ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: Ακυρώθηκε και φέτος το “London Eurovision Party 2021”!

Με την έξαρση της πανδημίας στην Ευρώπη και τους υπεύθυνους της EBU να παίρνουν αυστηρά μέτρα για την διεξαγωγή του διαγωνισμού ένα ακόμη δυσάρεστο νέο ήρθε να προστεθεί στη λίστα. Αυτή τη φορά η πανδημία έπληξε το επερχόμενο London Eurovision Party 2021.

Το γνωστό σημείο συνάντησης για τους καλλιτέχνες και τους θαυμαστές του διαγωνισμού “London Eurovision Party” στο Café de Paris δυστυχώς δε θα πραγματοποιηθεί. Όπως έγινε γνωστό μέσα από τη σελίδα τους στο Facebook για δεύτερη συνεχή χρονιά το συγκεκριμένο Eurovision Pre-Party ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας. Ωστόσο αβέβαιη παραμένει η πραγματοποίηση του την ερχόμενη χρονιά λόγω οικονομικής δυσχέρειας των διοργανωτών.

Οι ίδιοι αναφέρουν στη δημοσίευσή τους “Αυτή η εκδήλωση δεν διευθύνεται από έναν μεγάλο υποστηρικτή εκδηλώσεων όπως το LiveNation ή την AEG, αλλά από εμάς, 2 οπαδούς της Eurovision, οι οποίοι επενδύουμε το δικό μας κεφάλαιο για να φέρουμε την εκδήλωση στη σκηνή του Λονδίνου και βασιζόμαστε στις πωλήσεις των εισιτηρίων για να καλύψουμε το αυξανόμενο κόστος κάθε χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υπεύθυνοι του London Eurovision Party έχουν ξεκινήσει ένα διαδικτυακό έρανο με σκοπό την οικονομική ενίσχυση ώστε του χρόνου να μπορέσει να πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο event.

Πηγή: eurovoix.com

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον διαγωνισμό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ