ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Παίξτε τώρα στο νέο βίντεο κλιπ του “10 years”!

Φωτογραφία: Daði Freyr (Facebook)

Αφού έβαλε πάνω από 500 θαυμαστές του ο Daði Freyr στα φωνητικά του “10 years”, τώρα θέλει να τους κάνει και πρωταγωνιστές στο νέο βίντεο που ετοιμάζει για το τραγούδι του που κατέκτησε την 4η θέση στον τελικό! Ο ακούραστος Ισλανδός βρίσκεται σε καραντίνα μαζί με τη γυναίκα του Árný, η οποία είχε θετικό τεστ κορωνοϊού μετά το ταξίδι στο Ρότερνταμ. Αξιοποιώντας τον χρόνο του, αποφάσισε ότι το sci-fi βίντεο κλιπ της φετινής συμμετοχής του δεν είναι αρκετό και χρειάζεται μια νέα οπτική στο τραγούδι.

Αν θέλετε να συμμετάσχετε, δεν έχετε παρά να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα του Daði και να στείλετε το κλιπάκι σας ΕΔΩ, όπου θα βρείτε και αναλυτικές πληροφορίες για το υλικό που επιθυμεί.

Η προθεσμία υποβολής είναι μέχρι αυτήν την Παρασκευή 4 Ιουνίου, οπότε σπεύσατε!

Πάνω από 500 χορωδοί

Λίγο πριν τον Μεγάλο Τελικό της Eurovision 2021, o Daði Freyr δημοσιοποίησε τη λίστα των χορωδών του που, κατά κάποιον τρόπο συμμετείχαν κι αυτοί στον διαγωνισμό. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα ονόματα στην παρακάτω ανάρτηση. Αν ψάξετε, θα εντοπίσετε και το όνομα του Jendrik Sigwart. O Γερμανός, όπως ήδη σας είχαμε ενημερώσει, συμμετείχε με πολλή περηφάνεια και στο τραγούδι της Ισλανδίας!

[Πηγή: Daði Freyr]


Μείνετε συντονισμένοι στον ogaegreece.com για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα που αφορούν τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Μοριακή βιολόγος και παρ' ολίγον μουσικός. Ασχολούμαι με τη Eurovision από παιδάκι και τη λατρεύω τόσο για τη μουσική όσο και για όσα πρεσβεύει ο αγαπημένος μας διαγωνισμός: ειρήνη, αποδοχή, κατανόηση, αγάπη. /////// Studied music, only to become a molecular biologist. I have been involved with Eurovision since I was a child and I love it both for the music and for what our beloved contest stands for: peace, acceptance, understanding, love.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ