Το νέο τραγούδι της Stefania!

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι η Stefania κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι μετά τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision!

Πιο συγκεκριμένα, η 18χρονη εκπρόσωπός μας, μαζί με τον Ολλανδό τραγουδιστή και ηθοποιό Tommie Christiaan, τραγουδούν ένα ντουέτο για την ταινία “Πίτερ Ράμπιτ 2: Ο Λαγός το ‘σκασε (Peter Rabbit 2: The Runaway)“! Είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους συνεργάζονται επαγγελματικά, ενώ ο τίτλος του soundtrack είναι “Voor een Ander (Για τον άλλον)“! Ο Tommie Christiaan έγινε γνωστός στο ολλανδικό κοινό μέσω του τηλεοπτικού ριάλιτι “Beste Zangers (Οι Καλύτεροι Τραγουδιστές)“.

Το τραγούδι “Voor een Ander (Για τον άλλον)” αφορά τη φιλία και ταιριάζει πολύ στο περιεχόμενο της ταινίας, καθώς ο δεσμός μεταξύ φίλων είναι πολύ σημαντικός για την πλοκή. Το τραγούδι θα ακούγεται στους τίτλους τέλους της ολλανδικής εκδοχής της ταινίας.

Λίγα λόγια για την συνεργασία!

Στην ταινία αυτή, που είναι το σίκουελ της ταινίας “Πίτερ Ράμπιτ” του 2018, η Μπέα και ο Τόμας αποφασίζουν να κάνουν οικογένεια με τους αγαπημένους τους λαγούς. Ωστόσο, ο Πίτερ δεν μπορεί να αποβάλλει την περίεργη συμπεριφορά του. Έτσι, καταλήγει σε ένα περιβάλλον όπου είναι από όλους αποδεκτός.

Η συνεργασία της Stefania με τον Tommie Christiaan ήταν το λογικό επακόλουθο, καθώς και οι δύο τους δίνουν τη φωνή τους σε χαρακτήρες της ταινίας! Η Stefania δίνει τη φωνή της στην Amelia, και ο Tommie στον Peter.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει σύντομα στους ελληνικούς κινηματογράφους.

[Πηγή άρθρου: paudal.com]

Πώς σας φαίνεται το νέο τραγούδι της Stefania; Απαντήστε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις για τον διαγωνισμό της Eurovision, αλλά και για όλους τους Eurostars!


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquizπαιχνίδια και διάφορα Euro-battles Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ! Facebook Twitter WhatsApp Viber Pinterest 

Χρυσούλα Γκανά
Χρυσούλα Γκανά
Κάτοικος Βρυξελλών, δικηγόρος στο επάγγελμα, με ειδίκευση στο διεθνές δίκαιο και στους διεθνείς οργανισμούς. Ούσα στην καρδιά της Ευρώπης, λατρεύω τα ταξίδια, τις βόλτες, τις συναυλίες και το clubbing, ωστόσο στον ελεύθερο μου χρόνο, βλέπω (και μεταφράζω) τουρκικά σήριαλ και Netflix. Με τον διαγωνισμό ασχολούμαι ανελλιπώς από το 2005, καθώς για εμένα η Eurovision είναι η προσωπική μου γιατρειά, με ταξιδεύει σε έναν άλλο κόσμο και με κάνει να νιώθω υπέροχα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ