ΤΣΕΧΙΑ: Ακούστε τη Eurovision version του “Lie to me”!

Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε η νέα, Eurovision version της συμμετοχής της Τσεχίας στο φετινό διαγωνισμό “Lie to me” που έγραψε και ερμηνεύει ο Mikolas Josef. Η νέα ηχογράφηση του τραγουδιού έγινε στην Αυστρία.

Ακούστε την εδώ!

Όπως σας είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο, το τραγούδι χρειαζόταν να επανεκδοθεί σε μια νέα μορφή, καθώς αρχικώς περιείχε φράσεις που είχαν επισημανθεί ως “άσεμνες”, κάτι που αντιβαίνει τους κανόνες του διαγωνισμού.

Έτσι, οι στίχοι έχουν αλλάξει ελαφρώς, αλλά ο γνώριμος ρυθμός του τραγουδιού έχει διατηρηθεί.

Ο Mikolas Josef ετοιμάζεται πλέον να το μεταφέρει και στη σκηνή της Λισαβόνας το Μάιο με στόχο να κατακτήσει το κοινό.

Η Τσεχία έχει κληρωθεί να εμφανισθεί στο πρώτο ήμισυ του Α’ Ημιτελικού στις 8 Μαϊού.

Πως σας φαίνεται η νέα version του “Lie to me”; Πιστεύετε θα τα καταφέρει ο Mikolas Josef να φέρει μια καλή θέση για την Τσεχία φέτος;

Μείνετε με τον OGAE Greece για να μαθαίνετε όλα τα νέα σχετικά με την συμμετοχή της Τσεχίας στη Eurovision 2018.

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συνεχιζω να ακουω την ιδια βλακεια, με ηλιθιες εκφρασεις του Justin Bieber της Τσεχίας και μια που το παιζει Ariana Grande.

  2. Που είναι η διαφορά; Το ίδιο ακούω… Είναι ό,τι πρέπει για να ανοίξει τον ημιτελικό η Τσεχία αλλά σαν τραγούδι είναι copy-paste του Hey Mamma

  3. Όσοι πιστεύουν ότι η Τσεχία δεν θα μπει τουλάχιστον 15αδα (και σίγουρα δεκάδα στο κοινό) είναι γελασμένοι!
    Και πολύ επιφυλακτικός είμαι. Το τραγούδι είναι μοντέρνο, ραδιοφωνικό, ξεσηκωτικό. Ακριβώς ότι θέλει ο μέσος τηλεθεατής.

  4. Τώρα που το ξανάκουσα πια 15αδα….
    Η δεκάδα σίγουρη με μεγάλες πιθανότητες για πεντάδα.

    • Ειλικρινά όσο τον κοιτάζω δε μπορώ να πω ότι έχει κάτι το συμπαθητικό πάνω του… Ούτε ένα καλό χαρακτηριστικό δε μπορώ να βρω

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ