλια των χωρών τους να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό της επόμενης χρονιάς ως ανταμοιβή της φετινής ακύρωσης.

Ήδη, η εταιρία που έχει αναλάβει τη συμμετοχή της στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, Ligna Studios, εξέδωσε ανοιχτή πρόσκληση σε συνθέτες και στιχουργούς που θέλουν να γράψουν τραγούδι για τη Victoria και τη Eurovision 2021. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να στείλουν τις προτάσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση submissions@ligna-studios.com.

Η Ligna Studios πέρα από την γενικότερη επιμέλεια της συμμετοχής της Victoria στη Eurovision για φέτος, είχε αναλάβει και την παραγωγή του video clip του “Tears getting sober”, του τραγουδιού που θα εκπροσωπούσε φέτος τη Βουλγαρία στον διαγωνισμό.

ΑΠΟΨΕ Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ VICTORIA!

Ακολουθώντας το παράδειγμα πολλών καλλιτεχνών, η Victoria και η ομάδα της αποφάσισαν να στήσουν σήμερα Σάββατο 28 Μαρτίου 2020, μία διαδικτυακή συναυλία η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά σε όλο τον κόσμο μέσα από την ιστοσελίδα eurovision.icard.com. H συναυλία θα ξεκινήσει στις 19:00 ώρα Κεντρικής Ευρώπης, δηλαδή 20:00 ώρα Ελλάδος.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη σχετικά με τη συμμετοχή της Βουλγαρίας στη Eurovision 2021, μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ