ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Ο Jorn πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τον τελικό του MGP2021!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο γύρος της Δεύτερης Ευκαιρίας στο MGP2021. Το τελευταίο εισιτήριο για το Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου κέρδισε ο Jorn με το τραγούδι Faith Bloody Faith.

Δεκαπέντε συνολικά καλλιτέχνες, οι οποίοι δεν είχαν καταφέρει να κερδίσουν στον ημιτελικό που διαγωνίστηκαν είχαν απόψε μια δεύτερη ευκαιρία να προκριθούν στον τελικό. Το τηλεοπτικό είχε την ευκαιρία να απολαύσει ακόμα μια φορά τις ζωντανές εμφανίσεις τους και να καθορίσει αποκλειστικά με την ψήφο του το νικητή της αποψινής αναμέτρησης.

Η βραδιά ξεκίνησε στις 21:00 στα στούντιο του ραδιοφώνου του NRK, του ραδιοτηλεοπτικού φορέα της Νορβηγίας, και παρουσιαστές της βραδιάς ήταν οι Kåre Magnus Bergh, η Silje Nordnes και ο Ronny Brede Aase.

Στην εισαγωγή της βραδιάς είδαμε ένα βίντεο με μικρές δηλώσεις των καλλιτεχνών που συμμετείχαν στο αποψινό σόου. Ο λόγος δόθηκε στη συνέχεια στους τρεις παρουσιαστές που βρίσκονταν στο ένα ραδιοφωνικό στούντιο, οι οποίοι μετά από ένα μικρό πρόλογο μας θύμισαν ότι σαν σήμερα κέρδισε η Ulrikke Brandstorp το MGP 2020 με το τραγούδι Attention.

Στη συνέχεια ξεκίνησε το διαγωνιστικό κομμάτι του διαγωνισμού, το οποίο μας κράτησε συντροφιά για κάτι περισσότερο από 2 ώρες. Στα πλαίσια της σημερινής εκπομπής είχαμε την ευκαιρία να θυμηθούμε τις εμφανίσεις των αποψινών συμμετεχόντων από τη βραδιά του ημιτελικού. Ανάμεσα στις συμμετοχές, οι τρεις παρουσιαστές είχαν την ευκαιρία να πουν ένα μικρό σχόλιο για κάθε μία από αυτές, ενώ θυμήθηκαν μαζί μας γνωστές επιτυχίες του διαγωνισμού της Eurovision.

Η σειρά εμφάνισης των συμμετεχόντων

  1. Beady Belle- “Playing With Fire” 
  2. Jorn- “Faith Bloody Faith”
  3. Stina Talling- “Elevate” 
  4. Ketil Stokkan- “My Life is OK
  5. Maria Solheim– “Nordlyset“
  6. Daniel Owen– “Psycho”  
  7. Dinaye- “Own Yourself
  8. Ole Hartz- “Vi er Norge
  9. Big Daddy Karsten- “Smile
  10. Landeveiens Helter- “Alr det der
  11. Royane- “Circus
  12. Marianne Pentha & Mikkel Gaup- “Pages
  13. Ane.Fin- “Walking In My Sleep
  14. Tuveia- “Bli med meg på gar’n
  15. RIVER- “Coming Home”  

Με την έναρξη της εκπομπής, άνοιξε και η ειδική πλατφόρμα της ψηφοφορίας. Όσοι επιθυμούσαν, είχαν τη δυνατότητα να εγγραφούν στην ειδική σελίδα που είχε δημιουργήσει το NRK (δείτε εδώ) και να ψηφίσουν μέχρι τρεις φορές.

Καλεσμένος στο στούντιο της νορβηγικής τηλεόρασης βρέθηκε ο Anders M. Tangen, αρχισυντάκτης του escnorge.no, ο οποίος έδωσε το δικό του στίγμα στη συζήτηση εκφράζοντας την προσωπική του άποψη για το MGP γενικότερα.

Το τελευταίο εισιτήριο για το Μεγάλο Τελικό του MGP2021 κατέκτησε ο Jorn με το τραγούδι Faith Bloody Faith. Οι παρουσιαστές τον κάλεσαν τηλεφωνικά για να του ανακοινώσουν τα ευχάριστα κάνοντας του μια μικρή έκπληξη.

Πώς σας φαίνεται η αποψινή νίκη του Jorn; Πιστεύετε θα μπορέσει να ξεχωρίσει και στον τελικό του MGP2021;

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το MGP 2021 και τη συμμετοχή της Νορβηγίας στη Eurovision 2021!


 Το αναλυτικό πρόγραμμα του Melodi Grand Prix 2021

  • Πρώτος ημιτελικός – 16 Ιανουαρίου
  • Δεύτερος ημιτελικός – 23 Ιανουαρίου
  • Τρίτος ημιτελικός – 30 Ιανουαρίου
  • Τέταρτος ημιτελικός – 6 Φεβρουαρίου
  • Πέμπτος ημιτελικός – 13 Φεβρουαρίου
  • Δεύτερη Ευκαιρία – 15 Φεβρουαρίου
  • Μεγάλος Τελικός – 20 Φεβρουαρίου
Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ