?? ΚΥΠΡΟΣ: Κυκλοφόρησε η acoustic version του “Running” με τον Sandro!

Όπως είναι γνωστό, η Κύπρος είχε επιλέξει ως εκπρόσωπό της για τη Eurovision 2020 τον νεαρό ταλαντούχο καλλιτέχνη Sandro. Το τραγούδι που θα ερμήνευε ο Sandro στη σκηνή του Rotterdam ήταν το “Running”, ένα τραγούδι με σύγχρονο ήχο και μήνυμα σχετικά με τις εσωτερικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε άνθρωπος.

Πριν από λίγο, κυκλοφόρησε από την Panik Records το video clip της unplugged version του “Running” στην οποία ο Sandro με τη μελωδική συνοδεία μιας κιθάρας ερμηνεύει με τη μοναδική φωνή του το τραγούδι.

Πως σας φαίνεται η unplugged version του “Running”;

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα του αγαπημένου μας διαγωνισμού!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ! ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΦΕΤΙΝΗ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ
    ΤΑ ΔΥΟ-ΤΡΙΑ ΑΟΥΤΣΑΙΝΤΕΡ

  2. Η καλύτερη μορφή του τραγουδιού! Τουλάχιστον έτσι, είχε ελπίδες για Τελικό!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ