Μ.Π.Λ.Ε. 2019: Γίνε και εσύ μέρος του “Βραβείου Κοινού”!

Υπό το κεντρικό σύνθημα “Living Light” η Οργανωτική Επιτροπή – και πάντα υπό την επίβλεψη του Διοικητικού Συμβουλίου του OGAE Greece – διοργανώνει αυτό το Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019, το 17ο κατά σειρά Μουσικό Παιχνίδι για Λάτρεις της Eurovision, το ετήσιο μουσικό επίσημο φεστιβάλ του σωματείου του OGAE Greece!

Έπειτα από την θριαμβευτική νίκη της ομάδας της Νορβηγίας στο Μ.Π.Λ.Ε. 2018 χάρη στη σύνθεση “Lay it on me” των Ina Wroldsen και Broiler, το φεστιβάλ διεξάγεται εικονικά φέτος στο πανέμορφο Όσλο! Και λέμε εικονικά διότι σε φυσικό επίπεδο, το “Μ.Π.Λ.Ε.” θα φιλοξενηθεί και φέτος στον υπέροχο χώρο της Αρχιτεκτονικής Live Stage στη περιοχή του Κεραμεικού, στην Αθήνα!

Για όσους δεν γνωρίζουν τι εστί “Μ.Π.Λ.Ε.” (Μουσικό Παιχνίδι για Λάτρεις της Eurovision όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω) αναφέρουμε ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι με κεντρικό θέμα τη μουσική το οποίο εξελίσσεται μεταξύ των μελών του σωματείου OGAE Greece, έχοντας ξεκινήσει τη πορεία του το μακρινό 2003. Το όλο κλίμα θυμίζει Eurovision με τα μέλη του σωματείου να χωρίζονται σε 24 ομάδες και έπειτα από κλήρωση να τυχαίνει σε κάθε ομάδα από μία χώρα της EBU. Σκοπός της κάθε ομάδας είναι να βρει ένα τραγούδι με το οποίο θα συμμετέχει στο παιχνίδι και που φυσικά αυτό θα πρέπει να πληρεί κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Μέσα στο Νοέμβρη, το Μ.Π.Λ.Ε. παίρνει σάρκα και οστά αφού διεξάγεται ζωντανά σε κάποιο χώρο με τις ομάδες να αποτελούν το… Green Room και τον εκάστοτε παρουσιαστή να συντονίζει όλη τη βραδιά. Το… menu φυσικά περιλαμβάνει και κομμάτι ψηφοφορίας και βαθμολογίας με τον τελικό νικητή να προκύπτει έπειτα από ψηφοφορία των ομάδων αλλά και μιας ειδικά διαμορφωμένης κριτικής επιτροπής.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ! | ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ… 

Πέρα από το Βραβείο του Μ.Π.Λ.Ε., εδώ και αρκετά χρόνια, έχει καθιερωθεί και το επίσημο Βραβείο Κοινού, το οποίο προκύπτει από ψηφοφορία στην οποία συμμετέχουν όλοι όσοι δεν διαγωνίζονται στο παιχνίδι και δεν αποτελούν μέλη κάποιας ομάδας. Το κοινό έχει δικαίωμα να ψηφίσει μόλις τρία αγαπημένα του τραγούδια απ’ όλα όσα διαγωνίζονται, κατά τη διάρκεια της βραδιάς της διεξαγωγής του Μ.Π.Λ.Ε. Το τραγούδι που συγκεντρώνει τις περισσότερες ψήφους από το κοινό, παραλαμβάνει στη μέση της βραδιάς και το αντίστοιχο Βραβείο Κοινού.

Φέτος, για πρώτη φορά στην ιστορία του Μ.Π.Λ.Ε., η Οργανωτική Επιτροπή και το Δ.Σ. του OGAE Greece αποφάσισαν οι αναγνώστες του www.ogaegreece.com να συμβάλουν με τη ψήφο τους στο Βραβείο Κοινού, ψηφίζοντας μέσα από την ιστοσελίδα! Το εγχείρημα δοκιμάστηκε για πρώτη φορά κατά το δεύτερο επίσημο φεστιβάλ του σωματείου, το FIESTA 2019, τον Μάρτιο της τρέχουσας χρονιάς, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Όσοι λοιπόν επιθυμείτε μπορείτε να συμμετάσχετε στη διαδικασία φέτος, ψηφίζοντας στο παρακάτω poll τις τρεις πιο αγαπημένες σας συμμετοχές, από τις συνολικά είκοσι τέσσερις και να συμβάλλετε έτσι στη τελική απόφαση για το Βραβείο Κοινού!

| Λήξη Ψηφοφορίας: Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019, 23:59  |

Σε περίπτωση ισοψηφίας, τη πρώτη θέση θα κερδίσει η συμμετοχή η οποία κατάφερε να λάβει τα περισσότερα «άριστα πέντε» κατά τη διάρκεια της βραδιάς του φεστιβάλ.

Οι 24 συμμετοχές του Μ.Π.Λ.Ε. 2019 είναι οι εξής:

(αναφέρονται με τη σειρά εμφάνισης)  

1. ΣΟΥΗΔΙΑ – People are lonely – Army of Lovers & Gravitonas

2. ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – Sen Trope – Aziz

3. ΤΟΥΡΚΙΑ – Kirmizi – Hande Yener

4. ΣΛΟΒΕΝΙΑ – Jaz – Siddharta

5. ΚΥΠΡΟΣ – Όσοι αγαπάνε δε πεθαίνουνε – Άννα Βίσση και Γιώτα Γιάννα

6. ΤΣΕΧΙΑ – Me Gusta – Mikolas Josef

7. ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ – Choir – Guy Sebastian

8. ΓΑΛΛΙΑ – Be my baby – Vanessa Paradis

9. ΟΛΛΑΝΔΙΑ – Niemand als jij – Leonie Meijer

10. ΙΤΑΛΙΑ – Torna a casa – Maneskin

11. ΙΣΡΑΗΛ – Masa – Eliad Nahum

12. ΡΟΥΜΑΝΙΑ – Lost in Istanbul – Briana

13. ΙΣΠΑΝΙΑ – La Tormenta – Pastora Soler

14. ΝΟΡΒΗΓΙΑ – Breathe – Seeb ft. Neev

15. ΕΛΛΑΔΑ – Άλλαξα – Νίκος Βέρτης

16. ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Kilometri – Vlatko Lozanosski

17. ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ – Izin Korem – Zhanar Dugalova

18. ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ – Candlelight – Jack Savoretti

19. ΟΥΚΡΑΝΙΑ – Focus on me – Maruv

20. ΒΕΛΓΙΟ – Broken – Jasper Savoretti

21. ΡΩΣΙΑ – Spektakl Okonchen – Polina Gagarina

22. ΔΑΝΙΑ – Shadows – Alphabeat

23. ΓΕΡΜΑΝΙΑ – Mystery of a blood red rose – Avantasia

24. ΕΛΒΕΤΙΑ – Hold your head up – Anna Rossinelli

** Περισσότερες πληροφορίες για τις συμμετοχές του Μ.Π.Λ.Ε. 2019 αλλά και γενικά για το φεστιβάλ μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του ακολουθώντας το link https://mplefestival.wixsite.com/mple **

Ποια τρία (3) τραγούδια από αυτά που διαγωνίζονται στο ΜΠΛΕ 2019 ξεχωρίζετε;

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για να μάθετε όλα όσα θα λάβουν χώρα στο Μ.Π.Λ.Ε. 2019 καθώς και τα τελικά αποτελέσματα, ανάμεσα στα οποία και το που δόθηκε τελικά το Βραβείο Κοινού!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ!

2 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ