ΜΑΛΤΑ: Η Destiny σε μια αποκλειστική συνέντευξη στον OGAE Greece!

Η Φετινή εκπρόσωπος της Μάλτας δεν είναι άγνωστη στο κοινό της Eurovision. Νικήτρια της Eurovision Junior το 2015 αλλά και στα φωνητικά της χώρας της το 2019, η 18χρονη Destiny θα βρεθεί τρίτη φορά σε σκηνή της Eurovision. Κέρδισε το εισιτήριο για το διαγωνισμό πέρσι, όταν αναδείχτηκε νικήτρια στο “X Factor Malta”. Μετά την περσινή ακύρωση του διαγωνισμού, η αποστολή της Μάλτας δε δίστασε να της δώσει και φέτος το χρίσμα για τη Eurovision 2021. Εν μέσω προετοιμασιών για τη Eurovision 2021, η Destiny βρήκε χρόνο για να συνομιλήσει με τον OGAE Greece σε μια αποκλειστική συνέντευξη, λίγο πριν αναχωρήσει για το Ρότερνταμ.

Συνέντευξη: Χαρπαντίδης Στέφανος | Επιμέλεια: Κρικόρ Κιφορκιάν

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Mark Grech για την πολύτιμη συμβολή του στην πραγματοποίηση αυτή της συνέντευξης.

OGAE Greece: Καλησπέρα Destiny. Είναι μεγάλη μας τιμή που καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε αυτή τη συνέντευξη.

Destiny: Καλησπέρα σας. Και για μένα πραγματικά είναι μεγάλη η χαρά μου.

O.G.: Όλοι φυσικά σε γνωρίζουμε από τη συμμετοχή σου στο διαγωνισμό της Eurovision Junior το 2015 (1η Θέση) για λογαριασμό της Μάλτας. Φέτος, είσαι έτοιμη να βρεθείς ξανά στη σκηνή της Eurovision μετά το 2019 στο Τελ Αβίβ (φωνητικά). Πώς αισθάνεσαι για το φετινό διαγωνισμό;

Desiny: Είμαι ενθουσιασμένη που θα βρεθώ στο Ρότερνταμ. Περιμένω να βρεθώ στη σκηνή για να τραγουδήσω. Είμαι καλά και αυτή τη φορά έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία για την παρουσίαση της συμμετοχής μας.

O.G.: Πώς ένιωσες μετά από την περσινή ακύρωση του διαγωνισμού;

Destiny: Προφανώς για ένα μεγάλο διάστημα ήμουν πολύ στεναχωρημένη. Όμως, όταν μου ανακοίνωσαν ότι θα είμαι και φέτος η εκπρόσωπος της Μάλτας, ήμουν πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη. Είναι μεγάλη μου χαρά που ολόκληρη η ομάδα με εμπιστεύτηκε ξανά και τους είμαι ευγνώμων για αυτό.

O.G.: Φέτος θα συμμετάσχεις στο διαγωνισμό με το τραγούδι “Je me casse”. Στην ομάδα μαζί έχετε φέτος και την διάσημη χορογράφο Sasha Batiste. Πώς είναι η συνεργασία μαζί της;

Destiny: Η Sasha είναι ένα υπέροχο πλάσμα. Την θαυμάζω πραγματικά – είναι ένας θρύλος! Όχι μόνο για το χώρο της Eurovsion αλλά σε ότι και αν κάνει. Μόλις συναντηθήκαμε υπήρξε τέλεια χημεία ανάμεσα μας. Ξεκινήσαμε αμέσως να δουλεύουμε για την παρουσίαση μου στο Ρότερνταμ. Κατάλαβε από την πρώτη στιγμή τι ήθελα! Είναι πραγματικά φανταστικό. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δέθηκα με ένα τέτοιο άτομο τόσο γρήγορα, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Την εμπιστεύομαι και με εμπιστεύεται απόλυτα. Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω την ίδια αλλά και τα κορίτσια της στην ομάδα μου. Είναι φανταστικό.

O.G.: Θα μπορούσαμε να μάθουμε κάτι, για το τι θα δούμε στο Ρότερνταμ;

Destiny: (Γέλια). H Eurovision ξεκινάει πολύ σύντομα. Θα τα δείτε όλα πολύ σύντομα επί σκηνής. Θα κρατήσω τα μυστικά για λίγο ακόμη. Θα είναι μία έκπληξη!

O.G.: Η Μάλτα συμμετείχε για πρώτη φορά στο διαγωνισμό το . Έχει βρεθεί στη δεύτερη θέση δύο φορές, το 2002 με την Ira Losco και το 2005 με την Chiara. Μετά από 50 χρόνια στο διαγωνισμό έφτασε η σειρά της για την πρώτη της νίκη;

Destiny: Νομίζω ναι….. αλλά πραγματικά δεν μπορώ να πω. Δουλεύω σκληρά γιατί θέλω να πάμε όσο καλύτερα γίνεται. Θέλω να τους κάνω όλος περήφανους. Δεν εξαρτάται από μένα. Όλα εξαρτώνται από τους ψηφοφόρους. Για αυτό το λόγω δουλεύουμε σκληρά (πάνω στο τραγούδι) για να γίνει πραγματικότητα.

O.G.: Σε μία τέτοια περίπτωση, η Μάλτα είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τον διαγωνισμό;

Destiny: Είναι ένα όνειρο για τη Μάλτα να διοργανωθεί ο διαγωνισμός της Eurovision στη χώρα μας. Έχουμε μεγάλη εμμονή με το διαγωνισμό. Θα είναι κάτι πολύ ξεχωριστό για μάς. Αλλά δεν είμαι εγώ ο Εθνικός Ραδιοτηλεοπτικός φορέας και δεν αποφασίζω εγώ. Θα ήταν ένα όνειρο για μένα να φιλοξενήσουμε τον διαγωνισμό αλλά δεν εξαρτάται από μένα.

O.G: Γνωρίζεις ότι σε περίπτωση που κερδίσεις τον Μάιο θα είσαι η πρώτη καλλιτέχνιδα που θα έχει καταφέρει να κερδίσει και τους δύο διαγωνισμούς (Junior και adult Eurovision).

Destiny: Πραγματικά WOW (γέλια)! Θα είναι κάτι πραγματικά πολύ μεγάλο για μένα. Θα είναι ένα τεράστιο κατόρθωμα της ζωής μου. Είναι δύο μεγάλα όνειρα για τα οποία έχω δουλέψει πού σκληρά. Και ναι αν έχω τη δυνατότητα να κερδίσω, ΝΑΙ θα είμαι πολύ χαρούμενη.

O.G.: Πόσο έχει αλλάξει η Destiny σε σχέση με το 2015 και τη νίκη της στο Διαγωνισμό;

Destiny: Η Destiny δεν έχει αλλάξει. Είναι η ίδια Destiny με μεγαλύτερα όνειρα και περισσότερες φιλοδοξίες. Είμαι η ίδια Destiny η οποία γνωρίσατε το 2015.

Ο.G.: Φέτος έχουμε συνολικά 39 τραγούδια στο διαγωνισμό. Εάν μπορούσες να διαλέξεις ένα άλλο τραγούδι από τα υποψήφια να ερμηνεύσεις ποιο θα ήταν αυτό και γιατί;

Destiny: Το φετινό επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Όλοι οι φετινοί καλλιτέχνες είναι μοναδικοί και ο καθένας τους διαφορετικός. Για αυτούς τους λόγους δε θέλω να γίνω εγώ η κριτής. Μου αρέσουν όλα τα τραγούδια και όπως σας είπα το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Θα διάλεγα και τα 39 τραγούδια!!!

O.G.: Τελειώνοντας, “All of my love” ή “je me Casse“;

Destiny: Είναι μία “πονηρή” ερώτηση. Είναι δύο διαφορετικά τραγούδια. Είμαι συναισθηματικά δεμένη με την περσινή μου συμμετοχή (aka “All of my love”). Αλλά το “Je me Casse” είναι το trending song αυτή τη στιγμή. Πραγματικά δεν μπορώ να διαλέξω. Είναι και τα δύο πολύ σημαντικά για μένα. Συγνώμη (γέλια)……..

https://www.youtube.com/watch?v=FPTzDonrCmE

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ τη Destiny για αυτή τη συνέντευξη και το μήνυμά της προς τον OGAE Greece και την Ελλάδα!

Υπενθυμίζουμε ότι η Μάλτα διαγωνίζεται στον Πρώτο Ημιτελικό της Eurovision 2021 (Τρίτη 18 Μαΐου 2021) και θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό (16η θέση) του διαγωνιστικού μέρους της βραδιάς.

https://www.youtube.com/watch?v=PQKiHr5qEfA

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Μάλτας στη Eurovision 2021 αλλά και για περισσότερες συνεντεύξεις με καλλιτέχνες από τον φετινό διαγωνισμό!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τώρα συνειδητοποιώ πως άμα κερδίσει η Μάλτα, θα έχει πάρει την πρώτη της νίκη ακριβώς 50 χρόνια μετά την 1η της εμφάνιση στον διαγωνισμό. Ηγγικεν μήπως η ώρα;

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ