ΚΥΠΡΟΣ: Μέσω talent show η συμμετοχή του 2023!

Και ενώ ακόμη οι χώρες δεν έχουν αποφασίσει τη φετινή τους συμμετοχή, ήδη η Κύπρος ετοιμάζεται για το….. 2023! Ο CEO της PANIK Records, Γιώργος Αρσενάκος, προχώρησε σε μία είδηση – βόμβα! Όπως ανέφερε ο ίδιος σε συνέντευξη του ο εκπρόσωπος του 2023 για το νησί της Αφροδίτης θα προκύψει μέσα από ένα talent show. Συγκεκριμένα δήλωσε:

 H τηλεόραση είναι κάτι που δεν το ήξερα. Το αφου­γκράστηκα φέτος και σκέφτομαι να το συνεχίσω όσο βοηθάει τη δουλειά μου… Έχω καταλάβει ότι, εκτός από ένα δυνατό format, για να έχεις καλές συμμετοχές, πρέπει να βάλεις και ένα πολύ δυνατό έπαθλο. Μπορώ να πω ότι εμείς ως Panik έχουμε μιλήσει με το ΡΙΚ, το κρατικό κανάλι της Κύπρου, και θα αναλάβουμε την εκπροσώπηση της ­χώρας στη Eurovision το 2023. Όποιος κερδίσει, λοιπόν, στο καινούργιο talent show, το οποίο ετοιμάζουμε, θα εκπρο­σωπήσει την Κύπρο στη Eurovision το 2023. Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ δυνατό έπαθλο, που θα φέρει πολύ καλές συμμετοχές

Γιώργος Αρσενάκος
Αρσενάκος
Ο CEO της PANIK Γιώργος Αρσενάκος (Πηγή: Facebook)

Η Κύπρος το 2022

Αν και μάθαμε τι θα γίνει του χρόνου, η φετινή συμμετοχή της Κύπρου δεν έχει ακόμη κλείσει. Το ΡΙΚ και φέτος θα προχωρήσει σε εσωτερική επιλογή αλλά όλα τα σενάρια που βρίσκονται στο τραπέζι εξετάζονται με μεγάλη προσοχή. Από την πλευρά του ο κρατικός φορέας της Κύπρου κρατάει σιγή ιχθύος…. μέχρι τη λήψη της τελικής απόφασης. Σύμφωνα με τις πηγές μας, η Panik θα προτείνει και φέτος καλλιτέχνη για την εκπροσώπηση της χώρας. Το όνομα που ακούγεται έντονα είναι αυτό της Τάνιας Μπρεάζου σε μία σύνθεση του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Τίποτα ακόμη όμως δε θεωρείται σίγουρο, αφού στο ΡΙΚ εξετάζουν….. όλα τα πιθανά σενάρια χωρίς να αποκλείουμε και τις εκπλήξεις!

Μείνετε συντονισμένοι στο OGAE Greece για τα τελευταία νέα σχετικά με τη συμμετοχή της Κύπρου στη Eurovision!

[Πηγή: ΟΚ!]

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ