ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Οι φιναλίστ του τελικού του MGP2021! [poll]

Ένα υπέροχο ταξίδι πέντε εβδομάδων που ξεκίνησε στις 16 Ιανουαρίου πλησιάζει προς στο τέλος του. 26 καλλιτέχνες ξεκίνησαν την προσπάθειά τους να εκπροσωπήσουν τη Νορβηγία στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Μέσα από πέντε ημιτελικούς και ένα γύρο Δεύτερης Ευκαιρίας, 6 καλλιτέχνες κατάφεραν να κερδίσουν το εισιτήριο για τον τελικό της 20ης Φεβρουαρίου. Στο Μεγάλο Τελικό θα συναντήσουν τους 6 προεπιλεγμένους από την ειδική επιτροπή φιναλίστ. Συνολικά, 12 καλλιτέχνες θα διεκδικήσουν τη νίκη στο Μεγάλο Τελικό του Melodi Grand Prix 2021.

Πώς φτάσαμε μέχρι εδώ

Οι 12 φιναλίστ του τελικού

Μπορείτε να ακούσετε τα τραγούδια και να δείτε τις ζωντανές εμφανίσεις των καλλιτεχνών κάνοντας “κλικ” στον τίτλο του τραγουδιού.

* Οι Stavangerkameratene και ο TIX έχουν δηλώσει ότι στον τελικό του MGP θα ερμηνεύσουν τις συμμετοχές τους στα αγγλικά.

Ποιος θα είναι ο επόμενος εκπρόσωπος της Νορβηγίας; Πείτε μας ποιο από τα 12 τραγούδια είναι το αγαπημένο σας!

ΨΗΦΙΣΤΕ στο poll του OGAE Greece!

This poll is no longer accepting votes

Which of MGP 2021 songs do you like the most?
Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η iMERIKA έχει μακράν το καλύτερο και πιο ενδιαφέρον τραγούδι, αλλά φυσικά το πόπολο θα ψηφίσει την προκάτ μετριότητα των Keiino ή τον TIX ως φίρμα, όπως έκαναν και με τον Ρίμπακ το 2018. Και θα φάνε τα μούτρα τους στο Ρότερνταμ, όπως πάντα συμβαίνει όταν επιλέγεις με κριτήρια την εγχώρια δημοφιλία και όχι την ποιότητα της συμμετοχής, όπως έγινε και με τον Ρίμπακ το 2018.

  2. Όποιο από MONUMENT – HERO – Faith Bloody Faith και αν πάει θα είμαι ευχαριστημένος.
    Τα υπόλοιπα τα βαριέμαι εως και τα βρίσκω μετριότητες. Όχι ότι τα 3 που προανέφερα θα διεκδικήσουν κάτι ιδιαίτερο στο Ρότερνταμ, αλλά από τα υπόλοιπα του τελικού τους, είναι πολύ καλύτερα.
    Για να δούμε…

  3. KEiiNO – Monument
    Μακράν οι καλύτεροι και το τραγούδι και οι φωναρες τους που είναι απλά και τέλεια δεμένες μεταξύ τους. Καλή τους επιτυχία.

  4. Τα αγαπημένα μου κατά σειρά προτίμησης:

    1)KEiiNO- “Monument“
    2)KiiM– “My Lonely Voice“
    3)Emmy– “Witch Woods“
    4)IMERIKA– “I Can’t Escape”

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ