EUROVISION 2021: Δεύτερη πρόβα Κύπρου!

Και ήρθε η σειρά της Κύπρου για τη δεύτερη πρόβα της! Η Έλενα Τσαγκρινού με τις χορεύτριές παίρνει θέση στη σκηνή του Ahoy arena για να τελειοποιήσει την εμφάνισή της δίνοντας τη μάχη της για μια θέση στον τελικό. Σκηνοθετικά έχει γίνει καταπληκτική δουλεία σε όλη τη διάρκεια των τριών λεπτών με αποκορύφωμα το τελικό πλάνο του τραγουδιού. Το σκηνικό το ίδιο με την πρώτη πρόβα. Κόκκινο σε μαύρο φόντο και φωτισμούς. Η Έλενα ήταν πολύ καλή και σταθερή φωνητικά.

Οι αλλαγές φαίνεται να εντοπίζονται περισσότερο στα πλάνα όπου έχουμε περισσότερα κοντινά αλλά και σε κάποια σημεία της χορογραφίας. Επίσης οι τέσσερις κοπέλες που τη συνοδεύουν είναι αέρινες και πραγματικά όλα λειτουργού άψογα σαν ένα καλοκουρδισμένο ρολόι. Μια πολύ καλή πρόβα για την Κύπρο.

Οι κινήσεις έχουν γίνει πιο “Αιγυπτιακές” και το εφέ του καθρέφτη είναι εντυπωσιακό.

Ομολογουμένως η τρίτη προσπάθεια της Κύπρου ήταν η καλύτερη. Η Έλενα γραφεί εξαιρετικά στην έναρξη όπου βρίσκεται στο πάτωμα και έχει γενικά πολύ καλή επαφή με τις κάμερες. Δε χάνει στιγμή τη χορογραφία και φωνητικά ήταν πάρα πολύ καλή και σταθερή. Επιτέλους έχουμε φωτιές στο background στη γέφυρα οι οποίες γράφουν καταπληκτικά.

Πολύ μεγάλο και θερμό χειροκρότημα μέσα στο στάδιο.

EBU / THOMAS HANSES

EBU / THOMAS HANSES

EBU / THOMAS HANSES

 

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 65ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εγω απογοητευτηκα.Τη βρηκα στο κλιπακι τυποποιημενη στις κινησεις,σα να τις εχει μαθει αλλα δεν εχει την ορμη της Φουρειρα.Επισης ειναι αβαφη ,πολυ κακο μακιγιαζ.Και το φορεμα κανει διπλες.
    Ειδα αλλα πλανα και εχει εξαιρετικη σκηνοθεσια αλλα οντως στα κοντινα θελει δουλεια.Μετριο

    • Το ρεφρέν του el diablo είναι 10x πιό δύσκολο ως προς τα φωνητικά, ειδικά με όλες τις μακρόχρονες νότες που *απαιτούν* τον τραγουδιστή να είναι ακίνητος. Ούτε η Ελένη δεν θα μπορούσε να το “ανεβάσει” περισσότερο…

  2. καλυτερη νικητρια της φετινης χρονιας δεν υπαρχει. μονο τις φωτογραφιες και το κοβερ στο βιντεο τα λενε ολα. ειναι απιστευτη φωνη τραγουδα, χορευει, γυρναει αναποδα. ολα τα κανει. αν δε νικησει φετος η κυπρος απλα σκανδαλο. μπραβο ελενα μπραβο κυπρο. εξαιρετικα κομψη και επαγγελματικη εμφανιση.

  3. Δε μαρεσε το σκηνικο με τον καθρέπτη με μπερδεύει. Η ιδια ομως ειναι κουκλα και φωναρα. Μακαρι να τα παει καλα

  4. Μπράβο μπράβο στην Κύπρο και στην Τσέλι για την χορογραφία περιμένουμε με αγωνία και την ελληνική αποστολή πολλά μπραβο

  5. Μια άκρως επαγγελματική εμφάνιση από την Κύπρο. Συγχαρητήρια στην Έλενα και σε όλη την κυπριακή αποστολή .

  6. Παρα πολυ καλη εμφανιση μπραβο σε ολη την ομαδα τησ κυπρου σιγουρα θα παει καλα στον τελικο και πσιτευω οτι θα μπει στην τοπ10 φετος!.
    Περιμενουμε τωρα αυριο και την ελλαδα μασ!

  7. Η Κύπρος έσκισε σήμερα! Όλοι μιλάνε για αυτή, έχει την καλύτερη πρόβα του Α’ημιτελικού. Ο μόνος λόγος που μπορεί να μην τον κερδίσει είναι οι επιτροπές που δύσκολα να την κατατάξουν πρώτη. Ακόμα και σε αυτές, θα τα πάει καλά. Η Κύπρος συνεχίζει άκρως επαγγελματικά και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα της βγει, δε γίνεται διαφορετικά.
    Θα γίνει τρελή επιτυχία με το el Diablo το καλοκαίρι, θεωρώ ότι είναι το πιο εμπορικό καλοκαιρινό κομμάτι του διαγωνισμού. Μεγάλος σταθμός για την Τσαγκρινού η φετινή συμμετοχή!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ