ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Το μήνυμα του Alexander Rybak στη Γιάννα Τερζή!

Ο Πρώτος Ημιτελικός της φετινής Eurovision χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως ένας εκ των δυσκολότερων στην ιστορία του θεσμού με τα αποτελέσματά του να σοκάρουν μεγάλη μερίδα του κοινού. Χώρες όπως το Βέλγιο και η Αρμενία που στατιστικά βρίσκονται σχεδόν κάθε χρόνο στον Τελικό του διαγωνισμού φέτος δεν κατάφεραν να προκριθούν ενώ εκτός τελικού για πρώτη φορά στα χρονικά – όπως έχουμε αναφέρει ήδη – βρέθηκε και το Αζερμπαϊτζάν!

Ανάμεσα στις χώρες που δεν κατάφεραν να πάρουν το πράσινο φως για τον Τελικό του Σαββάτου ήταν και η Ελλάδα, αφού η συμμετοχή μας “Όνειρό μου” με ερμηνεύτρια την Γιάννα Τερζή παρά το γεγονός ότι αγαπήθηκε από πολλούς φαίνεται να μην “έπεισε” το βράδυ του Ημιτελικού!

Στη λίστα με τους fans της Ελληνικής συμμετοχής συγκαταλέγεται και ο Alexander Rybak, ο εκπρόσωπος της Νορβηγίας φέτος ο οποίος εκτός από μεγάλο φαβορί είναι και παλιός γνώριμος του θεσμού μιας και η συμμετοχή του “Fairytale” το 2009 κατάφερε με 387 βαθμούς να κερδίσει το πρώτο βραβείο! O …μάγος του βιολιού είχε δηλώσει ανοιχτά την ιδιαίτερη αγάπη και προτίμησή του για το “Όνειρό μου” εδώ και καιρό και μάλιστα είχε μοιραστεί δημόσια μία δική του ορχηστρική εκδοχή του Ελληνικού τραγουδιού στα social media!

Μετά τον αποκλεισμό της χώρας μας το βράδυ της Τρίτης, ο ίδιος πήρε θέση μιλώντας στον εκφωνητή της ΕΡΤ Αλέξανδρο Ρωμανό Λιζάρδο στα παρασκήνια του Altice Arena και δεν δίστασε να εκφράσει την απογοήτευσή του ως προς τα τελικά αποτελέσματα. Μεταξύ άλλων, δήλωσε πως ακόμα και αν το “Όνειρό μου” δεν θα ακουστεί το βράδυ του Σαββάτου, στον Τελικό, έχει ήδη κερδίσει μια ξεχωριστή θέση στη καρδιά του ενώ δεν παρέλειψε να δώσει τα θερμά του συγχαρητήρια στην ερμηνεύτρια και συνδημιουργό του τραγουδιού Γιάννα Τερζή!

Δείτε τις δηλώσεις του Rybak στο παρακάτω video! 

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αχ το καλό μας το παιδί, θα τον ψηφίσω αύριο… φτου ρε γαμώτο δεν θα έχω κάρτα!!! Κρίμα… next time Rybak!

  2. Καλά κρασιά ……από θέμα ευγένειας τα λέει αφού η Ελληνική τηλεόραση των ρωτά ,τι θα πει? Όταν μετά από χρόνια θα βλέπουμε σε video τις κιτς εμφάνισης θα είναι και η Γιαννα Τερζη με το μπλε φάσκελο ??

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ