ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Ξεκίνησε το promo tour της συμμετοχής!

Με την πανδημία να βρίσκεται σε έξαρση και τα καθιερωμένα pre party της Eurovision να ακυρώνονται, η Ουκρανία φαίνεται να έχει στραφεί στα social media για την προώθηση της συμμετοχής της. Το Ουκρανικό δίκτυο UA:PBC ξεκίνησε μια σειρά από vlogs μέσα από τα οποία ο θεατής μπορεί να παρακολουθεί τους φετινούς εκπρoσώπους της Ουκρανίας, Go_A. Ο τίτλος αυτής της σειράς είναι “HALLO, Eurovision!” και σε κάθε επεισόδιο θα βλέπουμε την προετοιμασία και τη διαδρομή των Go_A προς τη Eurovision 2021.

Οικοδέσποινα των vlogs είναι η Anna Tulieva η οποία θα μας παρουσιάζει τα μέλη του συγκροτήματος τα οποία θα μοιράζονται δικές τους ιστορίες.

Όπως δήλωσε η ίδια:

Ξεκινήσαμε τα vlogs ‘HALLO, Eurovision!’ για να αποκαλύψουμε περισσότερα σχετικά με την προετοιμασία των Ουκρανών συμμετεχόντων για τον φετινό διαγωνισμό. Οι θεατές μπορούν να περιμένουν μια ξεχωριστή ιστορία από το κάθε μέλος του συγκροτήματος. Έχουμε πολλά να δείξουμε καθώς κάθε μέλος των Go_A έχει μια μοναδική ιστορία που αξίζει να γνωρίζεις.

Το “HALLO, Eurovision!” προβάλλεται μέσα από τις ψηφιακές πλατφόρμες του UA:PBC. Μπορείτε να το παρακολουθείτε στο Youtube κανάλι UA:Перший το οποίο έχει διαθέσιμους αγγλικούς υπότιτλους.

Δείτε εδώ το πρώτο επεισόδιο του HALLO, Eurovision!

Η προώθηση της συμμετοχής της Ουκρανίας συνεχίζεται με την εμφάνιση των Go_A στην ουκρανική τηλεόραση όπου ερμηνεύουν ζωντανά το “Shum”.

Δείτε την εμφάνιση τους στο παρακάτω video:

Η Ουκρανία στον διαγωνισμό

Με πρώτη συμμετοχή το 2003, μετράει μέχρι στιγμής 16 συμμετοχές στον διαγωνισμό. Η Ουκρανία μαζί με την Αυστραλία είναι οι μοναδικές χώρες οι οποίες καταφέρνουν να περνάνε πάντα με επιτυχία τη φάση των Ημιτελικών. Τέλος έχει κερδίσει δυο φορές τον διαγωνισμό. Η πρώτη νίκη της Ουκρανίας ήρθε ένα χρόνο μετά την είσοδο της στον διαγωνισμό, το 2004 με τη Ruslana και το τραγούδι Wild Dances. Η δεύτερη νίκη έρχεται μετά από ένα χρόνο απουσίας από τον διαγωνισμό με τη Jamala το τραγούδι 1944.

Η Ουκρανία διαγωνίζεται στο δεύτερο μισό του Πρώτου Ημιτελικού στις 18 Μαΐου.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Ουκρανίας στο διαγωνισμό! 

Πηγή Φωτογραφίας: eurovision.tv

Πηγή: wiwibloggs.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ