ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Λήξη συναγερμού για την τραγουδίστρια των Go_A!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει χθες σε προηγούμενο άρθρο μας, η τραγουδίστρια των Go_A, Kateryna Pavlenko, αισθάνθηκε αδιαθεσία και δε συμμετείχε στη δεύτερη τεχνική πρόβα της Ουκρανίας.

https://ogaegreece.com/archives/92779

Ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο, υποβλήθηκε σε test PCR, του οποίου τα αποτελέσματα βγήκαν σήμερα. Σε ανακοίνωσή της η EBU αναφέρει:

Αφού αισθανόταν αδιαθεσία την Τετάρτη το πρωί (12 Μαΐου), η βασική τραγουδίστρια του συγκροτήματος Go_A της Ουκρανίας, Kateryna Pavlenko, υποβλήθηκε σε test PCR για το COVID-19, σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Υγείας και Ασφάλειας.

Ως προληπτικό μέτρο, η Κατερίνα δεν εμφανίστηκε με τo συγκρότημά της στη 2η πρόβα τους.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι το τεστ COVID-19 βγήκε αρνητικό.

Η Kateryna αισθάνεται καλύτερα και ανυπομονεί να εμφανιστεί στη σκηνή της Eurovision την επόμενη εβδομάδα.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να την καλωσορίσουμε πίσω!

Λήξη συναγερμού επομένως για την Ουκρανική αποστολή.

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ