?? ΚΥΠΡΟΣ: Ακούστε το “Running” του Sandro για τη Eurovision 2020!

Η ώρα που πολλοί eurofans περίμεναν έφτασε! Το “Running”, τραγούδι που αποτελεί τη φετινή συμμετοχή της Κύπρου στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, είναι πλέον στον… αέρα!

Η πρώτη επίσημη παρουσίαση του τραγουδιού που ερμηνεύει ο χαρισματικός Sandro Nicolas, έγινε – όπως ήταν προγραμματισμένο και όπως ήδη σας είχαμε ενημερώσει – σήμερα, Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020, στην εκπομπή “Happy Hour” του ΡΙΚ1.

Η ομάδα σύνθεσης του “Running” είναι γνωστή εδώ και μέρες. Βασικός συντελεστής της δεν είναι άλλος από τον ταλαντούχο Alfie Arcuri,  από την Αυστραλία. Την ομάδα πλαισιώνουν ο Γερμανός τραγουδιστής και συνθέτης Octavian, o τραγουδοποιός και μουσικός παραγωγός Sebastian Metzner Rickards, ο ίδιος ο Sandro, καθώς και ο δικό μας TeoArkitekt, κατά κόσμον Θεόφιλος ΠουζμπούρηςΔάσκαλος φωνητικής του Sandro θα είναι ο γνωστός σε όλους Άλεξ Παναγή!

Το video clip του “Running” γυρίστηκε στην Αθήνα τη προηγούμενη εβδομάδα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Αλέξανδρου Κωστελίδη ενώ όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη, καλλιτεχνικός διευθυντής της Κύπρου φέτος και ο υπεύθυνος για την εμφάνιση του Sandro στη σκηνή του Ahoy Arena θα είναι ο εξαιρετικός στο είδος του Marvin Dietmann! 

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι το “Running” κυκλοφορεί σε Ελλάδα και Κύπρο μέσα από την δισκογραφική εταιρία Panik Records! Η τελευταία φορά που Κυπριακή συμμετοχή συνεργάστηκε με την εν λόγω δισκογραφική ήταν το 2018 και τη συμμετοχή “Fuego” με την Ελένη Φουρέιρα.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τη κλήρωση της EBU η Κύπρος θα διαγωνιστεί στον Πρώτο Ημιτελικό της Eurovision 2020 (14 Μαΐου 2020) ενώ θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του διαγωνιστικού μέρους της βραδιάς (Θέσεις 9-17).

Πως σας φαίνεται η συμμετοχή της Κύπρου “Running” με ερμηνευτή τον Sandro Nicolas; 

Πως βαθμολογείτε τη συμμετοχή της Κύπρου "Running" με το Sandro Nicolas στη Eurovision 2020; / How do you rate the Cypriot entry "Running" with Sandro Nicolas in Eurovision 2020?

44 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το τραγούδι είναι ένα προκατασκευασμένο πράγμα, χωρίς καμία προσωπικότητα. Άχρωμο, άοσμο, ανέμπνευστο, επαναλαμβανόμενο. Ο τύπος ακούγεται επίσης άφωνος. Απευθείας ανάθεση σε αυτόν και ένα κάρο συντελεστές για να βγει αυτό η φριχτή μετριότητα;

    • Ευχαριστώ θερμά Μάριε που απλά είπες αυτά που ήθελα να πω! Πλήρης απογοήτευση λυπάμαι που το λέω αλλά η Κύπρος φέτος μετα από δυο καλές επιτυχίες και σε έναν πολύ δυνατό ημιτελικό δυστυχώς θα μείνει εκτός τελικού!! Λυπάμαι πραγματικά περίμενα κάτι καλύτερο!!!

  2. Ειναι ενα προκατ, πλαστικο,επαναλαμβανομενο κακο midtempo κομματι που δεν εχει τιποτα το ιδιαιτερο.Θυμιζει τραγουδια του Νικου Γκανου που εβγαζε το 2010!Θα χαθει μεσα στον σωρο.Η φωνη πολυ επεξεργασμενη.Το δε χειροτερο ειναι οτι ξεχνιεται αμεσως,δυσκολα βρισκεις ρεφρεν.Ο δε Σαντρο σαν εφηβο αγορι που με το ζορι θελει να εχει μουστακι.Λυμαπαι αλλα στον πρωτο ημιτελικο…υποψηφιο να αποκλειστει,δεν περιμενα κατι τοσο κακο απο την Κυπρο,χειροτερο απο το ”this is love”της Demy.Δεν υπαρχει καθολου χαρακτηρας.Και ας μην ειπωθει κατι για φουρειρα και φουεγκο γιατι ηταν κλασσης ανωτερα και αν μη τι αλλο ειχε χαρακτηρα.Αυτο ειναι προχειρο και μοιαζει της περασμενης δεκαετιας.Η Ταμτα περσι ηταν σουπερ.Τα λεμε το 2021.

    • Αυτό με το Γκανο 2010 το είδες στο yt.. ;; γτ έγραψα ακριβώς το ίδιο σχόλιο σήμερα κάτω απ το video clip.. Αν δεν τι είδες, ακραία ταύτιση απόψεων. Χαχα

  3. demo track επέλεξε η μεγαλόνησος εφετο..sorry αλλα δεν νομιζω οτι εχει προοπτικές για κάτι καλό..πολύ προχειρο..πολυ studio..και απο δυναμική αποτελέσματος πολυ χαμηλός ο πήχης..

  4. Απογοήτευση από την αγαπημένη Κύπρο. Ίσως η χειρότερη συμμετοχή της. Πολύ φοβάμαι ότι θα έχει την τύχη του περσινού “Look Away” της Φινλανδίας. Ειδικά στον πρώτο ημιτελικό. Όπως και να έχει, καλή επιτυχία.

  5. Χειρότερο κι από της Φινλανδίας πέρυσι.
    Κρίμα.
    Καλή επιτυχία.

  6. Υπέροχο από τα καλύτερα φέτος.. Πολύ καλή δουλειά από την Κύπρο και φέτος! Καλή επιτυχία το 12αρι μας με αγάπη!

    • τρολλαρεις ετσι?Μια αηδια και μιση ειναι,καλα ποσο γραφικος παιζει να εισαι μια ζωη κραζεις τις ελληνικες συμμετοχες και εκθειαζεις τις κυπριακες,που συνηθως ειναι πολυ χειροτερες,ελα στα συγκαλα σου επιτελος

  7. Σαφέστατα είναι απο τα καλύτερα μέχρι στιγμής,αλλά γενικά περίμενα περισσότερα
    Το ρεφρέν είναι ωραίο αλλά το μπιτ και οι ανάσες του μου το χαλάνε και γενικά δε μου βγάζει κάτι σύγχρονο… Οκ όμως είναι μια χαρά και σίγουρα περνάει τελικο και εκεί πιστεύω 15αδα…
    Το δικό μας είναι καλύτερο
    Καλή Επιτυχία στη Κύπρο!!!

  8. Μονότονο, flat, φτωχό συνθετικά & στιχουργικά, παλιακό, με τρελή επεξεργασία κύριας φωνής & φωνητικών…..αυτό το πράγμα δεν μπορεί να αποδοθεί ζωντανά (περίπτωση Νορβηγίας 2017 με κονσέρβα φωνητικά).
    Χρειάστηκαν 4 άτομα για να γράψουν αυτόν τον στίχο; Μιλάμε για απίστευτη έμπνευση!
    Συμπέρασμα: πολύ φασαρία για το τίποτα.

  9. Το καλύτερο τραγούδι που βγήκε μέχρι σήμερα. ΜΟΥΣΙΚΗ εξαιρετικά σύγχρονη, φωνή του σαντρο όμορφη, και ειδικά στο σημείο γέφυρας ααπο το 2:28 και μετά γενα τρελη σκηνικη παρουσια. μπραβο κυπρο για το εντελως διαφορετικο και ομορφο τραγουδι. ευτυχως δεν ακουσαμε μπαλαντα ή γκαιντες αχταρμα. καλη επιτυχια

    • Οταν τελειωσεις γυρνα και απο το αλλο πλευρο και συνεχισε να κοιμασαι φιλε….

      • Εμένα μου άρεσε πολύ και είναι ενθουσιασμένος για πολυ καλο πλασάρισμα 10αδας!Το τεμπο σε κραταει σε ρυθμο και μενει στον τηλεθεατη

  10. Δυστυχώς είναι χειρότερο από ότι περίμενα. Δύσκολα να προκριθεί στον τελικό + το ότι βρίσκεται στον δύσκολο 1ο ημιτελικό. Ακόμα και το στήσιμο στην σκηνή να είναι καλό πάλι δύσκολα θα περάσει. Καλή επιτυχία στην Κύπρο!

  11. Το τραγούδι δεν έχει απολύτως τίποτα για να προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού. Θα έλεγα πως δεν κάνει για Eurovision γενικώς! Λυπάμαι για τον νεαρό καλλιτέχνη που τον παρέσυραν σε μια άχρηστη συμμετοχή, λυπάμαι βεβαια και για την Κύπρο..

  12. Πολλοί γράφουν γενικά για το πόσο υπερτιμημένη είναι η Σουηδία.. Είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι τα τελευταία τουλάχιστον δύο χρόνια Κύπρος και Ρωσία είναι οι πιο υπερτιμημένες χώρες του διαγωνισμού??? Πραγματικά… πολύς ντόρος για το τίποτα!!!

    • Αυτο ξαναπεστο…γενικα η Κυπρος εχει δειξει μια αλαζονεια και υπεροψια μετα την Φουρειρα….θα προσγειωθει ανωμαλα φετος

  13. Den pezeste me tpt edw mesa.o monos laos pou to mono pou kserei na kanei kalytera einai to na gkriniazei.gia ola.kai kyrios gia ta dika tou!pote den einai tpt arketo.pame guys peste na fate kai thn symetoxi ths kyprou meta pou termatisate me kakista sxolia ths elladas.douleia sas

  14. αξιοπρεπες!!απο το δικο μας σαχλο παιδικο τραγουδάκι κλάσεις ανώτερο!!
    καλη επιτυχια κυπρος!

  15. Καλά μιλάμε ότι το έχετε παρακάνει εδώ μέσα, τι σας κοστίζει να πείτε έστω μια καλή κουβέντα; Δε λέμε να στηρίζουμε την Κύπρο επειδή είναι η Κύπρος κλπ. αλλά εσείς έχετε κάνει το τραγούδι λες και είναι χειρότερο κι απ’ αυτό του Ισραήλ το 2000… Καλά καλά ούτε καλή επιτυχία δεν εύχεστε, που στο κάτω κάτω είναι απ’το Θεό…

    Όπως και να’χει, εγώ προσωπικά θεωρώ το κομμάτι καλό, έχει ένα σύγχρονο ρυθμό και φυσικά γούστα είναι αυτά, εμένα προσωπικά μου άρεσε και η Φινλανδία πέρυσι άλλωστε. Γενικά θεωρώ ότι η πρόκριση δε θα είναι εύκολη, κυρίως λόγω δύσκολου ημιτελικού, εκτός και αν το στήσιμο στη σκηνή είναι τόσο εντυπωσιακό ώστε να μπορέσει να καθηλώσει. Γενικότερα μπορώ να πω ότι μου τη σπάει κάπως που κάποιοι τείνουν να το συγκρίνουν με τις 2 προηγούμενες συμμετοχές της Κύπρου. Σίγουρα η σύγκριση είναι κατά κάποιον τρόπο αναπόφευκτη αλλά ας μη γελιόμαστε, άλλο στυλ το Fuego και το Replay, άλλο στυλ αυτό. Εξάλλου αν το τραγούδι ήταν για ακόμη μία φορά παρομοίου είδους, θα σπεύδατε να το αποκαλέσετε αντιγραφή, άρα αποφασίστε επιτέλους τι θέλετε!

    Καλή επιτυχία Κύπρος!

  16. Το τραγούδι ξεχωρίζει ξεκάθαρα από τα υπόλοιπα του διαγωνισμού.Φρέσκο και θα ξεσηκώσει. Καλή επιτυχία στην Κύπρο!

  17. Τεράστια μάπα. Και το λέω ως Κύπριος. Τραγούδι κάτω του μετρίου, υπερεκτιμημένος τραγουδιστής. Καλά να πάθουμε, αφού ήμασταν ανάξιοι να αξιοποιήσουμε το μομέντουμ της Φουρέιρα και να κερδίζαμε αμέσως την επόμενη χρονιά. Από το κακό στο χειρότερο από πλευράς στρατηγικής. Μακάρι να αποκλειστούμε, θα το ευχαριστηθώ, μπας και επιτέλους μάθουμε να επενδύουμε στον εθνικό, μουσικό μας πλούτο.

  18. Ανοίγει πόρτα και ξεκινάει το τραγούδι της Κύπρου. Δεν σου λέει τίποτα, αλλά λες, αρχή είναι. Περιμένεις περιμένεις πότε θα δυναμώσει το κομμάτι για να σου ερεθίσει τα ώτα και και να πεις:Αυτό Είναι!
    Όμως δεν έρχεται ποτέ αυτή η στιγμή και το τραγούδι τελειώνει έτσι απλά και μίζερα όπως άρχισε.
    Και εκαρτέρει και εκαρτέρει
    φιλελεύθερη λαλιά,
    το ένα εκτύπαε τ’ άλλο χέρι
    από τὴν απελπισιά!!!
    Γράψτε Διονύσιος Σολομός

  19. Καλή επιτυχία φέτος στην αγαπηνένη Κύπρο!
    Το τραγούδι δεν είναι κακό απλώς προσωπικά θεωρώ πως δεν είναι τόσο δυναμικό για να ξεχωρίσει κυρίως στον 1ο ημιτελικό που αν εξαιρέσεις τα στανταράκια που θα προκριθούν οι θέσεις που απομένουν είναι ελάχιστες.
    Όπως και να’χει εύχομαι τα καλύτερα!!!!

  20. Περίμενα κάτι πολύ πιο δυνατό από την Κύπρο, ειδικά μετά το τόσο hype που προσπαθούσαν να φτιάξουν. Είναι πολύ κλαμπίστικο για τον διαγωνισμό. Προς το παρών θα πω απλά καλή επιτυχία στην Κύπρο μας, ελπίζω να έχουν ετοιμάσει τουλάχιστον κάτι δυνατό σκηνικά.

  21. Εμένα παιδιά μου άρεσε… Θα τα πάει μέτρια πιστεύω (10η με 15η θέση), ίσως καλύτερα και από εμάς!

    • Α το εχεις σιγουρο το εισητηριο για το τελικο.μην δω καμια ελλαδα ναδινει 12 σε αυτο το αχταρμα μουσικης

  22. Περίμενα περισσότερα! Κρίμα. Δεν έχει σχεδον τίποτε το ιδιαίτερο! Χρύση μετριότητα! Αν περάσει, θα πάει άπατο. Θέσεις 20-26 στο τελικό! Έκτος να διασωθεί στο στήσιμο! Αλλιώς…κλάυτα!

  23. “Ωδινεν ορος και ετεκεν μυν”. Η Κύπρος έχτισε μια επικοινωνιακή στρατηγική που δημιούργησε υψηλές προσδοκίες οι οποίες όμως δεν εκπληρώθηκαν. Ίσως θα είχε μεγαλύτερη αξία τον χρόνο και τον κόπο που αφιέρωσαν στην επικοινωνία να τα είχαν διοχετεύσει στην επιλογή του τραγουδιού. Μετά την πρώτη ακρόαση απλά το προσπέρασα χωρίς να έχω τη διάθεσή να το ξανακούσω.
    Σε κάθε περίπτωση εύχομαι καλή επιτυχία και ελπίζω σε μια εμπνευσμένη σκηνική παρουσία που θα δώσει το εισιτήριο για τον τελικό!

  24. Λοιπόν θα σχολιάσω αφου εχω ακουσει το τραγούδι μια φορά (η πρώτη άποψη λενε ειναι και η σωστή)… Νιώθω ότι γύρισα στο 2010 με το last summer του Γκανου… Οκ, άσχημο δε το λες αλλα το λες old fashioned και γενικά περίμενα πολυ παραπάνω απο την Κύπρο.. Και σίγουρα σε εναν καλλιτέχνη με τέτοια φωνή επρεπε να του δώσουν κατι καλύτερο… Αντιστραφηκαν οι ρολόι μεταξύ ΕΡΤ και ρικ φέτος και πραγματικά επεσα απο τα σύννεφα…

  25. Απογοήτευση. Αλλα καλύτερα. Ανοίγεται ετσι πιο εύκολα ο δρόμος για την νίκη της Μολδαβιας στον διαγωνισμο. Κισιναου 2021

  26. Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός γιατι μου αρέσει αυτό το είδος μουσικής. Σίγουρα πάντως είναι κάτι “του κιλού”, μου θυμίζει πολύ κάποιο κομμάτι αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ποιο. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα για την Κύπρο, ο 1ος ημιτελικός είναι σφαγείο, δεν έχει σίγουρους συμμάχους και πέραν όλων αυτών, αυτού του είδους τα κομμάτια εύκολα ” χάνονται” στην σκηνή της Eurovision. Ένα κακό live ή ένα κακό staging (ή και τα 2) εύκολα θα εξανεμίσει τις πιθανότητες της Κύπρου για πρόκριση. Πάντως, εάν καταφέρει και περάσει τον σκόπελο του α’ ημιτελικού (κάτι που δεν είναι εύκολο και επ’ουδενί δεδομένο) σίγουρα θα έχει την ψήφο μου στον τελικό, απλά και μόνο γιατί το θεωρώ κατόρθωμα.
    Καλή επιτυχία στην Κύπρο!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ