ΕΣΘΟΝΙΑ: Ακούστε τα υποψήφια τραγούδια του Eesti Laul 2021!

Πριν από λίγο ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέα της Εσθονίας, ERR, έδωσε στη δημοσιότητα τα 24 υποψήφια τραγούδια του Eesti Laul 2021! Συνολικά φέτος κατατέθηκαν 156 υποψήφια τραγούδια για τον φετινό διαγωνισμό στην Εσθονία. Τα υποψήφια τραγούδια που κατατέθηκαν ήταν στα Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Ρωσικά και φυσικά Εσθονικά!

Μπορείτε να ακούσετε τα 24 υποψήφια τραγούδια παρακάτω:

Ανάμεσα στους φετινούς υποψηφίους είναι και ο περσινός εκπρόσωπος της χώρας Uku Suviste, και φέτος με σύνθεση της Dream Taem, αλλά και παλαιοτέρων εκπροσώπων της χώρας όπως των Koit Tome ( 1998, 2017), Juri Pootsman (2016), Ivo Linna (1996) και της Tanja (2014).

https://ogaegreece.com/archives/82362

Eesti Laul 2021

Το φετινό show θα διεξαχθεί και φέτος σε τρεις βραδιές (2 ημιτελικοί και η τελική βραδιά) και όλες θα φιλοξενηθούν στην πρωτεύουσα της χώρας, Τάλλιν. Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στα στούντιο του ERR ενώ ο τελικός στο  Saku Suurhall, το στάδιο που φιλοξένησε το διαγωνισμό του 2002. 

Οι ημερομηνίες των show:

1ος ημιτελικός – 18 Φεβρουαρίου 2021

2ος ημιτελικός – 20 Φεβρουαρίου 2021

Τελικός – 6 Μαρτίου 2021

Πώς σας φάνηκε η φετινή συμμετοχή του Uku αλλά και τα υπόλοιπα υποψήφια τραγούδια; Μείνετε στον OGAE Greece για όλα τα νέα του Eesti Laul 2021 και τη συμμετοχής της Εσθονίας στο διαγωνισμό.

https://www.youtube.com/watch?v=d8RzCepAJRE&feature=emb_logo

[Πηγή: esc-plus]

 

 

 

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μέτριο επίπεδο, ξεχωρίζω το τραγούδι του Koit, κυρίως γιατί ο ίδιος είναι πολύ καλός τραγουδιστής, και το Lost in a dance για τη φρεσκάδα του.
    Ο Κοντόπουλος είναι πάντα Κοντόπουλος (αυτή η γελοιότητα του “Dream Team” μήπως να εγκαταληφθεί πια?), basic σύνθεση που την μπουκώνει με τόνους ενορχήστρωσης μπας και κάνει μπούγιο.

  2. Νομίζω ότι και φέτος ο Uku έχει πολλές πιθανότητες να βγει νικητής του Eesti Laul.
    Το τραγούδι του είναι σαφώς καλύτερο από το περσινό και δεν έχει και ιδιαίτερο ανταγωνισμό…
    Καλη επιτυχία στην DREAM TEAM!

  3. Το τραγούδι του Uku Suviste δεν ξεφεύγει πολύ από το στυλ του What Love Is, αλλά αν έπρεπε αν διαλέξω μεταξύ τους θα διάλεγα το The Lucky One. Πιστεύω πως αυτός ο στίχος με το crystal ball μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στο staging του, ειδικά αν το αναλάβει ο Ευαγγελινός. Γενικά είναι ένα αδύναμο Eesti Laul και θεωρώ ότι πρακτικά ο Suviste παίζει χωρίς αντίπαλο. Οι μόνοι που μπορούν να τον κοντράρουν είναι ο Pootsmann και ο Toome αλλά για εμένα τα τραγούδια τους υστερούν, καθώς του Pootsmann είναι ένα καλό κομμάτι αλλά όχι εύπεπτο για τον μέσο ακροατή, ενώ του Τoome είναι καλό αλλά όχι πολύ memorable. Επιπλέον ο Suviste θα ψηφιστεί από πολλούς μόνο και μόνο για να του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία να εκπροσωπήσει την Εσθονία μιας που λόγω συνθηκών δεν τα κατάφερε φέτος. Δεδομένου ότι έχει ένα καλό τραγούδι, το οποίο ούτως ή άλλως θα είχε υποστήριξη, ανεξαρτήτως δηλ της παρούσας κατάστασης, είναι νομίζω πλέον το φαβορί για την νίκη (εγώ αν πόνταρα, σίγουρα θα πόνταρα σε νίκη του The Lucky One). Βέβαια, να σημειώσω πως δεν μου αρέσει ο τίτλος του, για κάποιον λόγο μου ακούγεται κάπως φτηνιάρικος.
    Πέραν αυτών, εμένα μου αρέσει το τραγούδι των Alabama Watchdog. Διαφωνώ με το μήνυμά του, ότι δηλ ουσιαστικά γίνεται χαμός με τον covid για το τίποτα, αλλά καλλιτεχνικά, ως κομμάτι per se δηλ, είναι καλό και δεν είναι το συνηθισμένο eurovisionικό κομμάτι (που σε μεγάλο βαθμό είναι το The Lucky One). Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν δεν τα πάει καλά στο Eesti Laul, άνετα μπορεί να γίνει ο ύμνος των αρνητών της πανδημίας.

  4. Αν ο Uku το 2020 με αυτήν την παλιατσούρα είχε πάρει 75% των ψήφων, το 2021 με αυτή την τραγουδάρα θα πάρει το 100%.
    Ο Κοντόπουλος δείχνει να έχει έμπνευση φέτος.

      • Μπορείς σε παρακαλώ πολύ να καταλάβεις ότι οι απόψεις ποικίλλουν? Για άλλους μπορεί τραγουδαρα να είναι το Arcade ή το Euphoria Και άλλοι να θεωρούν τραγουδαρες το What Love is. Σεβαστό τις γνώμες των άλλων και μην τους κρίνεις!

  5. Tης Dream Team σε πολύ καλό επίπεδο και σαφές καλύτερο απο το περσινό! Σε φόρμα ο Κοντόπουλος! Αν βγουν και της Μολδαβίας και το δικό μας καλύτερα απο τα περσινά τους, τότε μάλλον οι ίδιοι θα βρίσκονται σε αρκετά καλό επίπεδο! Καλή επιτυχία στο τραγούδι τους! Μου αρέσει το The Lucky one Με το πρώτο άκουσμα!

  6. Του Uku είναι ο τως ένα πολύ ενδιαφέρον τραγούδι. Αν εκπροσωπήσει τελικά τη χώρα του φοβάμαι ότι θα καπελωθει από τις άλλες χώρες και δεν θα πάρει το εισητήριο για το τελικό.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ