ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Οι The Roop θα συμμετάσχουν στον εθνικό τελικό!

Συζητήθηκαν όσο κανείς άλλος τη φετινή χρονιά. Ο λόγος για τους Roop από τη Λιθουανία, οι οποίοι σάρωσαν στην κυριολεξία στον εθνικό τελικό της Λιθουανίας Pabandom iš naujo και φάνταζαν ως το μεγάλο φαβορί και για το διαγωνισμό της Eurovision, μετά και τη νίκη τους στον OGAE Eurovision Fan Contest 2020.

Το τραγούδι τους On Fire έγινε αμέσως viral προκαλώντας φρενήρη ενθουσιασμό σε όλο τον κόσμο. Την απογοήτευση από την ακύρωση του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού της Euroviosion διαδέχτηκε ακόμα μία, αυτή τη φορά εγχώρια. Οι ιθύνοντες του LRT, του κρατικού τηλεοπτικού φορέα της χώρας αποφάσισαν για το 2021 να διοργανώσουν τον παραδοσιακό εθνικό τελικό αντί να δώσουν απευθείας το εισιτήριο για το Ρότερνταμ στο δημοφιλές συγκρότημα. Τους χάρισαν, όμως, το δικαίωμα να βρεθούν αυτόματα στον εθνικό τελικό.

https://ogaegreece.com/archives/81094

Η ζωή μετά τη Eurovision

Οι The Roop εκμεταλλεύτηκαν δημιουργικά το χρόνο από την ακύρωση του διαγωνισμού μέχρι και σήμερα δίνοντας συναυλίες, αλλά και δημιουργώντας μουσική για τον καινούριο τους δίσκο και όχι μόνο όπως φάνηκε.

Το πολυπόθητο “ναι” για τον εθνικό τελικό

Αυτό που περίμεναν όλοι να ακούσουν από το δημοφιλές συγκρότημα ανακοινώθηκε σήμερα από τους ίδιους μέσω του λογαριασμού τους στο facebook.

Το ερώτημα που ακούμε από την άνοιξη θα απαντηθεί τώρα – αποφασίσαμε να λάβουμε μέρος στην εθνική επιλογή. Έχουμε ένα τραγούδι και έχουμε ένα όραμα(vision). Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει ευρω-όραμα (Euro-vision).

Μένει να δούμε αν οι The Roop θα βρεθούν αυτόματα στον τελικό της εθνικής επιλογής κάνοντας χρήση του αντίστοιχου δικαιώματος ή θα διεκδικήσουν την πρόκριση σε αυτόν μέσω της διαδικασίας των προκριματικών. Να θυμίσουμε ότι η εθνική επιλογή της Λιθουανίας ξεκινάει στις 16 Ιανουαρίου.

Πώς σας φαίνεται η επιλογή αυτή των The Roop;

Μείνετε με τον OGAE Greece για όλα τα νέα για την επιλογή της συμμετοχής της Λιθουανίας στη Eurovision 2021!

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ