Τι απάντησαν Spicy και Spider για τις μελλοντικές ενέργειές τους!

Μετά από διάφορες φήμες που ήθελαν τις άλλες δύο εταιρείες που εμπλέκονταν στον Ελληνικό Τελικό (Spicy και Spider) να κινούνται νομικά και να θέτουν σε κίνδυνο την Ελληνική συμμετοχή, οι άμεσα εμπλεκόμενοι έδωσαν τις απαντήσεις τους. Συγκεκριμένα η Αρετή Κετιμέ στην σελίδα της στο Facebook δήλωσε:

Ταυτόχρονα σχεδόν η διευθύντρια της Spider Ευανθία Μάγνη έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Να υπενθυμίσουμε πως σήμερα το βράδυ ήταν προγραμματισμένος να γίνει ο Ελληνικός Τελικός για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στο διαγωνισμό της Eurovision.

Αντώνης Καρατζίκος

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ειναι πολυ κριμα αν εχουν δικιο.
    Παντως η αυτοι η η Ερτ λενε ψεμματα. Απλα τα πραγματα. Ελπιζω να μαθουμε συντομα. Ειναι κριμα για νεους καλλιτεχνες να ξεκινανε την καριερα τους ετσι. Καλυτερα για μενα να εχει αδικο η Ερτ.

  2. Diladi den eixan 20 xiliarika na dwsoun oi guftoi, tha vgoun kai apo panw.
    To oti tha plirwnane to kserane apo to Noemvri.
    Perimenan teleutaia stigmi ma kanoun erano?
    Ok ftaiei isws kai i ert.
    Alla na min to paizoun thumata.
    Eleos.

    • Κι εμενα μου φαινεται καπως…
      Η ανακοινωση της Ερτ ειναι σαφεστατη. Δεν πληρωσαν μεχρι την προθεσμια και αποκλειστηκαν. Τι να πεις…

  3. Ευτυχώς οι φήμες παρέμειναν φήμες. Μόνο κακό θα έκαναν οι μηνύσεις και οι εκατέρωθεν κατηγορίες.

  4. Σίγουρα έχουν δίκαιο οι δύο εταιρείες που αφέθηκαν να καταναλώσουν τόσο χρόνο και κόπο οι καλλιτέχνες τους και στο τέλος να τους ανακοινώσουν το απραγματοποίητο. Υποστήριζα από την αρχή, πριν ακούσω τα τραγούδια, την Αρετής Κετιμέ γιατί την συμπαθώ πολύ. Όμως το τραγούδι της Γιάννας Τερζή υπερείχε πολύ των άλλων δύο. Αν γινόταν Εθνικός τελικός θα κέρδιζε σιγουρότατα το επιλεχθέν τραγούδι με μεγαλύτερο ποσοστό του 50%.
    Χαίρομαι πολύ που πάει στην Γιουροβίζιον το καλύτερο από τα τρία τραγούδια και το υποστηρίζω με την καρδιά μου όπως και τόσος άλλος κόσμος, όχι μόνο eurofun, κρίνοντας από τις αντιδράσεις.
    Αναφορικά με το ΄΄Μην ξεχνάς τον ήλιο” . Απογοητεύτηκα πάρα πολύ ακούγοντας το τραγούδι που ερμήνευσε η Αρετή Κετιμέ. Πέρα από τα πρώτα 15 δευτερόλεπτα ελληνικού ακούσματος το υπόλοιπο τραγούδι ήταν μια πένθιμη μελωδία που δεν ταίριαζε στην Ελλάδα. Τα Αγγλικά…αχρείαστα…ακαταλαβίστικα…περιττά . Πριν ακούσω το κομμάτι το φανταζόμουν κάτι σαν τα δύο διαχρονικά αριστουργήματα της Γιουγκοσλαβίας 1975 και 1976 με έντονα όμως ελληνικά χρώματα.
    https://www.youtube.com/watch?v=S8uiaRoH3k0
    https://www.youtube.com/watch?v=Sck48idSgok
    Μακάρι να είχε η Αρετή κάτι που να έμοιαζε με τα δύο πιο πάνω κομμάτια και θα σου έλεγα ποιόν θα έστελνε η ΕΡΤ η ποιος θα κέρδιζε ένα Εθνικό τελικό!
    https://www.youtube.com/watch?v=2fCHmajjjpA

    • Ποιες ειναι οι πηγες σου και εβγαλες το συμπερασμα οτι οι δυο εταιριες εχουν σιγουρα δικιο σε βαρος της Ερτ; Θα ηθελα πολυ να μου εξηγησεις.

      • Το πιο πάνω σχόλιό μου είχε να κάνει με το ότι παρασύρθηκαν και τα τρία τραγούδια σε μία διαδικασία που σωστό θα ήταν να τους είχαν γνωστοποιηθεί από την αρχή οι ακριβείς οικονομικοί όροι και απαιτήσεις της ΕΡΤ. Όμως αυτό έγινε την τελευταία στιγμή. Με τίποτα δεν θεωρώ ότι υπήρξε συμφωνία με την ΕΡΤ μετά του ενός εκ των τριών. Πήρε την πρωτιά η Γιάννα Τερζή γιατί η εταιρεία της είχε κάποια προσόντα οικονομικά που δεν είχαν οι άλλοι. Μπράβο τους! Και αυτοί παιδεύτηκαν με την τραβηγμένη διαδικασία της ΕΡΤ. Το σχόλια μου είχε να κάνει και να κατηγορήσει την ΕΡΤ για την τραβηγμένη, απρογραμμάτιστη και μπακαλίστικη συμπεριφορά της έναντι όλων, όχι μόνο των τριών αλλά όσων επιλέχθηκαν αρχικά.
        Υποστήριζα πριν να έχω ακούσει τα τραγούδια, την Αρετή Κετιμέ, γιατί την ήξερα από την Ολυμπιάδα. Την Γιάννα Τερζή δεν την ήξερα καθόλου γιατί δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ με τα νέα παιδιά. Ότι μαθαίνω το μαθαίνω από τα παιδιά μου. Την Γιάννα Τερζή τώρα την έμαθα και υποκλίνομαι στην φωνή και στο ταλέντο της! Επαναλαμβάνω πως ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΎΩ σε καμιά περίπτωση συμφωνία του ”Όνειρό μου” με την ΕΡΤ γιατί το κομμάτι ξεχώριζε από μόνο του εκ των υπολοίπων δύο σαν ένα ακριβό διαμάντι!
        Μακάρι να γινόταν εν τέλει ο Εθνικός Τελικός και θα έβγαινε με 50-60% η Γιάννα Τερζή, γιατί τόσο υπερέχει των υπολοίπων δύο και έτσι θα είχαμε σωθεί και μείς από αυτές τις ατελείωτες και αχρείαστες συζητήσεις!

      • Με κανεις να υπερασπιζομαι την Ερτ και ΔΕΝ θελω.
        Ομως δεν μου απαντησες σε αυτο που σε ρωτησα.
        Γιατι παιρνεις το μερος ιδιωτικων εταιριων; Και κατηγορεις την κρατικη Ερτ; Απο ποιες πηγες εβγαλες το συμπερασμα οτι οι εταιριες αυτες εχουν δικιο σε βαρος της Ερτ;

  5. Θεωρω πως οποιο απο τα τρια και να πηγαινε, τα υπολοιπα δυο θα ηταν αδικημενα.
    Και τα τρια φετινα μου φαινονται πραγματικα ισαξια.
    Της Γιαννας μου αρεσει λιγο περισσοτερο (αν και δεν πιστευα ποτε οτι θα το ελεγα αυτο, ομως αυτο ηταν πριν το ακουσω).
    Ευχομαι να μην ακυρωθει η συμμετοχη. Ειναι κριμα και θα ειναι πολυ αρνητικο για την εικονα μας εξω.
    Ακομα και να αλλαζε η συμεμτοχη μας τελικα μετα τις μηνυσεις, πιστευω οτι θα εκανε κακο στο τραγουδι γενικοτερα και στην ελληνικη συμμετοχη.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ