ΠΟΛΩΝΙΑ: Ακούστε τα τραγούδια των 9 φιναλίστ!

Λιγότερο από δύο εβδομάδες  απέχει ο εθνικός τελικός της Πολωνίας, για την ανάδειξη του 19ου εκπροσώπου της χώρας, στον επερχόμενο μουσικό Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό. Οι συμμετέχοντες του  Krajowe Eliminacje προετοιμάζονται για την μεγάλη βραδιά ενώ έχουν ήδη δημοσιευτεί τα τραγούδια τους, με την προσδοκία να κερδίσουν  το φιλοθεάμον κοινό. Ο νικητής του μεγάλου τελικού θα αναδειχθεί με τηλεψηφοφορία 100%.

Natalia Szroeder – Lustra

[youtube id=”X9doLGPa2T4″ width=”600″ height=”350″]

Edyta Górniak – Grateful

[youtube id=”uIrtnbEDXss” width=”600″ height=”350″]

Taraka – In the rain

[youtube id=”Lr6HBsezv-g” width=”600″ height=”350″]

Aleksandra Gintrowska – Missing

[youtube id=”7b6tKg0xZgU” width=”600″ height=”350″]

Michal Szpak – Color of your life

[youtube id=”iyRu1lzRg3k” width=”600″ height=”350″]

Margaret – Cool me down

[youtube id=”5nOqvm_62rM” width=”600″ height=”350″]

Kasia Mos – Addiction

[youtube id=”JJQxxVQHU6c” width=”600″ height=”350″]

Dorota Osinska – Universal

[youtube id=”kS9Owfg2LkY” width=”600″ height=”350″]

Napoli – My universe

[youtube id=”z_7kFMKJxWk” width=”600″ height=”350″]

Παραμείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece, για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την εκπροσώπηση της Πολωνίας, στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision 2016, που θα λάβει χώρα στην Στοκχόλμη της Σουηδίας.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα άρθρα για την Πολωνία εδώ.

Ιωάννης Ελ. Παχαλίδης.

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πολυ καλο το επιπεδο!!!
    Ξεχωρισα αρκετα κομμάτια!!
    1-Michal Szpak – Color of your life
    2-Dorota Osinska – Universal
    3-Kasia Mos – Addiction
    4-Aleksandra Gintrowska – Missing
    5-Natalia Szroeder – Lustra
    αχαχαχα σχεδον ολα μου αρεσουν απο οτι φαίνεται!!!της Edyta Górniak το θεωρω πολυ αδιαφορο!!ευχομαι η πολωνια να μη τη στειλει! υπαρχουν καλυτερα τραγουδια στο τελικο τους!!

  2. Η Πολωνια στα στοιχηματα ειναι στη πρωτη θεση για τη πρωτια,λογω του Cool me down…καλο τραγουδι,αλλα οχι και κατι το φοβερο…

  3. Η Πολωνία θα κερδίσει αν στείλει την Margaret. H Πολωνία πότε δεν είχε στήριξη στα στοιχήματα και αν φανταστείτε το ότι είναι 1η μια χώρα όπως η Πολωνία τότε μιλάμε για σίγουρη πρωτιά σε ενδεχόμενη νίκη του εθνικού τελικού. Η Edyta Gorniak είναι 3η στα στοιχήματα.

  4. Πολλές φορές έχει ειπωθεί πως η eurovision χρειάζεται όλα τα είδη μουσικής και ποιοτικά τραγούδια γενικά. Και συμφωνώ. Όμως εγώ θα πω οτι χρειάζεται και τραγούδια σαν το Cool Me Down! Ένα τραγούδι που θα μπορούσε να γίνει παγκόσμιο hit. Εξαιρετικό για το είδος του. Έχει την ικανότητα και το πλεονέκτημα να σου μένει ο ρυθμός του και να κολλάς!
    Βέβαια τέτοια τραγούδια θέλουν την σωστή σκηνική παρουσία γιατί μπορεί να γίνουν τσίρκα ή να περάσουν αδιάφορα.
    Εφόσον θα είναι 100% televoting έχει πάρα πολλές πιθανότητες να κερδίσει. Και το τραγούδι της Edyta Górniak μου αρέσει αλλά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Αξιόλογα τραγούδια πάντως. Μπράβο στην Πολωνία.

    • Το να είσαι κακέκτυπο της Rihanna, δεν σε κάνει Rihanna. Ούτε και οι στεγνές αντιγραφές των τραγουδιών της αποτελούν υλικό για “παγκόσμιο hit” επειδή απλά θυμίζουν τα τραγούδια της.

      • Φυσικά και μοιάζει απίστευτα η φωνή της με Rihanna και Sia. Και η Σλοβένα το 2011 ήταν ίδια η Αγκιλέρα αλλά δεν την είπε κανείς κακέκτυπο.
        Το κομμάτι πάντως είναι γαμάτο πως να το κάνουμε. Δεν έχω μελετήσει live τι δυνατοτητες έχει η τραγουδίστρια ούτε τι φάτσα έχει! Ακούω τη studio version και αυτό που ακούω το θεωρώ σούπερ. Δεν προεξοφλώ ούτε τη νίκη της ούτε τον θρίαμβό της. Όμως αυτό το κομμάτι θέλω να το δω live στη σκηνή της eurovision στη Στοκχόλμη!

      • Όχι, δεν μοιάζει από φυσικού της η φωνή της με τη Rihanna (η σύγκριση με τη Sia είναι προσβολή), μιμείται τη φωνή της Rihanna.
        Το κομμάτι είναι ένα τραγουδάκι προετοιμασίας 10 λεπτών που απλά αντιγράφει r’n’b επιτυχίες.

  5. Καλό το Cool me down και λογικό που παρουσιαζεται ως ένα από τα φαβορί, αλλά πιστεύω ότι αυτό θα αντιστραφεί όταν βγάλει και η Ρωσία το τραγούδι της.

    • Κ εγώ αυτό ακριβώς πιστεύω.ειναι το dream team από πίσω θα πλασαριστει πολύ η Ρωσία εύχομαι ναχει πολύ καλό κομμάτι..γιατί όλα τα άλλα με το team αυτό τα έχει.προς τα κει θα πάει πιθανόν.

  6. Υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα τραγούδια.
    Προσωπικά δεν αντιλαμβάνομαι τον θόρυβο γύρω από το Cool me down. Ένα ψεύτο-r’n’b από τον Arash και τον συνθέτη του Γεια σου Μαρία, με μία τραγουδίστρια μετριότατη φωνητικά (από ότι έχω δει σε ζωντανές εμφανίσεις της) wannabe Rihanna, που δεν θα την έλεγες και ότι συμπαθέστερο φυσιογνωμικά κυκλοφορεί εκεί έξω.

    Θεωρώ ότι οι μπαλάντες είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο.

  7. Όσο για τα στοιχήματα, είναι εξαιρετικά νωρίς να τα λαμβάνει κάποιος σοβαρά υπόψη του. Το ότι κάποιοι Πολωνοί μπαίνουν και ποντάρουν για τη χώρα τους ενθαρρυμένοι από τα μεγάλα ονόματα στον τελικό τους (γιατί κανένας άλλος σοβαρός παίκτης δεν θα στοιχηματίσει για την πρωτιά με μόλις το 1/3 των τραγουδιών να έχουν επιλεγεί) δεν αποτελεί ένδειξη πρωτιάς για τον Μάιο.

    • Την ίδια αίσθηση είχα και εγώ όταν άκουσα τη συγκεκριμένη συμμετοχή στον τελικό της Λευκορωσίας.Όχι μόνο αντιγραφή άλλα κακή αντιγραφή.Έ

      • Συνέχεια απάντησης: Έλεος.Και εδώ άκυρο θα φάει αφού η Margaret είναι η νικήτρια.Δε χωράει αμφιβολία.

  8. Cool me down το φετινό νικητήριο τραγούδι! Πάμε Πολωνία του χρόνου, οτιδήποτε άλλο να λέτε είναι περιττό!

  9. Napoli – My universe, υποψήφια συμμετοχή στον τελικό της Λευκορωσίας τον προηγούμενο μήνα.Πως επιτρέπεται να λάβει μέρος στον τελικό της Πολωνίας;

    Margaret – Cool me down Έπαθα ΣΟΚ!(με την καλή έννοια).Σίγουρα πρόκειται για το νικητήριο τραγούδι που θα εκπροσωπήσει φέτος την Πολωνία.Είναι πολύ προσεγμένο τραγούδι, σύγχρονο, πρωτοπορεί φέτος η Πολωνία και στέλνει(βιάζομαι ε;) ένα δυναμικό τραγούδι που θα κατακτήσει πολλούς ψήφους και θα βρεθεί πολύ ψηλά στην τελική κατάταξη.Μπράβο Πολωνία.Στο κανάλι της Margaret γίνεται “χαμός” με τα like να ξεπερνούν τα 21.253.Απίστευτο ε;Και έχει ανέβει μόλις την προηγούμενη Πέμπτη.Εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην ΠΟΛΩΝΙΑ!Μπορεί να ξεκινήσαμε με μέτρια τραγούδια, αλλά ήδη αποκαλύπτονται τα διαμάντια που θα δώσουν λίγη ποιότητα και αναβάθμιση στο διαγωνισμό!

    • Ποια είναι μωρέ τα “διαμάντια” και τα “σύγχρονα” και “πρωτοποριακά” τραγούδια. Τα πιστεύετε αυτά που λέτε; Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι υλικό κατετυθείαν βγαλμένο από 10-15 χρόνια πριν.

  10. ρε ειδήμονες που καταλαβατε οτι της Edyta Górniak ειναι χαλια αφου το κομματι ειναι απο κακης ποιοτητας live

  11. Εξεπλάγην θετικά από τα υποψήφια κομμάτια της Πολωνίας! Αξιοπρεπέστατα στο σύνολό τους, αν και είναι προφανές πιο απ’ όλα πρέπει να ταξιδέψει στη Στοκχόλμη…
    ”Water can’t cool me down” 😉

  12. Αν κερδισει το cool me down θα ειναι ενα απο τα ωραιοτερα τραγουδια που εχουν περασει ποτε απο τη σκηνη της Eurovision και το πρωτο τραγουδι που στελνει η Πολωνια στον διαγωνισμο και μου αρεσει πολυ!

  13. Συγχαρητήρια στην Πολωνία για το πολύ καλό επίπεδο τραγουδιών. Υποστηρίζω κι εύχομαι να κερδίσει το Cool me down! Καλή επιτυχία!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ