ΚΡΟΑΤΙΑ: Απόψε η επιλογή τραγουδιού μέσα από το Dora 2021!

Έφτασε η ώρα για την Κροατία να επιλέξει τον/την εκπρόσωπό της για τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Σήμερα, λοιπόν, στις 21:10 (ώρα Ελλάδας) θα παρακολουθήσουμε τον εθνικό τελικό, Dora 2021, που θα διοργανωθεί στο Marino Cvetković Hall της παραθαλάσσιας πόλης Opatija, στη βορειοδυτική Κροατία.

Την εκπομπή θα παρουσιάσουν 4 κυρίες: Daniela Trbović, Barbara Kolar, Jelena Lešić και Doris Pinčić.

Οι φετινές αλλαγές

Μέσα στα πλαίσια των μέτρων που λαμβάνονται σε όλες τις χώρες για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19, οι διοργανωτές του Dora 2021 αποφάσισαν να μειώσουν τον αριθμό των ατόμων που βρίσκονται επί σκηνής από 6 σε 5. Επιπλέον, σε πλήρη εναρμόνιση με τους κανόνες που όρισε η EBU για το φετινό διαγωνισμό της Eurovision, τα φωνητικά στα τραγούδια θα είναι ηχογραφημένα και όχι ζωντανά.

Οι καλλιτέχνες και τα τραγούδια τους

14 τραγούδια θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για το Ρότερνταμ. Ήδη το περασμένο Σάββατο ακούσαμε αποσπάσματα (snippets) των τραγουδιών. Μπορείτε να τα ακούσετε ξανά ΕΔΩ.

  1. NINA KRALJIĆ (ALKONOST OF BALKAN)Rijeka
  2. ERIC – Reci mi
  3. ELLA OREŠKOVIĆ – Come This Way
  4. BERNARDA – Colors
  5. SANDI CENOV – Kriv
  6. ToMa – Ocean of Love
  7. FILIP RUDAN – Blind
  8. BETA SUDAR – Ma zamisli
  9. CAMBI – Zaljubljen
  10. ASHLEY & BOJAN – Share the Love
  11. BRIGITA VUCO – Noći pijane
  12. MIA NEGOVETIĆ – She’s Like Dream
  13. ALBINA – Tick-Tock
  14. TONY CETINSKI & KIKI RAHIMOVSKI – Zapjevaj, sloboda je!

Πού θα δείτε το Dora 2021

Σε ζωντανή μετάδοση από το κρατικό κανάλι HRT μπορείτε να παρακολουθήσετε την επιλογή τραγουδιού στις 21:10 (ώρα Ελλάδας) από τον ακόλουθο σύνδεσμο:

Όσοι επιθυμείτε να δείτε την εκπομπή μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του HRT θα πρέπει να δημιουργήσετε πρώτα έναν λογαριασμό.

Στο μήνυμα που εμφανίζεται στην οθόνη σας, πατήστε στο registrirajte.

Στη συνέχεια θα οδηγηθείτε σε μία φόρμα, όπου θα καταχωρίσετε τα στοιχεία σας. Μπορείτε να δείτε τη φόρμα στα αγγλικά, επιλέγοντας επάνω δεξιά τη γλώσσα (Engleski για αγγλικά):

Αφού συμπληρώσετε τα απαραίτητα πεδία, θα σας σταλεί ένα επιβεβαιωτικό e-mail. Πατήστε τον σύνδεσμο που θα περιέχει το e-mail και η εγγραφή σας θα έχει ολοκληρωθεί. Η δημιουργία λογαριασμού στο HRT είναι απόλυτα ασφαλής.

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ