ΚΥΠΡΟΣ: Η Έλενα Τσαγκρινού ερμηνεύει ζωντανά το “El diablo” στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση!

Η Έλενα Τσαγκρινού εμφανίστηκε στην εκπομπή “Έλα Να Δεις” στον τηλεοπτικό σταθμό Omega Tv της Κύπρου. Η νεαρή εκπρόσωπος της Κύπρου στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision μίλησε για τις πρώτες εντυπώσεις μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού, ενώ δε δίστασε να ερμηνεύσει ακαπέλα ένα μικρό μέρος του “El diablo”.

Οι αντιδράσεις του κόσμου

Έχει πάρει φωτιά το προφίλ μου στο instagram.

Από τις πρώτες αντιδράσεις η Έλενα Τσαγκρινού δέχεται πολλή αγάπη από τον κόσμο, ο οποίος φαίνεται να αγαπάει το τραγούδι της, όπως προκύπτει από τα μηνύματα και τα reaction videos που έχουν ανέβει στο youtube. Παράλληλα ευχαρίστησε το ΡΙΚ για τη συμπαράσταση, την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό της και υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερο εαυτό της.

Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό να φτάσουμε πρώτοι.

Πώς θα είναι η σκηνική παρουσία

Σχετικά με τη σκηνική της παρουσία στην Ahoy arena, η Έλενα Τσαγκρινού, ανέφερε πως όλο το τραγούδι θα είναι χορογραφημένο και σε αυτό έχει δουλέψει με την επιτυχημένη Αμερικανίδα χορογράφο Chali Jennings.

Όσο για το video clip, η ίδια δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα και είναι ιδιαίτερη χαρούμενη που άρεσε στον κόσμο, καθώς δούλεψε πάρα πολύ και πολύ σκληρά γεμίζοντας μελανιές σε όλο της το σώμα, υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη Γιώργου Μπενιουδάκη.

Ξεχωρίζει άλλες συμμετοχές;

Πιστεύω το τραγούδι μας είναι μοναδικό.

Ερωτηθείσα αν έχει ακούσει κάποια από τις άλλες συμμετοχές που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, η Έλενα Τσαγκρινού στάθηκε στη συμμετοχή της Τσεχίας “Omaga” με το Benny Cristo, την οποία της βρήκε πάρα πολύ ενδιαφέρουσα. Όσο για το “El diablo” πιστεύει πάρα πολύ στο τραγούδι της και θεωρεί ότι θα ακουστεί πάρα πολύ όταν θα ανοίξουν τα clubs. Μάλιστα, στην εκπομπή αποκαλύφθηκε ότι το τραγούδι ηχογραφήθηκε με την πρώτη, καθώς η ερμηνεία της ήταν εξαιρετική.

Το τραγούδι αυτή τη στιγμή είναι το πιο σημαντικό.

Τέλος δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην παγκοσμίου φήμης ομάδα παραγωγής που δημιούργησε το “El diablo” και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Jimmy “Joker” Thornfeldt, Laurell Barker,Oxa και Thomas Stengaard.

Μπορείτε να ακούσετε ένα μικρό μέρος του “El diablo” ζωντανά στο 10:28 του παρακάτω βίντεο

Πώς σας φαίνεται η συμμετοχή της Κύπρου μας στη φετινή Eurovision;

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Κύπρου στη Eurovision 2021!

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το τραγουδι ειναι φοβερό και η κοπέλα εξαιρετική, απο την χορογράφο εχουμε δει εντυπωσιακα χορευτικα με Φουρειρα. Moνο εγω βλέπω την Κύπρο ως πιθανό νικητή τον Μάιο?

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ