ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Τι ακριβώς ισχύει με τη συμμετοχή του Niall Horan στη Eurovision 2019!

Σαν κεραυνός εν αιθρία ξέσπασε η είδηση πως ο πρώην τραγουδιστής των One Direction, Niall Horan είναι ο εκλεκτός του RTE για να εκπροσωπήσει την Ιρλανδία στον 64ο Διαγωνισμό της Eurovision στο Τελ Αβίβ. Η πηγή αυτής της είδησης ήταν μια σειρά από screenshots που μοιράστηκε ένας χρήστης στο φόρουμ του ESC Nation. Στις εικόνες αυτές, απεικονίζεται ένα άρθρο από την ιστοσελίδα της Irish Mirror με τον τίτλο «Niall Horan to take on Eurovision as RTÉ set sights high for 2019 contest in Israel»

 

Το πρόβλημα είναι ότι το συγκεκριμένο άρθρο δεν υπάρχει πια στην ιστοσελίδα της Irish Mirror, αλλά ούτε φαίνεται να υπήρξε ποτέ στη μνήμη του Google. Συν τοις άλλοις, η χρονική στιγμή που φαίνεται να απεικονίστηκε το άρθρο είναι 23:28, 5 Jan 2019, ενώ ήδη πολλά sites είχαν γράψει για αυτό και επικαλέστηκαν τα screenshots αυτά αρκετές ώρες νωρίτερα. Υπάρχει βέβαια πάντα η πιθανότητα το άρθρο να είχε δημοσιευτεί αρκετά νωρίτερα, αλλά η ώρα των screenshots δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Ένα ακόμη σημείο που έχει εγείρει αμφιβολίες περί της γνησιότητας του συγκεκριμένου άρθρου είναι τα αρκετά ορθογραφικά και συντακτικά λάθη του συντάκτη και δη της εγκυρότερης Ιρλανδικής εφημερίδας.

Σε ερώτηση του Wiwibloggs προς τον Michael Kealy, τον υπεύθυνο για την επιλογή της Ιρλανδίας στον Διαγωνισμό της Eurovision, ο τελευταίος ήταν κατηγορηματικός «Προς το παρόν εξετάζουμε ακόμα τα 430 τραγούδια που λάβαμε, οπότε είναι λίγο νωρίς να αποφασίσουμε οριστικά αν θα αποκλείσουμε ή θα επιβεβαιώσουμε κάτι!»

Ο Niall James Horan είναι Ιρλανδός τραγουδιστής και τραγουδοποιός, γεννημένος στις 13 Σεπτεμβρίου 1993. Το 2010, ο Niall συμμετείχε ως σόλο διαγωνιζόμενος στο βρετανικό τηλεοπτικό διαγωνισμό τραγουδιού The X Factor. Αφού αποκλείστηκε ως σόλο καλλιτέχνης, ο Niall με τέσσερις άλλους διαγωνιζόμενους σχημάτισαν το συγκρότημα One Direction. Σαν γκρουπ, κυκλοφόρησαν πέντε άλμπουμ, πραγματοποίησαν τέσσερις παγκόσμιες περιοδίες και κέρδισαν πολλά βραβεία.

Μετά την διάλυση του συγκροτήματος το 2016, ο Niall υπέγραψε συμβόλαιο ως σόλο καλλιτέχνη με το Capitol Records. Τα singles του “This Town” και “Slow Hands” από το πρώτο του άλμπουμ Flicker (2017) έφτασαν στο top20 σε αρκετές χώρες. Το άλμπουμ έκανε το ντεμπούτο του στο νούμερο ένα στην Ιρλανδία και στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς επίσης βρέθηκε και στα τρία κορυφαία άλμπουμ στην Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ποια είναι η άποψη σας για το άρθρο «φάντασμα»; Πώς θα σας  φαινόταν μια συμμετοχή του Niall Horan στη Eurovision; 

[Πηγή/Φωτογραφία: Wiwibloggs, wikipedia]

 

 

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ