?? ΑΡΜΕΝΙΑ: To “Depi Evratesil” επιστρέφει!

Η Αρμενική τηλεόραση ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019, επίσημα, πως το “Depi Evratesil” (=Προς τη Eurovision) επιστρέφει με σκοπό να βρεθούν ο εκπρόσωπος και η συμμετοχή της χώρας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2020! 

To “Depi Evratesil” είναι ένα μουσικοτηλεοπτικό show το οποίο τέθηκε σε εφαρμογή για πρώτη φορά το 2017 αναδεικνύοντας ωστόσο μόνο τον εκπρόσωπο της χώρας, ενώ συνεχίστηκε το 2018 με μικρές αλλαγές στους κανονισμούς οι οποίοι επέτρεπαν στο κοινό και στην επιτροπή να επιλέξει πέραν του καλλιτέχνη και το τραγούδι με το οποίο θα συμμετάσχει η Αρμενία στον διαγωνισμό της Eurovision. Το 2019 η χώρα δεν χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο format κάνοντας ανάθεση στην Srbuk όμως θεωρεί πως για το 2020 η πιο κατάλληλη λύση είναι η επαναφορά του.

Ο 3ος κύκλος του “Depi Evratesil” θα είναι ίδιος με τον δεύτερο. Αυτό σημαίνει ότι οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες θα πρέπει να διαγωνιστούν με δικά τους τραγούδια τα οποία θεωρούν πως ταιριάζουν για την εκπροσώπηση της Αρμενίας στη Eurovision. Το τελικό αποτέλεσμα θα κρίνει τόσο το κοινό όσο και μια ειδικά διαμορφωμένη κριτική επιτροπή.

Η καταλυτική ημερομηνία υποβολής συμμετοχών είναι η 31η Δεκεμβρίου 2019 ενώ οι αιτήσεις και οι συμμετοχές μπορούν να γίνουν δεκτές στην επίσημη ιστοσελίδα της φόρμουλας.  Η ημερομηνία διεξαγωγής του show αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα…

Υπενθυμίζουμε ότι νικήτρια του 1ου Depi Evratesil ήταν η Artsvik η οποία εκπροσώπησε το 2017 την Αρμενία με το κομμάτι “Fly with me” καταλαμβάνοντας την 18η θέση στον Τελικό γύρο. Ο δεύτερος κύκλος του show βρήκε ομόφωνα νικητή τον Sevak Khanagyan ο οποίος με τη σύνθεσή του “Qami” εκπροσώπησε την Αρμενία χωρίς όμως να καταφέρει να προκριθεί στον τελικό γύρο της Eurovision.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Αρμενίας στη Eurovision 2020!

Πηγή: www.eurovision.am 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ΕΡΤ γιατί παραμενει τόσο σιωπηλή? Τι θα γίνει τελικά με τη συμμετοχή (και μν μου πείτε για την Καλομοίρα… να θυμίσω ότι οι ίδιοι “δημοσιογράφοι” έλεγαν ότι η Ισπανία είχε προτείνει στη Φουρέιρα… enough said)

  2. Κακώς το επανέφεραν… Η ιστορία έχει δείξει οτι με εσωτερική επιλογή έχουν καλύτερα αποτελέσματα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ