ΙΤΑΛΙΑ: «Ένιωσα προσβεβλημένος» δηλώνει ο Damiano!

Μετά την ολοκλήρωση του 65ου διαγωνισμού της Eurovision όπου βρήκε νικητές τους Måneskin με το Zitti e buoni, ξέσπασε μια άνευ προηγουμένου επίθεση προς τον Damiano, τον τραγουδιστή του συγκροτήματος για χρήση ναρκωτικών κατά τη διάρκεια του τελικού στο green room.

Αφορμή για αυτό υπήρξε ένα πλάνο το οποίο δείχνει τον Damiano να σκύβει προς το τραπέζι, ενώ ο Ήθαν, ο ντράμερ του συγκροτήματος τον σκουντάει για να κοιτάξει την κάμερα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που ακολούθησε της απονομής, ο Damiano αρνήθηκε κατηγορηματικά πως έκανε χρήση ουσιών, ενώ υποβλήθηκε σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, το οποίο βγήκε αρνητικό. Το θέμα πλέον για την EBU θεωρείται λήξαν.

Τι δηλώνει ο Damiano

Σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, ο Damiano δηλώνει:

Ένιωσα προσωπικά προσβεβλημένος, γι’ αυτό και προσφέρθηκα από την πρώτη στιγμή να υποβληθώ σε τεστ ανίχνευσης ουσιών. Από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίσαμε ότι δεν έχουμε κάνει ποτέ χρήση ουσιών και είμαστε εναντίον των ναρκωτικών. Προφανώς και μάς ενόχλησε το όλο θέμα που προέκυψε, επειδή θέλουμε ο κόσμο σαν μιλάει μόνο για τη μουσική μας. Η καθαρή μας συνείδηση όμως μας έκανε να μην έχουμε καμία αμφιβολία. Δεν θα κάναμε ποτέ κάτι τέτοιο

Ακόμα ο Damiano ανέφερε ότι οι αγαπημένες συμμετοχές των Måneskin για φέτος ήταν της Ουκρανίας, της Φινλανδίας και του Βελγίου.

https://ogaegreece.com/archives/96223

Έχουμε έρθει στην Ελλάδα μόνο για διακοπές μέχρι στιγμής, αλλά θέλουμε πολύ να ξαναέρθουμε για να δώσουμε μια συναυλία στην υπέροχη χώρα σας. Έχουμε πάρει άλλωστε και πολλά μηνύματα από Έλληνες θαυμαστές μας

Κλείνοντας τη συνέντευξη δεν έλειψε να αναφέρει πως επιθυμία του συγκροτήματος είναι η πραγματοποίηση συναυλίας στην Ελλάδα, μετά και από τα μηνύματα αγάπης που έχουν λάβει από τους Έλληνες θαυμαστές.

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ