Το επίσημο video clip της συμμετοχής μας!

Πριν από λίγο έγινε η πρώτη μετάδοση του video clip της συμμετοχής της Ελλάδας στον διαγωνισμό της Eurovision! Πρόκειται φυσικά για το τραγούδι “Όνειρό Μου” με ερμηνεύτρια την Γιάννα Τερζή. Το video clip μεταδόθηκε μέσω της ειδικής εκπομπής της ΕΡΤ “Στο Δρόμο Για Τη Λισαβόνα”, που παρουσίασαν οι Duo Fina. Το τραγούδι έγραψαν οι Γιάννα Τερζή, Άρης Καλημέρης, Δημήτρης Σταματίου και Μιχάλης Παπαθανασίου. Στο video clip συμμετέχει ο ηθοποιός Δημήτρης Βλάχος. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Sherif Francis.

Η Ελληνική συμμετοχή πηγαίνει ήδη πολύ καλά στα polls των fans της Eurovision και στα στοιχήματα βρίσκεται στην 16η θέση μέχρι στιγμής. Μένει να δούμε τι αντίκτυπο θα έχει η πρώτη εικόνα που θα στείλουμε προς τα έξω με το επίσημο video clip.

Πείτε μας την άποψή σας στα σχόλια πιο κάτω!

Αντώνης Καρατζίκος

 

 

 

84 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ε οχι κ πολυ τυχεροι…
      Εδω περασαμε τελικο αλλες χρονιες με σαχλοτραγουδα της πλακας…
      Και θα προκριθουμε δηλαδη φετος, που παμε στον διαγωνισμο με κομματαρα??

    • Θα περάσουμε τελικό αυτό είναι το μόνο σίγουρο….και θα είμαστε και στην 10άδα….

  1. Xωρίς πολλά πολλά, αλλά με νόημα το κλιπ. Όσο για την εκπομπή που παρουσιάστηκε, ότι πιο κακό έχω δει. Ντράπηκα…

  2. Καλό το concept θα μπορούσε να σκηνοθετηθεί καλύτερα με πιο όμορφες εικόνες τόσο από τη θάλασσα όσο και από τα βουνά της Ελλάδας. Καλή επιτυχία!

    • Δεν νομιζω πως θα ειχε νοημα να δειξει γενικα πλανα απο την Ελλαδα. Η ιδεα ηταν να δειξει εναν ξερο, πετρινο τοπο – τοπιο (Ελλαδα της κρισης) και εναν ταλαιπωρημενο Ελληνα να ψαχνει μεσα σ αυτο το αγονο τοπιο για τι ριζες του. Μαγευτικες ακρογιαλιες και παρθενα ομορφα δαση θα ηταν εντελως ακυρα, αντιθετα τωρα βγαζει και μεταφραζει σε εικονα ακριβως ολο το νοημα του τραγουδιου..

  3. Προσπερνώντας την εκπομπή, οφείλω να ομολογήσω ότι βλέποντας το video εδώ στο site, το συμπάθησα πολύ περισσότερο από ότι στην τηλεόραση, που -δεν ξέρω γιατί- φαινόταν φουλ ερασιτεχνικό (ίσως να φταίει η εικόνα χωρίς είδωλα της Digea). Όπως και να’χει καλή μας επιτυχία. Άλλωστε δεν είναι διαγωνισμός video clip…

  4. Καλά την εκπομπή της ΕΡΤ απο ποιά δεκαετία την ξεθαψαν;;;; Ότι πιο κακόγουστο έχω δει!

  5. -Ωραίο βίντεο κλιπ.
    -Θα μπορούσε να ναι πιο εμπνευσμένο.
    -Καλα θα κάνει η panic να μην δίνει budget μόνο στη φουρειρα διότι είναι άδικο και άλλο είναι το dark horse στον διαγωνισμό.
    -Ντράπηκα με την εκπομπή. Ένιωσα πολίτης υπανάπτυκτης χώρας.
    -Ωραία η Γιάννα
    -Τα μέλη του fan club θέλουν δίαιτα

  6. Πράγματι, από την τηλεόραση δεν φάνηκε τόσο ωραίο το βίντεο κλιπ, τουλάχιστον σ’ εμένα. Από το YouTube φαίνεται πολύ καλύτερο. Όσο για το νόημα, τα λόγια είναι περιττά. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, αλλά νομίζω πάμε για πολύ ψηλά φέτος.

    Ύ.Γ. Καλά, η ΕΡΤ δεν χρειαζόταν καν να ξοδέψει χρήματα γι’ αυτήν την εκπομπή. Καλύτερα να μη γινόταν εκπομπή παρουσίασης παρά τώρα που έγινε και ήταν σαν εκπομπή του 2000. Βρήκαν ένα άδειο στούντιο, πέταξαν και 2 κάμερες και βουαλά. Μπορούσαν απλά να ανεβάσουν το κλιπ στο YouTube και όλα καλά.

    Καλή επιτυχία!!!

  7. Νομιζω οτι ολοι οι υπευθυνοι αυτης της παρουσιασης στην ΕΡΤ πρεπει να απολυθουν.
    Η λεξη ΑΙΣΧΟΣ ειναι μικρη για να περιγραψει αυτο που μολις ειδαμε αποψε.
    Ειστε ικανοι να κανετε ενα διαμαντι να δειχνει χαλικι. ΟΥΣΤ!!!!! Σπιτια σας!!! Αταλαντοι!!!!!!
    Ντροπη ΕΡΤ!!!
    Μπραβο Γιαννα! Μαζι σου. Περιμενουμε να ακουσουμε το τραγουδι ζωντανα.

    • Το βιντεο κλιπ μου αφησε αναμικτα συναισθηματα. Συγκινηθηκα. Μου αρεσε η ιδεα, το οτι ειναι ασπρομαυρο, τα τοπια, το απλο του πραγματος. Δεν ξετρελαθηκα ομως.
      Το ερωτημα ειναι αν θα αγγιξει τους ξενους, γιατι μιλαμε για Γιουροβιζιον. Το κλικ δε δημιουργηθηκε μονο για εσωτερικη καταναλωση. Ευχομαι να αρεσει πολυ.

  8. Η εκπομπή της ΕΡΤ πολύ πρόχειρη, το τραγούδι της Γιάννας το αγαπώ πολύ και το πιστεύω ακόμη περισσότερο. Το video clip μου άρεσε εξίσου. Καλη επιτυχία στην Ελλάδα μας!!!

  9. Καλό, λίγο ερασιτεχνικό από θέμα λήψεων και υπερβολικά πολύ απλό.. τύπου μιλάμε για θάλασσες και βουνά και ταυτόχρονα δείχνουμε θάλασσες και βουνά. Τουλάχιστον δεν έχει και τις λέξεις “θάλασσα” και βουνό” να εμφανίζονται στην οθόνη αλά This Is Love.
    Το μόνο σημείο που κατ’ εμε και αξίζει και με έκανε να τσουτσουριάσω, είναι το δεύτερο ρεφρέν που είναι πιο προσεγμένο το κλιπ και έχει ωραία δράση. Ο Βλάχος τι φάση; 😛
    (Δε θα σχολιάσω την εκπομπή σα σύνολο γιατί με έκανε να ντρέπομαι στην αρχή και την έβαλα στο mute μέχρι το κλιπ)

    • εγω δεν την εβαλα mute απλα το χαμηλωσα υπερβολικα..!!
      ελεγα μην με παρει χαμπαρι κανενας γειτονας και πεθανει στα γελια!!
      χαχαχαχαχα

    • Επίσης σαν τελική γεύση μου έχει αφήσει λίγο utopian land… φταίει το κλιπ; Η εκπομπή της ερτ; Κρίμα γιατί όσο είχαμε μόνο μουσική φανταζόμασταν διάφορα και φτιαχνόμασταν μόνοι μας. Ας ελπίσουμε η σκηνική παρουσία να έχει λίγο μίνιμαλ και σύγχρονο αέρα σαν το Τζαμαλάκι, γιατί αν πάει με την αισθητική του κλιπ δεν ξέρω, σκέφτομαι ακόμα και τον αποκλεισμό (που δεν τον σκεφτόμουν καθόλου μέχρι τώρα).

  10. Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε το βίντεο κλιπ. Το artwork που είχε στο audio μου άρεσε πολύ περισσότερο.
    Όπως και να ‘χει έχουμε δυνατή συμμετοχή μετά από πολλά χρόνια και αυτό είναι ευχάριστο οπότε δεν θα κάτσω να γκρινιάξω! 😛

  11. Η ΕΡΤ δε θέλει να επενδύσει στη Γιουροβίζιον. Απλά τα πράγματα. Πρέπει να γίνει ένα μπαμ για να αλλάξουν νοοτροπίες όλοι εκεί πέρα. Το λυπηρό είναι ότι παραμένει ένας κοιμώμενος γίγαντας.

  12. Τουλαχιστον ανεμπνευστο. Ομορφη η εικονα του, ωραιος ο Βλαχος στον ρολο του, αλλα τιποτα αλλο ιδιαιτερο. Αδικει το κομματι και δεν αιχμαλωτιζει ωραια την ατμοσφαιρικοτητα του.

  13. Ενα εξαιρετικο κλιπ μπορει για λιγο να καλυψει ενα μετριο τραγουδι. Στην περίπτωση μας το τραγουδι είναι διαμαντακι και το κλιπ ειναι τοσο οσο. Δεν χρειάζεται παραπάνω. Μακαρι να μην παιξουν τα γνωστα παιχνιδια και η Γιαννα να παρει τη θεση που της αξιζει. Μπραβο της και καλη μας επιτυχία.

  14. Ωραίο το κλιπ. Είναι τόσο όσο χρειάζεται. Τα περί budget προσωπικά τ’ ακούω βερεσέ. Η ουσία είναι το τραγούδι, η μελωδία, οι στίχοι, η ερμηνεία. Και όχι… να μην υπάρχουν “εκπλήξεις” επί σκηνής αλλά… ‘τόσα όσα’.
    Η ΕΡΤ καλά θα κάνει να μην αυτοξεφτιλίζεται! Αν δεν έχει τα μέσα και την ομάδα παραγωγής να δημιουργήσει -έστω μια μαγνητοσκοπημένη- εκπομπή στα πρότυπα τηλεόρασης του 2020, ας μην το κάνει καθόλου, δε χάλασε ο κόσμος, κι όχι να γυρίζει πίσω 15 χρόνια -ακόμα χειρότερα-!

  15. Για την εκπομπή δεν θα πω τίποτα, εξάλλου ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα. Πραγματικά ντροπή! Θα μπορούσε να μην είχε γίνει καν…όσον αφορά το βίντεο κλιπ μου άρεσε πολύ το concept, μου φάνηκε όμως κάπως πρόχειρο. Θα μπορούσε να είχε καλύτερες λήψεις και γενικά να ήταν καλύτερης παραγωγής. Τουλάχιστον εδώ δεν υπήρχαν διαφημιστικά προϊόντα. Το τραγούδι μου αρέσει πάρα πολύ, ελπίζω σε μια καλή και αξιόλογη παρουσίαση για να λάβει την θέση που του αξίζει. Καλή επιτυχία στην Γιάννα Τερζή και στο “όνειρό της”!!

  16. Δυστυχώς η βραδιά πολύ βαρετή. Θα μπορούσαν κάλλιστα να ανεβάσουν το επίσημο βίντεο κλιπ στο YouTube χωρίς να γίνει αυτή η εκπομπή. Το βίντεο κλιπ μου άρεσε και ελπίζω να είναι ακόμα πιο όμορφη και η παρουσία μας στη σκηνή.

  17. Προσωπικά κι σε αντίθεση με τα περισσότερα σχόλια που βλέπω βρήκα το βιντεο κλιπ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!! Είναι τόσο όσο. Ούτε υπερβολές ούτε φλυαρίες, ένα βιντεο κλιπ απλό, μεστό κι όμορφο με νόημα κι συμβολισμό! Ανατρίχιασα κι συγκινήθηκα ειδικά στη γέφυρα!! Είναι μια αξιοπρεπέστατη συμμετοχή κι πιστεύω πως θα φανεί κι σκηνικά!!

  18. εγω το βρηκα ακριβως αυτο που επρεπε το βιντεο…σκληρο…αλλα και αισιοδοξο… ο ελληνας που πονα και παλευει….δεν θα ηθελα τοπια και ακρογιαλιες… αυτα θα το εκαναν φτηνο….αυτο μιαζει φτηνο αλλα ειναι ακριβο στην ουσια του…. θυμιζει ιρανικο κινηματογραφο

  19. Μου αρεσε το videoclip! Συμβολικο με βαθυ νοημα!
    Μετα απο 5 χρονια (2013 Malmo) θα επιστρεψουμε ξανα στην δεκαδα!
    Καλη Επιτυχια Ελλαδα! <3

  20. τι λεμε τωρα; ειστε σοβαροι; το βιντεο κλιπ περιγραφει απολυτως τη διαθεση και το νοημα του τραγουδιου… δηλαδη τι ακριβως επρεπε να δειχνει; ειδικα οταν γινεται ξεκαθαρο οτι η γιαννα ειναι εγκλωβισμενη απλα αποσβολωνεσαι…
    δεν ξερω τι περιμενατε και δεν νομιζω να απασχολει και κανεναν αλλα πραγματικα ειναι λυπηρο,μια χρονια που τα πραγματα πανε ανελπιστα καλα(τουλαχιστον ετσι φαινεται) να βγαζεται οτι κομπλεξικο συνδρομο εχετε μεσα σας…
    επισης,τι ακυρα σχολια ειναι αυτα για τη παραγωγη και το που βαζει τα λεφτα της η panic..
    τι παραπανω εχει της φουρειρα ακριβως; τις μπανανες και τα αμαξια που καιγονται;
    καμια σχεση το ενα τραγουδι θεματικα με το αλλο…
    και στη τελικη ας μεινουμε στον ημιτελικο,ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ,εμεις γουσταρουμε αυτο που στελνουμε και τελος.!!
    εχετε καταντησει(γιατι καταντια ειναι) κουραστικοι και σορρυ κιολας αλλα τα γκεουλιστικα κομπλεξ σας δεν εχουν ορια…!!!
    να εχουμε διθυραμβικα σχολια απο παντου και εμεις να κλαιγομαστε ρρ πουστη μου,ΕΛΕΟΣ! και κοβω και το κωλο μου οτι τα 30-40 dislike απο κτ μικροψυχους σαν εσας θα ειναι…
    ΝΤΡΟΠΗ μονο αυτο εχω να πω… κανενας σεβασμος σε αυτο πoυ υποτιθεται οτι ειστε πρωτα απ ολα(eurofans)…
    ANTE ΓΕΙΑ..!!!

    • Έλα ρε, και όταν σχολιαζες παραπάνω μου φάνηκες κουλ παιδί. Ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει άποψη και είναι σεβαστό και όλοι μια χαρά ήρεμοι είμαστε γιατί η Γιουροβίζιον δεν είναι και η ζωή μας όλη. Στην προκειμένη ο μόνος που φαίνεται ότι είναι κομπλεξικός είσαι εσύ, μιας και βγάζεις μια πολύ άσχημη γκρίνια, ντε και καλά να μας αρέσει το κλιπ, ντε και καλά να μας αρέσει το τραγούδι επειδή μιλάει για την Ελλάδα (που μ αρέσει προσωπικά το τραγούδι αλλά τσιλ). Αυτό με τα γκεουλιστικα ασχολίαστο, μιας και όπως ξέρεις Γιουροβίζιον παρακολουθούν φανατικά κατά βάση γκει και γυναίκες και κατά πάσα πιθανότητα είσαι και εσύ αρα χαλάρωσε λιγάκι ✌?

      • φιλε μου το αντ-επιχειρημα δικαιωμα μου να μου αρεσει το διαβαζω ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ εδω μεσα μιας και παρακολουθω το site αρκετα χρονια πλεον…μαθε κατι ομως,η εσωτερικη κατανωλη σε αυτου του τυπου τη χολη εδω μενει μεταξυ μας γιατι ανεξαρτητως αν αρεσουμε ή οχι κανεις δεν το κανει τοσο θεμα οσο εμεις…
        αρχικα,δεν μιλησα και δεν επιτεθηκα και οποιον παρει ο χαρος,αναφερθηκα στη στοχευμενη γκρινια(η φουρειρα καλυτερο κλιπ,η ερτ μπουρδελο(που οντως ειναι),στο νοηματικο περιβλημα της συμμετοχης που ειμαστε ελληνες γαμω το κερατο μου δηλαδη και δεν καταλαβαινουμε τι ειναι ολο αυτο το concept και το καταλαβαινουν οι ξενοι με μια αποδοση subtitles οχι επαρκιβεστατη..κτλ κτλ)..επισης δεν βασιστικα στην ελληνικοτητα του τραγουδιου και δεν ξερω απο που το εξελαβες αυτο,καμαρι κ τιμη μπορει να εχω και με κατι μη ελληνικο,εισαι ατοπος δηλαδη ετi μια ακομη φορα…
        τελος,το τι κανεις σεξουαλικα δεν με απασχολει, αλλα για να σου το εξηγησω και σενα λιγο το ονειρο με αυτη τη καραμελα,οχι δεν ειμαστε ολοι γκει,εγω προσωπικα το αρχισα ολο το θεμα της eurovision καθαρα οικογενιακα με βραδιες διασκεδασης μιας και περασα τη παιδικη μου ηλικια στη χρυση μας δεκατια και με εξιταρει η ολη παρακολουθησει στο δρομο για το διαγωνισμο,με στατιστικα κτλ κτλ..
        και για να μην μακριγορουμε αν καποιος πειραχθηκε εδω εισαι εσυ μιας και οπως λες και μονος σου eurovision=gay. Ασφαλως και μια μεγαλη μεριδα αποτελειται απο ατομα με το προσανατολισμο αυτο αλλα για το σχολιο μου μαθε οτι στους στραβους ο μονοφθαλμος περιττευει,αν καταλαβες καλως ειδαλλως δεν με πολυαπασχολει κιολας 🙂
        PEACE AND LOVE BOY ΧΕΧΕΧΕ

    • “Πίκρα πίκρα κύριε Νεκτάριε”
      -Παπαβασιλείου, Πάμε Πακέτο

      Γκετ ε λαιφ μικρέ μου (ή μάλλον όχι και τόσο μικρέ, εκφράζεσαι σαν 40πλας) φίλε.

      ✌?

  21. εξαιρετικο το video clip! ανατριχιασα και συγκινηθηκα! καλοταξιδο να ειναι και ας ευχηθουμε καλη επιτυχια στην ελλαδα μας με μια θεση εντος δεκαδας

  22. Τα σχόλια κατω απο το βιντεο ειναι απλα ακυρα. Ο Ελληναρας που δεν γνωριζει ορθογραφια και χρησιμοποιει greeklish δινει μαθηματα σκηνοθεσιας και προαποφασιζει τη μοιρα του τραγουδια. Δεν υπάρχει σωτηρία

    • Ας μην εισαι τοοοοσο αυστηρος με τους αλλους. Μπορει καποιοι που γραφουν γκρικλις η ανορθογραφα να ειναι ελληνες γεννημενοι στο εξωτερικο. Η αλοδαποι που ζουν στην Ελλαδα. Τι σε κανει να πιστευεις οτι ενας σκηνοθετης ξερει ντε και καλα ορθογραφια;

      • Μιλαω πολύ συγκεκριμενα Νικολα. Σαφως δεν αναφέρομαι σε ομογενείς ή μεταναστες αλλα σε κατι 15χρονα που εχουν αποψη επί παντός επιστητου και που το ίντερνετ το εχουν ως εργαλείο μισους και τρολλαρισματος.

    • Δε θα σταθώ στα greeklish, ούτε την ανορθογραφία (με ενοχλούν κι εμένα απίστευτα). Τι σε κάνει όμως να θεωρείς τον εαυτό σου υπεράνω, όταν έχεις ακυρώσει το τονικό σύστημα της ελληνικής; Τι με κάνει εμένα καλύτερο από σένα που σε κριτικάρω αυτήν τη στιγμή; Τίποτα. Επειδή μου έχουν πει άπειρες φορές ότι στάζω χολή με τα σχόλιά μου, καλό είναι ο καθένας να λέει την άποψή του κι όχι να ανταπαντά με χολή. Αλλά να λέει την άποψή του για το θέμα, κι όχι για την άποψη του άλλου. Είμαστε η χώρα των “αλληλοσχολιαστών”, καταλαβαίνεις τι εννοώ φαντάζομαι…

      • Ναι, ισχυει δεν βαζω τονους οταν γραφω απο το κινητο κυριως για λογους ταχυτητας. Σε καμια ομως περιπτωση δεν εγραψα στο σχολιο μου για να τονισω την ανωτεροτητα καποιου εναντι αλλων, ποσο μαλλον για μενα που προτιμω να κρινομαι στη δουλεια μου και στην ζωη μου εν γενει.Μιλησα για νοοτροπια. Οποιοσδηποτε εκθετει δημοσια τη σκεψη του οφειλει να δεχεται κριτικη. Αν δεν του αρεσει τοτε να την κραταει την αποψη για παρτη του. Ευχομαι να εχουμε μια καλη γιουροβιζιονικη περιοδο με πειραγματα, σχολιασμο και φυσικα το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα για το τραγουδι μας. Καλη συνεχεια Γιωργο.

    • Πραγματικά, από πειράγματα άλλο τίποτα σ’ αυτόν το θεσμό. Μακάρι να πάμε καλά και να κερδίσουμε. Καλή συνέχεια και σε σένα ☺

  23. Το μονο που θα πω για την εκπομπη ειναι οτι αν ειναι η ΕΡΤ να κανει αγγαρεια και να εκτιει ποινη, ιδιως φετος με ενα τετοιο τραγουδι, να μην κανει εκπομπες αισθητικης 2008 και πισω, οποτε τις εκανε μια χαρα για τα τοτε δεδομενα… Στην ουσια τωρα! Δε με νοιαζει το budget που ειχαν διαθεσιμο, αλλα το καλλιτεχνικο αποτελεσμα του clip ηταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ και ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ για μενα! Κι αυτο γιατι, μεσα στην απλοτητα του, πετυχε το σκοππ του. Να αποτυπωσει οπτικα, με συμβολικο τροπο, τους στιχους και το συναισθηματικο τους αντικτυπο. Με ενα αγονο περιβαλλον, τις κακουχιες των πολιτων στην προσπαθεια τους να επιστρεψουν σε αυτην και στις ριζες τους και μια Ελλαδα – παραγκωνισμενη μανα γη που σε αγκαλιαζει με θαλπωρη… Ελπιζω να γινει αντιληπτο καπως και απο τους ξενους viewers, αν και στην τελικη το video παιζει αμελητεο ρολο, τα αποτελεσματα κρινονται στο live. Το μονο ισως που μου ελειψε ηταν ενα δευτερο πλανο της θαλασσας η/και του ουρανου 🙂 Θερμες ευχες στη Γιαννα, μπραβο στους συντελεστες και ο,τι καλυτερο παιδια το Μαιο, γιατι μετα απο απο χρονια μας αξιζει φετος!

  24. 1) Η εκπομπή ούτως ή άλλως, εξαρχής περιττή. Δεν έγινε εθνικός τελικός καν για να έχει τον παραμικρό λόγο ύπαρξης. Παλιότερα που γινόταν απευθείας ανάθεση, μαθαιναμε το τραγούδι. Τώρα οτι τι? Να δούμε το κλιπ που έχουμε τη δυνατότητα και από youtube? Τζαμπα λεφτά για ένα άθλιο αποτέλεσμα, όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε.
    2)Αν το τραγούδι παρουσιαστεί όπως το κλιπ, κρίμα γιατί θα θαφτει. Όμορφο, με ωραία μελωδία, με νόημα αλλά μην δίνουμε και τοοοσο στομφο πια και το κάνουμε υπερβολικά πομπωδες γιατί πέραν του οτι δεν συναδει με το ύφος και σκοπό του διαγωνισμού, είναι και εντελώς παρωχημενο. Ήταν λες και έβλεπα βίντεο της δεκαετίας 90 (συγκεκριμένα το “ποια προσευχή”) με τη μόνη διαφορά πως αυτό με εξέπληξε δυσάρεστα. Πράγμα που δεν περίμενα γιατί και ο σκηνοθέτης είναι πολύ καλός και το τραγούδι έδινε αβαντα για κάτι πιο ονειρικό. Ερασιτεχνική φωτογραφία, ασυναρτητα πλάνα και ιδέα ποτ θεωρώ δύσκολο να αντιληφθουν οι ξένοι (αν αυτό είναι τελικά το ζητούμενο) Δεν θεωρώ οτι παίζει τόσο ρόλο το βιντεο στη προώθηση της συμμετοχής, απλα αυτό που είδα με ενόχλησε αισθητικά. Το φετινό μας τραγούδι είναι αξιοπρεπεστατο (μετά από αλλεπαλληλες μπαρουφες που έχουμε στείλει) και έχει ολα τα φόντα να πάει ψηλά. Ελπίζω σε μια καλή σκηνική παρουσίαση το Μαιο.

  25. Ενδεχομένως να εκνευρίσω πολλούς από εδώ…Αλλά τη γνώμη μου λέω…Όπως κ σεις..Είμαι 49 κ βλέπω ανελλιπώς το θεσμο…ωστόσο ειδικός δεν παρουσιάζομαι..Όπως κάποιοι με στιλ κ χωρίς φαντασία…Όσοι βλέπουμε τον διαγωνισμό…λοιπόν…θα έπρεπε να έχουμε αντιληφθεί ότι οι συνταγές επιτυχίας έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί…τρανό παράδειγμα οι δύο τελευταίες νίκες…τελείως ξένα κομμάτια…με ότι ξέραμε ως τώρα ως γιουροβιζιονικο.Κ δεν υπάρχει περίπτωση να μας αγαπήσουν οι ξένοι αν δεν αγαπήσουμε εμείς οι ίδιοι τους εαυτούς μας….αν αυτό που δημιουργήσαμε δεν το γνωρίζουμε καλά, κ δεν έχει γίνει δικό μας.Είναι ιδιαίτερο κομμάτι, το πιο ξεΧωριστό από όλα….Μόνο ένα με αγχώνει, δεν το έχω ακούσει ακόμα ζωντανά να το τραγουδά η Τερζή…ελπίζω εκεί να μην φάμε ήττα.Δεν την ξέρω κ δεν ξέρω την απόδοση της σε ένα τόσο απαιτητική κομμάτι…ας πάνε όλα καλά εύχομαι…ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΕΛΛΆΔΑ.

  26. Από τα καλύτερα κλιπ της Ελλάδας. Χωρίς υπερβολές και φανφάρες για εύκολο εντυπωσιασμό.

    Για την ώρα όλα είναι όπως πρέπει για κάτι καλό! Δηλαδή:
    1ον. Έχουμε ένα πολύ καλό τραγούδι.
    2ον. Έχει την αποδοχή εντός και εκτός της χώρας μας.
    3ον. Το κλιπ που θα “συντροφεύει” την συμμετοχή μας μέχρι τις πρόβες, είναι εξίσου καλό.

    Εαν στην Λισαβόνα παρουσιάσει η Τερζή και η ομάδα της κάτι επίσης καλό, τότε είμαι σίγουρος ότι (επιτέλους) θα επιστρέψουμε στα πολύ καλά αποτελέσματα στον βαθμολογικό πίνακα.
    Καλή επιτυχία Ελλάδα!
    Καλή επιτυχία Γιάννα!

  27. Μια χαρα βρισκω το βιντεοκλιπ, πιστο στο νοημα του τραγουδιου. Ουτως ή αλλως σημασια εχει το πως θα παρουσιαστει στη σκηνη καθως ο περισσοτερος κοσμος θα το δει τοτε για 1η φορα. Συμφωνω οτι η ερτ ειναι για κλαματα αλλα και αυτο μικρη σημασια εχει. Το τραγουδι ειναι ιδιαιτερο και συναισθηματικο. Νομιζω οτι με μια δυνατη σκηνικη παρουσια θα παει-και ειναι δικαιο να παει-καλα. Εχω ακουσει ολα τα τραγουδια του διαγωνισμου που εχουν μεχρι στιγμης κυκλοφορησει και ειναι η 1η φορα που δεν μπορω να βρω κανενα που να μου αρεσει ιδιαιτερα και σεν μενουν και πολλα τραγουδια ακομη να μας εκπληξουν ευχαριστα.

  28. Χαίρομαι που το κλιπ δεν περιέχει αρχαία μνημεία, εκκλησίες, παπάδες, τσολιάδες, ήλιους, αστέρια και τα συναφή. Θέλω να πιστεύω πως η Γιάννα και το team της θα διατηρήσουν τη σοβαρότητα και το ρεαλισμό τους μέχρι τέλους.

  29. Ηλπιζα να είναι λίγο πιο live το live τους, εννοώ στο τέλος που το τραγούδησαν όλοι μαζί, αλλά τι περίμενα; Ολοι μαζί, ήτανε σίγουρο δεν θα βγαινε κάτι. Η Τερζή δεν το πολυάνοιξε το στόμα της, τραγουδάγανε οι γύρω γύρω, οπότε δεν ξέρουμε πραγματικά φωνητικά στη ζωντανή εκτέλεση τι θα γίνει.
    Εγώ θα πω ότι μου άρεσε η Τερζή, σαν προσωπικότητα, γλυκύτατη σαν τον πατέρα της. Μου έβγαλε μια μετριοπάθεια, συγκροτημένη και ήσυχη κοπέλα. Ομοίως και οι λοιποί συντελέστές του κομματιού, διαθέτουν ενθουσιασμό και είναι άνθρωποι θετικοί. Έτσι, τη μπάλα χαμηλά και πάμε. Οχι τις περσυνές υψηλές προσδοκίες και να γλύφουμε την καραμέλα dream team και να τα αποτελέσματα! Η δε Τερζή σαν εμφάνιση έχει μια δορικότητα, εχει αυτή τη μύτη και το μαλλί που παραπέμπουν σε κάτι αρχαιοελληνικό και αν καταφέρουμε αυτό και το πουλήσουμε προς τα έξω θα είναι προς οφελός μας. Το βίντεο κλιπ αισθητικά δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, ο Βλάχος αμήχανος….δυνατή στιγμή του βίντεο κλιπ ότι έδωσε το χέρι του στην Τερζή και την ανέσυρε απο το σκότος, έξω χα χα.

  30. Ωραίο Το κλιπ ατμοσφαιρικό σαν Το τραγούδι. Το στούντιο της ΕΡΤ μου θύμησε την αποθήκη μου στο χωριό. Έχω κ εγώ μια ίδια σκάλα για τις ελιές.

  31. Ωραιο το τραγουδι της Γιαννας Τερζη και μαλιστα θα ακουστει στα ελληνικα πιστευω οτι θα παμε καλα απο αλλες φορες και γιατι οχι να χτυπησουμε θεση στην πρωτη 10αδα καλη επιτυχια στην ΕΛΛΑΔΑ μας και την ΓΙΑΝΝΑ ΤΕΡΖΗ

  32. Ο μύθος της Πεσρεφωνης με εκλεπτιτστικα στοιχεία Ίσως κι η κατάσταση της σημερινής Ελλάδας , θαμμένη από..”εχθρούς και φίλους”
    Η αγάπη ,η πίστη κι η υπομονή μέσα από την απλότητα θα τη φέρει πάλι στο φως
    (Προσωπικη αποψη-ανάλυση Άδωνις Ελευθεριου σκηνοθέτης )

    • Κι εγώ μόλις το είδα, αυτό σκέφτηκα, το μύθο της Περσεφόνης!!! Όσο για το αποτέλεσμα, με την μηδαμινή μου εμπειρία σε σκηνοθεσία, λήψεις, φωτογραφία κτλ, το βρήκα λιτό και καλαίσθητο. “Το περίσσιο χαλάει το ίσιο” λένε στο χωριό μου. Επιτέλους κάτι χωρίς καρδιές, I love you και τα λοιπά.

  33. Δεν ξέρω τι τραγούδια θα ακούσουμε από τις χώρες που υπολοίπονται αλλά ένα έχω να πω…αν τον Μαιο πάνω στην σκηνή βγεί αυτό το πάθος , το συναίσθημα, η φωνή και η δύναμη που έχει αυτό το τραγούδι θα πρέπει εκεί της ΕΡΤ να ψάχνετε χώρο για την διοργάνωση της Eurovision 2019….ΚΑΛΉ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

    • Η ΕΡΤ, αν δεν ανασυγκροτιθεί πληρως, εχεί αποδείξει ότι ειναι κατι περισσότερο απο ανικανη για να κανει μία απλή εκπομπη πόσο μαλλον εναν τετοιο διαγωνισμο.

      • Η ΕΡΤ εχει κανει γιουροβιζιον, παγκοσμια πρωταθληματα, αλλα και και ολυμπιακους με ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχια. Γιατι ηταν αναγκασμενη. Αγγαρεια!!! Φυσικα ειχαμε βοηθεια για το know how και απο αλλες χωρες, αλλα αυτο συμβαινει παντα. Δεν ειναι κακο.
        Το θεμα ειναι οτι για να παει καλα η ΕΡΤ καποιοι πρεπει να ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ!!! Δεν μπορεις να εχεις ενα διαγωνισμο οπως η γιουροβιζιον που σου δινει τα μεγαλυτερα ποσοστα τηλεθεασης (δηλαδη ΛΕΦΤΑ) και καποιοι εκει στην ΕΡΤ να το παιζουν κουλτουρα και να δινουν σημασια μονο σε βραδιες ποιησης και ντοκυμαντερ για τους καμπουροδυνοσαυρους και τους γυμνοσαλιαγκες με ποσοστο τηλεθεασης 0,5%.
        Με απλα λογια το προβλημα μου ειναι να μαθει η ΕΡΤ να βγαζει λεφτα ΜΟΝΗ ΤΗΣ και οχι μονο απο τους ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ.
        Ας ρωτησουν πως δουλευουν πχ το BBC η το σουδικο SVT που σαρωνουν σε τηλεθεαση, αλλα ταυτοχρονα ειναι σοβαρα και συγχρονα καναλια, χωρις τον κομπλεξισμο της ψευτοκουλτουρας, γιατι γι αυτο προκειται.

  34. Εχει υπαρξει καποιο νεο ποιοι θα κανουν την αναμεταδωση τoν Μαιο? Προσωπικα θελω Καπουτζιδη Κοζακου. Τρεμω στην ιδεα να την κανουν οι χθεσινοι…

  35. Κύριε Καρατζίκο θα ήθελα να ακούσω την άποψής σας για την φετινή συμμετοχή μας, καθώς και για το ποια πιστεύετε ότι θα είναι η πιθανή πορεία της στην Λισαβόνα. Δεν ξέρω πως το καταφέρνετε, αλλά όσες φορές έχει τύχει να ακούσω την άποψή σας, σχεδόν πάντα επιβεβαιώνεστε!

    Πέρσι (αν θυμάμαι καλά) είχατε δικαιωθεί σε ένα μεγάλο βαθμό όταν λέγατε, από τις πρώτες κιόλας μέρες που ανακοινώθηκε το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στο Κίεβο, ότι δεν θα πρεπε να πάμε με το “This Is Love”, αλλά με το “When The Morning Comes Around”.
    Φέτος?

    • Αρχικά σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Παρακολουθώ τον διαγωνισμό από το 1977, οπότε καταλαβαίνετε οτι τον έχω ζήσει στις περισσότερες μορφές του, στα πάνω και στα κάτω του. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια τάση να ξεχωρίζουν οι πραγματικά καλές προσπάθειες σε όλα τα επίπεδα. Φέτος η Ελλάδα έχει μια πολύ αξιόλογη συμμετοχή που όμοιά της σε επίπεδο ποιότητας και αποδοχής είχαμε να δούμε χρόνια. Έχουμε λοιπόν ένα πολύ καλό “όχημα” (το τραγούδι) που χρειάζεται μια ευτυχισμένη συγκυρία τόσο στον ανταγωνισμό, όσο και στην παρουσίαση. Αν υπάρξει μια εμπνευσμένη στιγμή στο στήσιμο επί σκηνής, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να δούμε την Ελλάδα στην καλύτερη της θέση μετά το 2008. Από την μικρή συναναστροφή μου μαζί της, θεωρώ την Γιάννα Τερζή μια πολύ σοβαρή καλλιτέχνιδα που δεν θα αφήσει τίποτα στην τύχη του. Μια πολύ καλή στιγμή λοιπόν το βράδυ του τελικού (στον οποίο είναι δεδομένο οτι θα περάσουμε) μπορεί να μας προσγειώσει σε οποιαδήποτε θέση από το 1 ως το 10.

      Αντώνης Καρατζίκος

      • Σας ευχαριστώ για την απάντηση.
        Το ότι βάζετε μέσα ακόμα και τις 3 πρώτες θέσεις στο “παιχνίδι” (με την προϋπόθεση της καλής παρουσίασης) γνωρίζοντας ότι πάντα μετράτε αυτά που λέτε, με κάνει ακόμα πιο αισιόδοξο απ’ ότι είμαι φέτος.
        Καλή συνέχεια σ’αυτό που κάνετε (που ο κάνετε πολύ καλά)!

        Υ.Γ. Τα καλά λόγια προέρχονται από την σωστή δουλειά (και όχι μόνο) που κάνετε, τόσο εσείς προσωπικά, όσο και από την υπόλοιπη ομάδα του OGAE.

  36. Αριστούργημα το video clip, ονειρικό. Το τραγούδι εξαιρετικό! Η Γιάννα αξεπέραστη! Ανεβαίνει μέρα με την μέρα στις καρδιές μας !
    Και του χρόνου στην Θεσσαλονίκη και γιατί όχι … με Πάολα!

  37. Χαίρομαι που ποιοτικά το video clip διατίθεται στο internet στη ύψιστη ποιοτική βαθμίδα HD 1080p. Η Γαλλία το έχει στα 720p. Συγχαρητήρια στην Panik Rekords!!!

  38. Εξυπνο μουτρακι, πολυ ωραια φωνη, πολυ ομορφο τραγουδι, ενδιαφερον βιντεοκλιπ. Ευχαριστη εκπληξη φετος απο την Ελλαδα. Δεν με νοιαζει τοσο πως θα παει, τα σχολια ολου του κοσμου ειναι πολυ θετικα και αυτο μετραει.

  39. Μόλις ειδα το βίντεο κλιπ… δεν ήξερα καν οτι η ΕΡΤ θα έκανε ειδική εκπομπή!!!
    Το βιντεο κλιπ ειναι ώραιο . Δεν χρειάζονται πολλά για να κάνεις ενα ωραίο βίντεοκλιπ , εξαλλου θα έχανε πολυ΄αν αποτελούσε ενα διαφημιστικό – τουριστικό κλιπακι…
    Το τραγούδι μας δεν το λες χαρούμενο, οπότε μια χαρά είναι το κλιπ!

    Αυτά τα ολίγα και καλή επιτυχία… έξαλλου δεν ειναι διαγωνισμός βιντεο κλιπ… ακόμη κιαν δεν αρέσει (γουστα είναι αυτά…) δεν έχει σημασια το κλιπ… σχεδόν καμμία για το αποτέλεσμα!

  40. Και η εκπομπή να είχε τα καλύτερα σκηνικά, πάλι 2% θα έπιανε… Οπότε δεν συμφέρει καθόλου την ΕΡΤ…

    • Η απαντηση σου δηλωνει παραιτηση. Οτι και καλα τιποτα δεν αλλαζει οτι και να κανουμε. Λυπηρο. Ολα μπορουν να αλλαξουν με προγραμμα και δουλεια. Αγνωστες λεξεις για την ΕΡΤ. Και οσον αφορα τον προγραμματισμο αγνωστη λεξη για πολλους ελληνες. Επισης λυπηρο. Εχουμε πολλα καλα στοιχεια, ομως εδω ως εθνος χολαινουμε.

  41. Το τραγούδι όσο πιο πολύ το ακούω, τόσο περισσότερο μου αρέσει.
    Το video clip την πρώτη φορά που το είδα δεν κατάλαβα το νόημά του, οπότε δεν μου άρεσε πολύ. Από τη δεύτερη φορά όμως που κατάλαβα τους συμβολισμούς του, άρχισε να μου αρέσει και πλέον το θεωρώ πολύ καλό. Ελπίζω μόνο να μπορούν να το κατανοήσουν και οι Ευρωπαίοι, αν και από σχόλια που έχω διαβάσει αρέσει στους περισσότερους.
    Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος φέτος από τη συμμετοχή μας και πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά.
    Όσο για την ειδική εκπομπή της ΕΡΤ, δεν μου έκανε καμία εντύπωση το στήσιμό της. Ζούμε σε χρόνια ”κουλτούρας”…

  42. Αρχικά θα ήθελα να πω ότι υπερπαραγωγές στο βιντεοκλιπ δεν χρειαζόταν. Φέτος η ΕΡΤ με τη προχειρότητα της μας έκανε πολύ καλό. Πάει το πιο ωραίο τραγούδι. Το νόημα έχει να κάνει με τον Έλληνα που είναι τόσο ταλαιπωρημένος ο οποίος όμως είναι και αυτός που έθαψε την Ελλάδα δηλαδή τις αξίες και τα ιδανικά μας και τώρα προσπαθεί να την βρει. Άλλωστε σε όλες τις δύσκολες στιγμές πάντα επιστρέφεις στις ρίζες σου. Το τοπίο είναι γκρι γιατί όλοι μας με την ευθύνη που μα αναλογεί έχουμε μετατρέψει αυτό τον τόπο στο πιο μελαγχολικό μέρος και δυστυχώς συνεχίζουμε. Και φυσικά η Ελλάδα το μόνο που μπορεί να του προσφέρει εκείνη τη στιγμή είναι ένα απλό χάδι γιατί στον Έλληνα επαφίεται να σηκωθεί και να σταθεί στα πόδια του.
    Εν πάσει περιπτώσει όλα εξαρτώνται από το τι θα παρουσιάσουμε επί σκηνής
    Αξιοσημείωτο είναι πως επετράπη αυτό το τραγούδι να μας εκπροσωπήσει μιας και ειδικά τους τελευταίους μήνες δεν τολμάς να πεις ότι είσαι Έλληνας, ότι δεν θες τον όρο Μακεδονία και σου βάζουν ταμπέλες λες και έχεις διαπράξει έγκλημα.

    • Το έχω σκεφτεί κι εγώ αυτό, αλλά ώρες ώρες μου έρχεται στο μυαλό ότι μπορεί να στέλνουμε αυτό το τραγούδι για να μας θολώσουν τα νερά. Να δημιουργήσουν δηλαδή μία “πατριωτική” αίσθηση στη Eurovision για να υπάρξει ενδεχομένως με αυτό τον τρόπο μία αποσυμπίεση στην κατά τα άλλα εντελώς φυσιολογική αγάπη των Ελλήνων για την Ελλάδα και τη Μακεδονία. Ίσως φαίνεται υπερβολικό αυτό που λέω, ίσως και να είναι υπερβολικό, αλλά κάποιες στιγμές στο σκέφτομαι αυτό.

  43. Μετα απο πολυ μελετη κατεληξα οτι το video clip εχει μια ανιδιοτελεια τηs κοινωνικηs κρισηs στην Ελλαδα (σκισμενα ρουχα ο Βλαχοs)
    και προσπαθει να αντικρουσει την αβεβαιωτητα τηs φτωχιαs( σκαβωντασ στο χωμα ολο και κατι θα βρουμε πχ ριζεs)
    το θεωρω τελειο και μ αρεσε!
    GO GREECE

      • Το καλύτερο το διάβασα στο YouTube: ” Αυτή είναι η κουλτούρα των Συριζανελ. Πάτος και φέτος. ”

        Η φαντασία οργιάζει και χάνουμε το προφανές.

  44. Η Ελλάδα ψάχνει απεγνωσμένα τις ρίζες της για να σωθεί από την καταστροφή, την κρίση, τον αφανισμό. Ο σκηνοθέτης δεν θα μπορούσε να περιγράψει καλύτερα την κατάσταση που βιώνουν οι Έλληνες που συνεχίζουν να μένουν στον τόπο τους. Αν ψάξετε για ψέμετα και ωραιοποίηση της ελληνικής πραγματικότητας, δεν θα τα βρείτε στο κλιπ και δεν θα έπρεπε να τα ζητάτε. Από τη μία, η αγωνία της μητέρας Ελλάδας να βρουν τα παιδιά της τον προσανατολισμό τους και τις ρίζες τους για να μπορέσουν επιτέλους να παλέψουν κόντρα στον αφανισμό τους, και από την άλλη, ο χαμένος συνειδησιακά Έλληνας να παλεύει ολομόναχος και αβοήθητος (αφού άκουσε τις σύγχρονες σειρήνες) ενώ γύρω του όλα είναι έρημα και δυσοίωνα. Η μουσική, οι στοίχοι και το κλιπ ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους και προκαλούν όσους έχουν αυτιά, μάτια, συνείδηση και αισθητική να αντιληφθούν ότι το τραγούδι που στέλνει η Ελλάδα φέτος στην Ευρώπη απογυμνώνει την πραγματηκότητα και φέρνει στο φως αλήθειες. Η σαλαμοποίηση της ένωσης, τα δήθεν κοινοτικά/ενωτικά κίνητρα, η αλληλεγγύη, η κοινή κουλτούρα, η βοήθεια ανάμεσα στα μέλη της είναι ψέμα. Ανταυτού βλέπουμε οικονομική εξαθλίωση, κίνδυνο απώλειας εδαφών και ο Έλληνας είναι ακόμα κοιμησμένος δεν καταλαβαίνει ότι τον άλλαξαν και του ξέβαψαν το μπλε του, (όπως λέει ο στίχος του τραγουδιού) την ταυτότητά του, τη δύναμή του. Κανένα από τα υπόλοιπα τραγούδια δεν έχει να πει κάτι σοβαρό στην Ευρώπη φέτος. Μόνο αυτό της Ελλάδας.Μπράβο στην ομάδα των δημιουργών αυτής της δουλειάς. Αν θα βγούμε πρώτο ή όχι δεν πρέπει να μας νοιάζει. Έχουμε κάνει ό,τι καλύτερο γινόταν, δείξαμε την αλήθεια. Όποιος μέσα και έξω από την Ευρώπη θέλει και μπορεί ας τη δει.

  45. Tο video clip δε φαίνεται να τραβάει, κοινώς πρέπει να μην πολυάρεσε. Την Πέμπτη το βράδυ το lyrics video είχε λίγο επάνω από τα 3εκ views. Σήμερα, 3 μέρες μετα, έχει φτάσει στα 4,046,973 views, ενω το video clip έχει κάτω από 500χιλ.
    Η Τερζή θυμίζει περισσότερο βιβλική φιγούρα πχ σα μια άλλη Μαρια Μαγδαληνή παρά Ελλάδα. Χρειαζόταν τελικά άλλη προσέγγιση το video clip. Καταρχάς έλειπε το μπλε & ο φουσκωτός με το στενό τζιν & το σκισμένο μπλουζάκι που έτρεχε λες & έπαιζε στις επικίνδυνες αποστολές ήταν άκυρος

    • Αυτο μπορεί να έχει να κάνει και με το ποιο βίντεο βγαίνει πρώτο στα αποτελέσματα της αναζήτησης. Εάν γράψεις Eurovision 2018 Greece και μπεις από Ελλάδα, το βίντεοκλιπ εμφανίζεται πρώτο και το lyric video δεύτερο. Εάν δοκιμάσεις να μπεις μέσω κάποιου proxy server άλλης ευρωπακής χώρας, σε πολλές περιπτώσεις το lyric βίντεο εμφανίζεται πρώτο στα αποτελέσματα.

      Όπως και να’ χει, νόμιζω πως αυτό που λείπει από το βίντεοκλιπ είναι η ατμόσφαιρα, χρειαζόταν κάτι σκοτεινό, ονειρικο και αιθέριο. Το ότι βάλανε την Γιάννα σε ένα ξερό κατάμαυρο φόντο ενώ αυτή φωτίζεται λες και βρίσκεται έξω στον ήλιο, μόνο ατμοσφαιρικό δεν το λες.

  46. Δεν μου αρέσει τόσο αυτό το είδος τραγουδιού, όμως είναι καλό τραγούδι που φαίνεται να αρέσει στους ξένους! Αν υποστηριχτεί κατάλληλα στη σκηνή, ίσως έχουμε ελπίδες να περάσουμε στον τελικό! Μακάρι!

  47. Ωραιο βιντεο-κλιπ που ταιριαζει με το υφος του τραγουδιου.Η αναλυση του κλιπ και ο συμβολισμος του νομιζω εχει σημασια μονο για εμας . Ο Ευρωπαιος δεν θα το ψαξει και πολυ για να καταλαβει τι συμβολιζει αλλα ουτε και τον νοιαζει κιολας.Θα δει αν του αρεσει οπτικα και ακουστικα και τελειωνει εκει.Οι αναλυσεις ειναι για εμας.

  48. παμε στην σκηνικη παρουσια!!
    πωs θα θελατε να στηθει πανω στη σκηνη το τραγουδι?

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ