ΙΤΑΛΙΑ: Ακούστε την τελική έκδοση του «Zitti e buoni» για τη Eurovision 2021!

Σήμερα το κρατικό κανάλι της Ιταλίας RAI έδωσε στη δημοσιότητα την τελική εκδοχή του τραγουδιού που θα τους εκπροσωπήσει φέτος στη Eurovision του Ρότερνταμ. Το «Zitti e buoni» που τραγουδάνε οι Måneskin είναι η 47η συμμετοχή της χώρας στο διαγωνισμό της Eurovision 2021 και επιλέχθηκε μέσα από το Sanremo 2021! Το τραγούδι έχουν γράψει τα 4 μέλη του συγκροτήματος και πιο συγκεκριμένα οι Damiano David, Ethan Torchio, Thomas Raggi και η Victoria de Angelis.

Στην ουσία αυτό που αφαιρέθηκε ώστε να μικρύνει η διάρκεια του κομματιού, είναι μέρος της αρχικής εισαγωγής (6 δευτερόλεπτα). Επιπλέον μίκρυνε το κομμάτι μετά το πρώτο ρεφρέν μέχρι το δεύτερο κουπλε και αφαιρέθηκε μία επίμαχη λέξη στους στίχους. Εξάλλου οριακά ηταν ήδη έτοιμο μιας και ξεπέρναγε το χρονικό όριο των 3 λεπτών κατά 11 δευτερόλεπτα. Αντίστοιχα μικρές αλλαγές στην ενορχήστρωση πραγματοποιήθηκαν στην “γέφυρα” και έτσι έχουμε την τελική Eurovision version του τραγουδιού!

Δείτε την τελική εκδοχή του Zitti e buoni που δημοσιεύθηκε πριν λίγο στο κανάλι των Måneskin!

Οι Måneskin είχαν αποδεχτεί και υπογράψει προηγουμένως το συμβόλαιο της RAI για την Eurovision και έτσι ως νικητές του φεστιβάλ ήταν επισήμως οι εκπρόσωποι της Ιταλίας στο Ρότερνταμ. Επιπλέον, στη συνέχεια ανακοινώθηκε και τυπικά, ότι τελικώς θα πάνε με το τραγούδι Zitti e buoni!

Πείτε μας σας άρεσε η τελική version της ιταλικής συμμετοχής;

Η Ιταλία, σύμφωνα με τους κανονισμούς της EBU, ανήκει στη λίστα των BIG5 χωρών οι οποίες έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό απευθείας στον Τελικό. Με τα συγκεκριμένα δεδομένα, η Ιταλία θα διαγωνιστεί στον Τελικό της Eurovision 2021, στις 22 Μαΐου 2021. Αντίστοιχα, έχει κληρωθεί να συμμετάσχει στη διαδικασία της ψηφοφορίας του A’ Ημιτελικού (18 Μαΐου 2021).

Τι τύχη πιστεύετε θα έχει φέτος το ιταλικό τραγούδι;

Συνεχίστε να βαθμολογείτε την Ιταλική συμμετοχή από το 1 έως το 10 στο Poll μας!

This poll is no longer accepting votes

Πως βαθμολογείτε τη συμμετοχή της Ιταλίας στη Eurovision 2021; / How do you rate the Italian entry for ESC 2021 ?

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νεότερα σχετικά με την φετινή συμμετοχή της Ιταλίας.

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

5 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ποια κατάρα ακριβώς; Σιγά το τραγούδι που είχε ο Irama για να τους κυνηγάει η κατάρα του.

    • Ο πιο χαρισματικός και ταλαντούχος ερμηνευτής και από τα πιο ολοκληρωμένα τραγούδια. Δυστυχώς θα έπρεπε να ντυθεί φιλανδικό τέρας για να κερδίσει, όπως θα άξιζε.

  1. ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ…….!!!!!!!!!!!!!

    ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ…..!!!!!!!!!

    ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ……..ΓΚΑΡΙΖΟΥΝ….!!!!!!!!!

    ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΠΟΝΑΝΕ…..!!!!!!!!!!!!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ