?? ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Ακούστε τα δύο πρώτα τραγούδια του ”Eurovision: Australia Decides 2020”!

Ήδη από τις 16 Δεκεμβρίου 2019 γνωρίζουμε τη χρυσή δεκάδα του “Eurovision: Australia Decides 2020”, του εθνικού τελικού μέσω του οποίου θα προκύψουν ο εκπρόσωπος και η συμμετοχή της Αυστραλίας στη Eurovision 2020. Η ημερομηνία διεξαγωγής του εθνικού τελικού πλησιάζει και έτσι τα δέκα υποψήφια τραγούδια αρχίζουν σιγά-σιγά να παίρνουν το φως της δημοσιότητας περιμένοντας φυσικά και τις ανάλογες κριτικές από τους fans.

Μαζί με την ανακοίνωση του ονόματός του, τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019, ο Jack Vidgen κυκλοφόρησε και τη συμμετοχή του η οποία φέρει τον τίτλο “I Am King I Am Queen”. Πριν από μερικές ημέρες ο νεαρός και ταλαντούχος καλλιτέχνης ολοκλήρωσε και τα γυρίσματα του video clip του κομματιού, το οποίο κυκλοφόρησε επίσημα μέσα από το προσωπικό του κανάλι στο YouTube!

Από χθες Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020, έχει δοθεί στη δημοσιότητα ακόμη μία υποψηφιότητα, αυτή του Jordan-Ravi. Το τραγούδι έχει τίτλο “Pushing Stars” και είναι διαθέσιμο για ακρόαση τόσο στο YouTube όσο και στο Spotify.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 πρόκειται να κυκλοφορήσουν ακόμη τέσσερις υποψήφιες συμμετοχές: το “Proud” της Casey Donovan, το “Together” του Mitch Tambo και το “Can we make heaven” της Diana Rouvas ενώ το τέταρτο θα είναι η υποψήφια συμμετοχή του iOTA ο τίτλος της οποίας όμως δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός.

Υπενθυμίζουμε ότι ο εθνικός τελικός “Eurovision: Australia Decides 2020” θα διεξαχθεί σε δύο βραδιές: στις 7 και 8 Φεβρουαρίου 2020. Η πρώτη βραδιά θα είναι “αφιερωμένη” στη κριτική επιτροπή ενώ η δεύτερη θα είναι ανοιχτή για το ζωντανό αλλά και τηλεοπτικό κοινό. Παρουσιαστές των shows θα είναι για ακόμη μία φορά ο Joel Creasey και η Myf Warhurst  ενώ ο τόπος και ο χώρος που θα φιλοξενήσει τον εθνικό τελικό θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Gold Coast Convention and Exhibition Centre.

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Αυστραλίας στη Eurovision 2020, στον OGAE Greece!

Πηγή: SBS Australia 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Kαι τα δύο μετριότατα. Επιπλέον, η φωνή του Vidgen είναι τόσο κοντά στο να φαλτσάρει στις ψηλές νότες που γίνεται ενοχλητική, ενώ το μήνυμα έχει ήδη παρουσιαστεί πολλές φορές στον διαγωνισμό και με πολύ πιο πετυχημένους τρόπους (η λεύκανση δοντιών θα πρέπει να απαγορεύεται μετά από ένα σημείο με νόμο…).

  2. Έχω πραγματικά κουραστεί τοοοσο πολύ τα περί ισότητας .. πραγματικά τα ίδια και τα ίδια για ψίχουλα ψήφων. Αν κάθε μία χώρα κάθε χρόνο στέλνει τραγούδια περί ισότητας και ομοφυλοφιλίας έχουμε περίπου άλλες 35 χώρες να στείλουν άρα άλλα 35 χρόνια με μηνύματα ισότητας. ελπίζω στα μισά να υπάρχει πλήρη ισότητα σε όλους τους ανθρώπους μπας και γλιτώσουμε από τους ψηφοθήρες χαχαχαχα

  3. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΥΠΟΥ ROI ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΑΣΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΧΑΖΟΤΡΑΓΟΥΔΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ