ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: Με το τραγούδι “Embers” ο James Newman στη Eurovision 2021!

Με ένα αινιγματικό τρόπο θέλησε το BBC Eurovision να μαντέψουν οι fans του διαγωνισμού τον τίτλο της επερχόμενης συμμετοχής του Ηνωμένου Βασιλείου. Μετά από αρκετές υποθέσεις τελικά βρέθηκε η λύση του αινίγματος σχετικά με τον τίτλο. Πλέον είναι γεγονός, ο τίτλος της συμμετοχής του James Newman θα έχει τίτλο “Embers“.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τραγούδι ωστόσο αύριο η αγωνία θα λάβει τέλος. Όπως είναι γνωστό αύριο γύρω στις 11:30 με 14:00 σε ώρα Ελλάδος θα παρουσιαστεί στο BBC Radio 2 το τραγούδι του Newman που θα ταξιδέψει στο Ρότερνταμ.

Το Ηνωμένο Βασίλειο στο διαγωνισμό

Με πρώτη συμμετοχή το 1957, το Ηνωμένο Βασίλειο μετράει 63 συμμετοχές στον διαγωνισμό. Αποτελεί μέλος των BIG 5 (Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ιταλία) γεγονός που κατατάσσει τη χώρα αυτόματα στον Μεγάλο Τελικό. Έχει καταφέρει να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα 5 φορές με πιο πρόσφατη νίκη αυτή του 1997 στο Δουβλίνο. Νικητήριο τραγούδι της βραδιάς ήταν το “Love Shine A Light” με τους Katrina & The Waves.

Το Ηνωμένο βασίλειο θα διαγωνιστεί απευθείας στον Μεγάλο Τελικό στις 22 Μαΐου.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το διαγωνισμό! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ