?? ΑΡΜΕΝΙΑ: Απόψε ο μεγάλος τελικός του “Depi Evratesil 2020”!

Σήμερα το βράδυ η Αρμενία θα επιλέξει τόσο τον εκπρόσωπο όσο και τη συμμετοχή της στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Η επιλογή όπως είναι ήδη γνωστό θα γίνει μέσω του εθνικού τελικού “Depi Evratesil” (=Προς τη Eurovision), format που χρησιμοποιείται για τρίτη φορά στην ιστορία της χώρας, μετά τις χρονιές 2017 και 2018. 

Δώδεκα συνθέσεις θα διεκδικήσουν το πρώτο βραβείο το οποίο δεν είναι άλλο από το χρυσό εισιτήριο για το Ρότερνταμ. Τα υποψήφια τραγούδια έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί από τον Αρμενικό φορέα εδώ και δέκα μέρες και βρίσκονται στη κρίση του κοινού μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Χθες το βράδυ, το επίσημο κανάλι του “Depi Evratesil” στο YouTube δημοσίευσε αποσπάσματα ελάχιστων δευτερολέπτων από τις πρόβες των δώδεκα υποψήφιων καλλιτεχνών. Τα αντίστοιχα videos μπορείτε να τα παρακολουθήσετε παρακάτω.

Υπενθυμίζουμε ότι ανάμεσα στους υποψηφίους είναι και ο νεαρός Vladimir Arzumanyan ο οποίος το 2010 εκπροσώπησε την Αρμενία στη Junior Eurovision κατακτώντας τη πρώτη θέση με τη σύνθεση “Mama” αλλά και η Αθηνά Μανουκιάν, η οποία έχει γεννηθεί και δραστηριοποιείται μουσικά στη χώρα μας, Ελλάδα έχοντας ενεργή δισκογραφία και εμφανίσεις σε δημοφιλή νυχτερινά κέντρα της Αθήνας.

Σύμφωνα με σχετική κλήρωση που έγινε τη Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020, οι δώδεκα υποψηφιότητες θα εμφανιστούν κατά τη διάρκεια της αποψινής βραδιάς με την εξής σειρά:

  1. “Butterflies” – Agop

Σύνθεση: Haik Solar & Arni Rock | Στίχοι: Dzovinar Melkom Melkomian

Δείτε απόσπασμα από τη πρόβα ΕΔΩ!

2. “Why?” – Karina EVN

Σύνθεση: Edward Meison | Στίχοι: Edward Meison

Δείτε απόσπασμα από τη πρόβα ΕΔΩ!

3. “What it is to be in love?” – Music Hayk

Σύνθεση: Music Hayk | Στίχοι: Music Hayk

Δείτε απόσπασμα από τη πρόβα ΕΔΩ!

4. “Lifes faces” – Erna Tamazyan

Σύνθεση: Zaruhi Petrosyan | Στίχοι: Zarine Mkhitaryan

Δείτε απόσπασμα από τη πρόβα ΕΔΩ!

5. “No love” – Eva Rida

Σύνθεση: Eva Rida | Στίχοι: Eva Rida

Δείτε απόσπασμα από τη πρόβα ΕΔΩ!

6. “Chains on you” – Athena Manoukian 

Σύνθεση: Athena Manoukian, DJ Paco | Στίχοι: Athena Manoukian

Δείτε απόσπασμα από τη πρόβα ΕΔΩ!

7. “It’s your turn” – Gabriel Jeeg

Σύνθεση: Gabriel Jeeg, Tigran Atayan | Στίχοι: Tigran Atayan

Δείτε απόσπασμα από τη πρόβα ΕΔΩ!

8. “Ha, take a step” – Nikolay and Sergey Arutyunov

Σύνθεση: Nikolay Arutyunov, Sergey Arutyunov | Στίχοι: Nikolay Arutyunov, Sergey Arutyunov

Δείτε απόσπασμα από τη πρόβα ΕΔΩ!

9. “Run Αway” – Miriam Baghdassarian

Σύνθεση: Dan Cinelli | Στίχοι: Manet-Miriam Baghdassarian

Δείτε απόσπασμα από τη πρόβα ΕΔΩ!

10. “What’s going on mama?” – Vladimir Arzumanyan

Σύνθεση: Martin Mirzoyan | Στίχοι: Grigor Kyokchyan

Δείτε απόσπασμα από τη πρόβα ΕΔΩ!

11. “Heaven” – Arthur Aleq

Σύνθεση: Arthur Aleq | Στίχοι: Arthur Aleq

Δείτε απόσπασμα από τη πρόβα ΕΔΩ!

12. “Save me” – Tokionine

Σύνθεση: TOKIONINE, George Brainshaker, Vova Baghmanyan | Στίχοι: Suzanne Khanzadyan, TOKIONINE

Δείτε απόσπασμα από τη πρόβα ΕΔΩ!

Σύμφωνα με τα σχόλια των eurovision fans ανά τον κόσμο μεγάλα φαβορί θεωρούνται η Athena Manoukian και ο Tokionine οι οποίοι αμφότεροι συμμετέχουν με αρκετά σύγχρονου ύφους τραγούδια. Έντονη ήταν η αντίδραση του κοινού περί της έλλειψης δυναμικών κομματιών ως προς το σύνολο του φετινού εθνικού τελικού αλλά και της έντονης έλλειψης των ethnic στοιχείων στα υποψήφια τραγούδια, κάτι που φαίνεται πως αναζητείται από το κοινό για τις Αρμενικές συμμετοχές στον Διαγωνισμό της Eurovision.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τον εθνικό τελικό της Αρμενίας “Depi Evratesil 2020” στις 20:00 ώρα Ελλάδας είτε μέσα από το Κανάλι 1 της Αρμενίας (κάντε κλικ ΕΔΩ) είτε μέσω της ζωντανής ροής του καναλιού του εθνικού τελικού στο YouTube (κάντε κλικ ΕΔΩ).

Εσείς ποιος πιστεύετε πως θα κερδίσει την πρώτη θέση στον αποψινό τελικό και θα ταξιδέψει στο Ρότερνταμ τον ερχόμενο Μάη;

Για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Αρμενίας στη Eurovision 2020 μείνετε συντονισμένοι σταθερά στον OGAE Greece! 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλησπέρα σας
    Προσπαθω εδω και 10 λεπτά να παρακολουθησω τον τελίκο αλλα δεν ξερω, κατι γινεται και λιγο κολλαει το βιντεο, δεν ακουγεται ο ηχος απο το συνδεσμο για το Κρατικο Καναλι της Αρμενιας και στο youtube δεν μπορω να το βρω
    Τι πρεπει να κανω?

  2. Μόνο Αθηνά..πάμε να κάνουμε λίγο σέξι χαμουλη στην eurovision με επιτέλους και ένα διαφορετικό άκουσμα… Ντάιμοντς σανινγκ ον μι μπιτσιζςςς

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ