ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Βραβείο στη NikkieTutorials για την παρουσίαση της Γιουροβίζιον 2021!

ΗNikkieTutorials ή κατά κόσμον Nikkie de Jager, κέρδισε την Πέμπτη το βραβείο Gouden Televizier-Ster (Χρυσό Αστέρι του Televizier) για την παρουσίαση του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Γιουροβίζιον 2021 στο Ρότερνταμ.

Περί βραβείου

Το Gouden Televizier-Ster αποτελεί το σημαντικότερο ετήσιο βραβείο της ολλανδικής τηλεόρασης που απονέμεται από το περιοδικό τηλεόρασης «Televizier». Κάθε χρόνο διοργανώνεται το «Gouden Televizier-Ring Gala», όπου βραβεύονται, μετά από ψηφοφορία του κοινού, ο καλύτερος παρουσιαστής και η καλύτερη παρουσιάστρια της χρονιάς.

«Εκτόπισε» τη συμπαρουσιάστριά της!

Η NikkieTutorials κέρδισε το βραβείο στο γκαλά ανάμεσα σε άλλες 2 υποψήφιες, τη Marieke Elsinga και τη Hélène Hendriks. Για τη Chantal Janzen όμως, συμπαρουσιάστρια και αυτή της Γιουροβίζιον 2021 μαζί με τον Jan Smit και την Edsilia Rombley, ήταν η πρώτη φορά τα τελευταία 3 χρόνια που δεν προτάθηκε για το βραβείο αυτό, το οποίο μάλιστα κέρδισε και τις 3 χρονιές συνεχόμενα! Το βραβείο απονεμήθηκε στη νικήτρια από τον Cornald Maas, τον σχολιαστή της Γιουροβίζιον για την ολλανδική τηλεόραση.

Δείτε το βίντεο με την απονομή του βραβείου στη Nikkie:

Τα σχόλια

Το περιοδικό Televizier έγραψε σχετικά:

Η εκκεντρική Nikkie έκλεψε την παράσταση στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Γιουροβίζιον, τον οποίο παρουσίασε, σαν να μην είχε κάνει τίποτα άλλο. Ένα πηγαίο ταλέντο. Εκτός απ’ αυτό ήταν και οικοδέσποινα στην εκπομπή κάστινγκ «Make-Up Cup».

Η NikkieTutorials έγραψε στον λογαρισμό της στο Instagram:

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ;!
Ευχαριστώ πολύ που με ανακηρύξατε ως την καλύτερη παρουσιάστρια της χρονιάς 2021 @televizier. Δεν βρίσκω τρόπο να σας ευχαριστήσω για όλες τις ψήφους, την αγάπη και την υποστήριξή σας! Το 2020 ήταν ίσως η πιο σκοτεινή χρονιά της ζωής μου, αλλά να πάρει η ευχή, 2021… Σ’ ΑΓΑΠΩ!!!

Ήταν απίστευτη τιμή που προτάθηκα μαζί με τις @mariekeelsinga & @helenehendriks1. Είστε οι νικήτριές μου! Ευχαριστώ πολύ την εκπλητκική ομάδα με την οποία συνεργάστηκα φέτος, δίχως εσάς πραγματικά δεν θα τα είχα καταφέρει!

πηγή: esc-kompakt.de

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προφανώς για να μην έχετε δημοσιεύσει ακόμη το σχόλιό μου, θα παρεξηγήσετε τις προθέσεις μου. Εγώ απλώς έγραψα ότι τα βραβεία πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη επειδή γράψατε ότι η Nikkie de Jager κέρδισε το βραβείο χθες. Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι δεν είχα καμία πρόθεση να σας θίξω. Έκανα απλώς μια διόρθωση εντελώς καλοπροαίρετα. Καλη συνέχεια!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ