ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Δείτε το επίσημο video clip του “Shum”!

Στις 20/02 το συγκρότημα με μια ανάρτηση στον λογαριασμό τους στο Instagram, ενημέρωσαν τους θαυμαστές τους ότι βρίσκονται στη φάση δημιουργίας του νέου video clip για τη συμμετοχή τους, Shum. Ακόμη ανέφεραν πως σκηνοθέτης του video clip θα είναι ο Maksym Tuzhilin.

Ο ίδιος σχετικά με το τραγούδι δήλωσε:

Το τραγούδι είναι πολύ ζωηρό, έθνικ και μοντέρνο. Γι’ αυτό πιστεύω ότι οι Go_A έχουν μια μεγάλη πιθανότητα να κερδίσουν.

Η συνεργασία των Go_A και του Maksym Tuzhilin προέκυψε μετά από τη νίκη του δεύτερου σε ένα διαγωνισμό. Πιο συγκεκριμένα η Εθνική Εταιρεία Δημόσιας Τηλεόρασης και Ραδιοφώνου πραγματοποίησε ένα διαγωνισμό για τη δημιουργία του νέου video clip της Ουκρανίας για τη Eurovision 2021. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Maksym Tuzhilin ήταν ένας από τους σκηνοθέτες της περσινής συμμετοχής της Ουκρανίας για τη Junior Eurovision.

Όπως είναι εμφανές η ενορχήστρωση του Shum αλλά και οι στίχοι του έχουν αισθητή διαφορά σε σχέση με την πρώτη εκδοχή. Αυτό συμβαίνει διότι η πρώτη εκδοχή του τραγουδιού περιείχε στίχους από το “A v nashoho shuma“, ένα παραδοσιακό τραγούδι γνωστό σε πολλές περιοχές της Ουκρανίας. Καθώς η χρήση μη πρωτότυπων στίχων είναι αντίθετη με τους κανόνες της εσωτερικής επιλογής του ουκρανικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα, το ουκρανικό συγκρότημα θα έπρεπε να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές.

Δείτε το νέο video clip της Ουκρανίας:

Η Ουκρανία στον διαγωνισμό

Με πρώτη συμμετοχή το 2003, μετράει μέχρι στιγμής 16 συμμετοχές στον διαγωνισμό. Η Ουκρανία μαζί με την Αυστραλία είναι οι μοναδικές χώρες οι οποίες καταφέρνουν να περνάνε πάντα με επιτυχία τη φάση των Ημιτελικών. Τέλος έχει κερδίσει δυο φορές τον διαγωνισμό. Η πρώτη νίκη της Ουκρανίας ήρθε ένα χρόνο μετά την είσοδο της στον διαγωνισμό, το 2004 με τη Ruslana και το τραγούδι Wild Dances. Η δεύτερη νίκη έρχεται μετά από ένα χρόνο απουσίας από τον διαγωνισμό με τη Jamala το τραγούδι 1944.

Η Ουκρανία διαγωνίζεται στο δεύτερο μισό του Πρώτου Ημιτελικού στις 18 Μαΐου.

Ποια είναι η γνώμη σας για τη φετινή συμμετοχή της Ουκρανίας; Μπορείτε να ψηφίσετε στο παρακάτω poll! 

This poll is no longer accepting votes

Πώς βαθμολογείτε τη νέα version της συμμετοχής της Ουκρανίας "Shum"; / How do you rate the revamp version of Ukrainian Eurovision 2021 entry "Shum"?

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον διαγωνισμό! 

Πηγή: wiwibloggs.com / stv.detector.media

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το κλιπ καθαρά αντιγραφη από την τελετή έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου 3012.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ