https://ogaegreece.com/category/%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b5%cf%82/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1/

ΙΤΑΛΙΑ: Ο Alessandro Cattelan είναι η επιθυμία της RAI για τη θέση του παρουσιαστή!

Ο Alessandro Cattelan είναι ο εκλεκτός της RAI για τη θέση του παρουσιαστή του 66ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2022.

Σε συνέντευξη τύπου στα πλαίσια του καινούριου σόου Da grande που θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα της κρατικής τηλεόρασης της Ιταλίας, ο Stefano Coletta, διευθυντής της RAI παραδέχτηκε πως έχουν μείνει πίσω με βάση το χρονοδιάγραμμα που είχαν ορίσει.

Η RAI εργάζεται πολύ σοβαρά και προσεκτικά για τη Eurovision. Έχει συσταθεί μια επιτροπή επαγγελματιών οι οποίοι δουλεύουν πολύ σκληρά για την επιλογή της πόλης. Αργήσαμε λίγο να επιλέξουμε την πόλη για τη Eurovision 2022 γιατί πρέπει να κάνουμε πράγματα με μεγάλη διαφάνεια και ακρίβεια.

Stefano Coletta

Παράλληλα, αποκάλυψε το πρόσωπο που επιθυμεί η RAI για τη θέση του παρουσιαστή. Αυτό δεν είναι άλλο από τον Alessandro Cattelan.

Ποιος είναι ο Alessandro Cattelan

Ο Alessandro Cattelan είναι επιτυχημένος παρουσιαστής της ιταλικής τηλεόρασης. Έχει στο ενεργητικό του την παρουσίαση πολλών επιτυχημένων εκπομπών, όπως το X Factor, ενώ η μάνατζερ του είναι η Marta Donà, η οποία ήταν μέχρι πρότινος μάνατζερ των Måneskin. Θα είναι ακόμα ο κεντρικός παρουσιαστής του νέου σόου Da grande.

Η Eurovision θα ήταν σίγουρα μια εξαιρετική ευκαιρία που, αν συμβεί, θα σήμαινε την ανάγκη να ευχαριστήσω πολύ κόσμο, διότι θα ήταν αποτέλεσμα πολλών τυχερών γεγονότων. Από τη νίκη των Måneskin, από την επιλογή των Måneskin στο Sanremo, από την ανακάλυψη των Måneskin στο X Factor, από τη Marta Donà που τους οδήγησε μέχρι εκεί

Alessandro Cattelan

Όπως ανέφερε ο Stefano Coletta σύντομα θα μάθουμε την πόλη που θα αναλάβει τη διοργάνωση της Eurovision 2022, ενώ αμέσως μετά θα οριστικοποιηθεί η θέση του παρουσιαστή.

Μείνετε συντονισμένοι στο www.ogaegreece.com για όλα τα νέα και τις εξελίξεις σχετικά με το διαγωνισμό της Eurovision 2022.

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κρατάω πάντως το γεγονός ότι οι Ιταλοί έχουν μείνει ολίγον πίσω στα χρονοδιαγράμματα τους και δεν μου αρέσει προσωπικά. Αντε να δούμε τι θα γίνει…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ