ΡΩΣΙΑ: H Manizha περιγράφει την εμπειρία της στη Eurovision!

Συνέντευξη για την εμπειρία της στη Eurovision παραχώρησε η φετινή εκπρόσωπος της Ρωσίας Manizha σε τοπικό μέσο μιλώντας μεταξύ άλλων για την απαιτητική παραμονή της στο Ρότερνταμ και για την έκπληξη της όταν κέρδισε τον εθνικό τελικό.

Είχαμε γύρω στα 50 γυρίσματα κατά τη διάρκεια των οποίων πηγαίναμε από την εκκίνηση στον τερματισμό μέσα από νούμερα. Ο καθένας μας είχε μια έντονη συναισθηματική φόρτιση κατά τη διάρκεια των προβών. Πιστεύω ότι το Russian Woman απαιτεί μεγάλα αποθέματα ενέργειας όταν είσαι στη σκηνή. Μπορώ να δώσω μια συναυλία 3 ωρών αλλά δεν έχω κουραστεί ποτέ τόσο όσο με το τραγούδι αυτό στο διαγωνισμό.

Η Ρωσίδα τραγουδίστρια χαρακτήρισε την όλη εμπειρία της στο διαγωνισμό ως ένα λαμπρό γεγονός ενώ για την επιτυχία και την επίδραση του τραγουδιού δήλωσε :

Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι το τραγούδι αυτό θα καταλήξει να προκαλέσει τόσο μεγάλο ντόρο και να πυροδοτήσει τόσες αντιδράσεις. Μάλιστα, δεν το έγραψα ποτέ επίτηδες, δημιουργήθηκε κατά τύχη έτσι στο στούντιο.

Η φετινή συμμετοχή της Ρωσίας στη Eurovision κόστισε περίπου 10 εκατομμύρια ρούβλια, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων δόθηκε από το Channel One. Μέρος των εξόδων καλύφτηκε από την ίδια την τραγουδίστρια, ειδικά σε ό,τι αφορά την σκηνική παρουσία.

Η συμμετοχή στον εθνικό τελικό

Ερωτώμενη για την εμπειρία της στον εθνικό τελικό η Manizha ομολόγησε ότι αρχικά είχε προγραμματίσει να δώσει συναυλία την ίδια μέρα με τον εθνικό τελικό. Ωστόσο, είχαν πουληθεί λίγα εισιτήρια εξαιτίας της πανδημίας του Covid-19.

Δεν ήθελα αρχικά να συμμετάσχω στο διαγωνισμό, αλλά μετά σκέφτηκα ότι η συμμετοχή μου στον εθνικό τελικό θα προωθήσει τις συναυλίες μου.

Στο τέλος της εμφάνισης η φωνή μου έτρεμε από την αίσθηση ότι τα πάντα είχαν τελειώσει. Όταν μετά πήγα στα παρασκήνια, δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου, έκλαψα πολύ, ήμουν σε κατάσταση υστερίας. Πριν από την εμφάνιση μου δεν είχα νιώσει ποτέ τόσο εξαντλημένη. 

Όπως έχει δηλώσει σε προηγούμενη συνέντευξή της, το Russian Woman είχε γραφτεί ένα χρόνο νωρίτερα στο Ισραήλ υπό μορφή ντέμο, όμως είχε στη διάθεσή της μόλις μία μέρα προκειμένου να το τελειοποιήσει για τον εθνικό τελικό.

Τα σχέδια της μετά το διαγωνισμό

Η 9η θέση που κατέκτησε η Ρωσία στο φετινό διαγωνισμό, αποτυπώνεται και στην επιτυχία της Manizha μετά το διαγωνισμό καθώς έχει δεχτεί πολλές προτάσεις από διάφορες χώρες.

Μας έχουν καλέσει στην Πορτογαλία για ένα μεγάλο μουσικό φεστιβάλ. Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα είναι τα σύνορα ανοιχτά και πόσος κόσμος θα μπορεί να παρακολουθήσει τις συναυλίες. Χωρίς καμία αμφιβολία, η πανδημία δεν μου έχει επιτρέψει να κάνω όσα πράγματα θα ήθελα μετά το διαγωνισμό. Πιστεύω ότι θα καταφέρω να κάνω μια περιοδεία στην Ευρώπη. Είμαι σίγουρη ότι τα καινούρια τραγούδια μου θα έχουν στίχους στη ρωσική γλώσσα και ότι θα αρέσουν στους φανς μου τόσο στη Ρωσία όσο και στις υπόλοιπες χώρες.

Μείνετε συντονισμένοι στον ogaegreece.com για όλα τα νέα του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή: eurovoix.com 

Χρήστος Φάβιος
Χρήστος Φάβιος
Απόφοιτος του μεταπτυχιακού Εργασιακής και Οργανωσιακής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Βρυξελλών, recruiter και φανατικός με την Eurovision εδώ και δύο δεκαετίες. Αγαπώ να παρακολουθώ ταινίες, θέατρο και αθλητικές διοργανώσεις, να ταξιδεύω και να γράφω στίχους και ποιήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ