ΛΕΤΟΝΙΑ: Η Samanta Tina έχει επιλέξει το τραγούδι της για το 2021!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας, η Samanta Tina, βρέθηκε στο στούντιο για να προετοιμάσει τη συμμετοχή της στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Έχει καταλήξει στο κατάλληλο τραγούδι

Όπως μας ενημερώνει η ίδια, μέσα από βίντεο που προβλήθηκε στο twitter, έχει καταλήξει στο κατάλληλο τραγούδι μεταξύ 11 demo που ετοίμασε μαζί με την καλλιτεχνική της ομάδα το τελευταίο διάστημα. Η ίδια είναι σίγουρη για την επιλογή της. Αυτή την περίοδο δουλεύει πάνω στη χορογραφία και τη σκηνική παρουσία που θα έχει η συμμετοχή της στον ερχόμενο διαγωνισμό.

Να θυμίσουμε πως φέτος, εξαιτίας της αμφίβολης κατάστασης που επικρατεί με τον covid-19, όλες οι συμμετοχές θα μαγνητοσκοπηθούν για να διασφαλιστεί η διεξαγωγή του διαγωνισμού.

Ποια είναι η Samanta Tina

Η Samanta Tīna έχει αγωνιστεί στη Λετονική επιλογή για το Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision τουλάχιστον 6 φορές, τερματίζοντας στη δεύτερη δεύτερη θέση δύο φορές- το 2012 και το 2013 με το γνωστό αγαπημένο τραγούδι, I Need a Hero. Εκτός της Λετονίας, η Samanta επιχείρησε να εκπροσωπήσει το δεύτερο της σπίτι, τη Λιθουανία, το 2015 και το 2017.

Η Samanta περιγράφει τη φωνή της ως ένα θεό ταλέντο που πρέπει να ακουστεί στη μεγάλη σκηνή. Θέλει να δείξει στην Ευρώπη και στον κόσμο ότι η Λετονία δεν είναι μια μικρή χώρα που πρέπει να υποτιμηθεί. Η αγάπη της για τη Eurovision είναι τόσο μεγάλη που το 2019, η ίδια έκανε ανάλυση των εθνικών επιλογών για το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στη Λετονία και τη Λιθουανία στα πλαίσια της πτυχιακής της εργασίας.

Τι ύφους τραγούδι θα θέλατε να ερμηνεύσει η Samanta Tina στο διαγωνισμό της Eurovision;

Μείνετε με τον OGAE Greece για όλα τα νέα για τη συμμετοχή της Λετονίας στη Eurovision 2021!

[Πηγή/Φωτογραφία: eurovision.tv]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ