ΚΡΟΑΤΙΑ: Έτσι θα εμφανιστεί η Albina!

Από τη σελίδα jutarnji.hr μαθαίνουμε τι θα φορέσει η Albina στο Ρότερνταμ, ποια θα είναι γενικά η σκηνική παρουσία της, πώς θα ερμηνεύσει το τραγούδι της Tick-Tock και ποια είναι η στάση της απέναντι στην κατάσταση με τους περιορισμούς λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Δύο γλώσσες

Στον εθνικό τελικό της Κροατίας, Dora 2021, στις 13 Φεβρουαρίου ακούσαμε το τραγούδι στα αγγλικά με τη γέφυρα στα κροατικά. Το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και στις 18 Μαΐου, στον 1ο ημιτελικό όταν η Albina θα παλέψει για το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Μάλιστα, σύμφωνα με την επικεφαλής της κροατικής αποστολής, Uršula Tolj, από το 2022 θα θεσπιστεί κανόνας το τραγούδι να ερμηνεύεται στη Eurovision με τον ίδιο τρόπο που ακούστηκε στο Dora.

Η εμφάνιση

Η ενδυμασία της Albina και των χορευτών θα είναι σχεδόν ίδια μ’ αυτή του Dora, ωστόσο, με μικρές τροποποιήσεις. Την ευθύνη της εμφάνισης έχει αναλάβει και πάλι ο Marvin Dietmann. Θα χρησιμοποιθούν και τα 3 κομμάτια της σκηνής του Ahoy Arena: η κύρια σκηνή, η βοηθητική και το catwalk.

Οι περιορισμοί

Το Σενάριο Β που ορίστηκε ως ο τρόπος διεξαγωγής της Eurovision 2021, δεν θα επιτρέψει στην αποστολή της Κροατίας να απολαύσει την Ολλανδία. Με την άφιξη θα πρέπει να παραμείνουν σε 5ήθμερη καραντίνα κάνοντας τεστ κορωνοϊού κάθε 48 ώρες. Σε περίπτωση που κάποιος από την αποστολή βρεθεί θετικός, δεν θα μπορέσει να εισέλθει στο Ahoy Arena.

H Albina δηλώνει πως δεν θα επηρεαστεί από τους περιορισμούς αυτούς. Θα επικεντρωθεί στην εμφάνισή της δίνοντας τον καλύτερο εαυτό της.

πηγή: jutarnji.hr

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ