ΚΥΠΡΟΣ: “Η πρόβα μας ήταν καλύτερη από την πρώτη. Είμαι ευτυχισμένη”!

Photo: Eurovision Song Contest

Ολοκληρώθηκε στις 15:15 ώρα Ελλάδος η δεύτερη τεχνική πρόβα για τη χώρα της Κύπρου. Στη σκηνή βρέθηκε η Έλενα Τσαγκρινού μαζί με τις χορεύτριες της και πραγματικά έβαλαν φωτιά στη Ahoy Arena. Διαβάστε τι έγινε στη δεύτερη πρόβα της Κύπρου στο άρθρο μας ΕΔΩ!

Photo: Alexis Skarlatos

H press conference της Κύπρου

Γύρω στις 16:00 ώρα Ελλάδος η Έλενα Τσαγκρινού βρέθηκε στο Press Center για τη press conference με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους του φετινού διαγωνισμού. Ευδιάθετη αλλά και χαμογελαστή δήλωσε τα εξής στους δημοσιογράφους:

“Η 2η πρόβα μας ήταν καλύτερη από την πρώτη. Είμαι ευτυχισμένη! Υπήρξαν μικρολεπτομέρειες που αλλάξαμε και δούλεψαν καλύτερα.”

“Προτιμώ να τραγουδώ στα αγγλικά, αλλά θα ήθελα να μάθω και γαλλικά, είναι ωραία γλώσσα να τραγουδάς.”

“Αν δεν τραγουδούσα το ‘El Diablo’ ποιο άλλο τραγούδι θα ήθελα να πω στη Eurovision; Ίσως ένα του Βruno Mars;”

Photo: Alexis Skarlatos

Ερώτηση από OGAE Greece: ‘Έλενα συγχαρητήρια! Έχεις ίσως τη δυσκολότερη χορογραφία για κεντρικό τραγουδιστή φέτος. Κάνεις ανάποδη γέφυρα στη σκηνή ενώ τραγουδάς το ρεφρέν. Πώς προπονήθηκες για αυτό;”

‘Ελενα: “Κάνω εντατικές πρόβες έξι μήνες. Και ξανά και ξανά.”

Chali Jennings: “Γυρίζοντας το βίντεο κλιπ είδαμε ότι η Έλενα έχει φυσική κίνηση και μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Το πιάσαμε από εκεί και σιγά-σιγά βάλαμε και το τραγούδι. και η Έλενα τα κατάφερνε μια χαρά!”

https://ogaegreece.com/archives/93337

Η Κύπρος ολοκλήρωσε τις τεχνικές της πρόβες με απόλυτη επιτυχία. Σειρά τώρα έχει η πρώτη πρόβα για τον πρώτο ημιτελικό όπου θα εμφανιστεί στην 8η θέση. Η πρώτη dress rehearsal θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαίου στις 16:00 ώρα Ελλάδος.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για τα τελευταία νέα σχετικά με τη συμμετοχή της Κύπρου στη Eurovision 2021!

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ