ΣΟΥΗΔΙΑ: Απόψε ο γύρος της Δεύτερης Ευκαιρίας του Melodifestivalen 2021!

Μία ανάσα πριν από τον Μεγάλο Τελικό και μετά την ολοκλήρωση των τεσσάρων Ημιτελικών κατά τις ισάριθμες προηγούμενες εβδομάδες, έρχεται απόψε ο γύρος της Δεύτερης Ευκαιρίας στο Melodifestivalen 2021, του μεγαλύτερου τηλεοπτικού show της Σκανδιναβίας και ταυτόχρονα του εθνικού τελικού της Σουηδίας για τη Eurovision!

Οι συμμετοχές που κατέληξαν στις θέσεις 3 και 4 στις πρώτες τέσσερις Ημιτελικές φάσεις έχουν προκριθεί στον αποψινό γύρο. Αυτές μετά από απόφαση της παραγωγής του show χωρίστηκαν σε ζευγάρια και το βράδυ θα διαγωνιστούν ως αντίπαλοι σε τέσσερις μονομαχίες. Ο νικητής από κάθε μονομαχία θα κερδίσει από μία θέση στον Μεγάλο Τελικό στον οποίον ήδη έχουν προκριθεί οχτώ συμμετοχές: τα τραγούδια που στους Ημιτελικούς κατέλαβαν τις θέσεις 1 και 2 αντίστοιχα.

Όπως οι ημιτελικοί του Melodifestivalen 2021, έτσι και ο αποψινός γύρος της Δεύτερης Ευκαιρίας θα διεξαχθεί στο κλειστό χώρο Annexet, στη Στοκχόλμη με κεντρικό παρουσιαστή τον Christer Björkman (Σουηδία 1992) και συμπαρουσιάστρια τη Shirley Clamp! H Clamp έχει συμμετάσχει ουκ ολίγες φορές στο Melodifestivalen χωρίς όμως να έχει κερδίσει ποτέ. Βέβαια, έχει πατήσει το… πόδι της σε σκηνή της Eurovision αφού ήταν μία εκ των backing vocalist των Antique το 2001.

Υπενθυμίζουμε ότι λόγω της πανδημίας του Covid-19 το φετινό Melodifestivalen δεν θα έχει ζωντανό κοινό ενώ η είσοδος έχει απαγορευτεί ακόμα και στους διαγωνιζόμενους τραγουδοποιούς (συνθέτες-στιχουργοί). Σύμφωνα με τους κανονισμούς παρόντες στο χώρο θα είναι οι καλλιτέχνες και οι πλέον απαραίτητοι τεχνικοί της παραγωγής και αυτοί φυσικά τηρώντας αυστηρά τα μέτρα προστασίας.

Οι μονομαχίες του γύρου της Δεύτερης Ευκαιρίας του Melodifestivalen 2021 είναι:

Μονομαχία 1

Alvaro Estrella – Baila Baila VS Lillasyster – Pretender

Μονομαχία 2

Frida Green – The Silence VS Paul Rey – The Missing Piece

Μονομαχία 3

Εva Rydberg & Ewa Roos – Rena rama ding dong VS Clara Klingenström – Behöver inte dig idag

Μονομαχία 4

Klara Hammarström – Beat of Broken Hearts VS Efraim Leo – Best of Me

Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να παρακολουθήσετε τον γύρο της Δεύτερης Ευκαιρίας σε ζωντανή μετάδοση, μέσω του SVT Play (εδώ) στις 21:00 ώρα Ελλάδας!

Πως πιστεύετε πως θα διαμορφωθούν τα σημερινά αποτελέσματα;

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το Melodifestivalen 2021 και τη συμμετοχή της Σουηδίας στη Eurovision 2021!

Πηγή φωτογραφιών: Stina Stjernkvist / SVT

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ