Οι φωνές πίσω από το “Όνειρό μου”!

Μόλις χθες έγιναν γνωστά τα ονόματα και των τεσσάρων τραγουδιστών που θα πλαισιώνουν την Γιάννη Τερζή στη φετινή Eurovision ως φωνητικά. Την … αποκάλυψη έκανε η ίδια η Γιάννα Τερζή μέσω του προσωπικού της profile στο Instagram και συγκεκριμένα μέσα από μία φωτογραφία στα λεγόμενα Insta Stories, όπου ανέφερε τα τέσσερα ονόματα ενώ λίγα λεπτά αργότερα, ο ένας εκ των τεσσάρων τραγουδιστών – ο Γιάννης Λάφης – δημοσίευσε στο profile του μία φωτογραφία και με τους τέσσερις με την ίδια την εκπρόσωπό μας να την σχολιάζει θετικά! 

Ας γνωρίσουμε όμως καλύτερα τους τέσσερις καλλιτέχνες που θα πλαισιώσουν την φετινή μας εκπρόσωπο στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision!

1. Γιάννης Λάφης

Ξεκινάμε από τον Γιάννη Λάφη, ο οποίος δημοσίευσε και την φωτογραφία στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας την λεζάντα “Our First Eurovision Pic for 2018!”. O Γιάννης είναι ηθοποιός, τραγουδιστής και μουσικός. Έχει ήδη συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα του χώρου όπως η Ελένη Δήμου και η Έλενα Πατρόκλου ενώ μαζί με την Κασσιανή Ντάλια έχουν σχηματίσει το swing-pop-electro ντουέτο Ένα αγόρι και ένα κορίτσι κυκλοφορώντας το 2016 το πρώτο τους single με τίτλο “Ότι και αν λες” σε μουσική και στίχους δικούς τους. Τις χρονιές 2016 και 2017 συμμετείχε στην παράσταση “Mamma Mia” στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή. Παράλληλα ο ίδιος σπουδάζει Φιλολογία στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με το ταλέντο που κατέχει όμως σίγουρα όλοι ξέρουμε ποιον δρόμο θα ακολουθήσει!

 2. Ευγενία (Νία) Μπαλάφα

Η Νία Μπαλάφα είναι ηθοποιός και τραγουδίστρια. Δείγμα της δουλειάς της είναι οι παραστάσεις Evita (2017), TERATA The Musical (2017) και Jesus Christ Superstar (2018) ενώ έχει εμπειρία σε φωνητικά – τα λεγόμενα backing vocals. Σπούδασε Vocal Jazz Performance στο European University Cyprus και έχει συνεργαστεί με τον Γιώργο Θεοφάνους στο “Μουσικό Εργαστηράκι” ως Καθηγήτρια Μουσικής. Το 2016 συμμετείχε ως Δασκάλα Φωνητικής στο παιδικό talent show του SKAI TV “Junior Music Stars”.

3. Ειρήνη Ψυχράμη

Δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για την Ειρήνη Ψυχράμη. Έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής σε Ελλάδα και Κύπρο το 2002 όταν κέρδισε μία θέση στο γυναικείο συγκρότημα Hi-5 μέσα από το talent show του MEGA “Popstars”. Μαζί με τις Μαρλαίν (Eurovision 1999, Cyprus), Shaya (Greek NF 2015), Φρόσω και Νάνσυ επί πέντε περίπου χρόνια μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον των Ελληνικών media και γνώρισαν τεράστια επιτυχία μέσα από τις συναυλίες τους, τις εμφανίσεις τους και από τα τραγούδια τους “Ξέρω τι ζητάω”, “Το τυχερό αστέρι”, “Γεννήθηκα Ξανά”, “Άλλο αγάπη και άλλο sex”, “Μ’ ένα Φιλί”. κ.α. Μετά την διάλυση του συγκροτήματος, η Ειρήνη συνέχισε τα μουσικά της βήματα χωρίς ωστόσο να είναι τόσο έντονα στα φώτα της δημοσιότητας. Έχει συνεργαστεί με αξιόλογους καλλιτέχνες της Ελληνικής μουσικής βιομηχανίας ενώ έχει εμφανιστεί σε διάφορα μουσικά κέντρα δίπλα σε σπουδαία ονόματα. Το 2009 συμμετείχε στον Ελληνικό Τελικό για τη Eurovision στο ειδικό αφιέρωμα των νικητήριων τραγουδιών της δεκαετίας του 90 ερμηνεύοντας μοναδικά το βραβείο του 1996 “The Voice”. Υπενθυμίζουμε ότι στο ίδιο αφιέρωμα, η Γιάννα Τερζή συμμετείχε ερμηνεύοντας το βραβείο του 1995 “Nocturne”! Και για αυτούς που …” γουστάρουν” τα στατιστικά της Eurovision, η Ειρήνη είναι αδερφή του νικητή του talent show Eurostar (2004) Αποστόλη Ψυχράμη ο οποίος συμμετείχε στα φωνητικά του “Shake it” με τον Σάκη Ρουβά στην Κωνσταντινούπολη ενώ η μικρότερη αδερφή της, Αντιγόνη, ήταν υποψήφια να εκπροσωπήσει την Ελλάδα το 2011 με το pop/dance κομμάτι “It’s all Greek to me”!

4. Βικτώρια Χαλκίτη 

Για το τέλος, αφήσαμε την Βικτώρια Χαλκίτη! Ένα όνομα… μία ιστορία! Είναι η βασίλισσα των backing vocals, το όνομα της οποίας πάντα δίνει μία extra ανακούφιση όταν μαθαίνεται σε αντίστοιχες συνεργασίες! Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Στοκχόλμη της Σουηδίας και είναι κόρη του συνθέτη, παραγωγού και τραγουδιστή, Χάρη Χαλκίτη. Στα δέκα της χρόνια, επέστρεψε με την οικογένειά της στην Ελλάδα. Έγινε γνωστή τη δεκαετία του 90 όταν κυκλοφόρησε τον δίσκο “Έρωτας είναι” (1994). Έκτοτε έχει κυκλοφορήσει επτά προσωπικούς δίσκους και έχει στο ενεργητικό της πολλές συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες. Έχει συμμετάσχει στον διαγωνισμό της Eurovision συνολικά έξι φορές είτε ως καθηγήτρια φωνητικής είτε υποστηρίζοντας συμμετοχές κάνοντας τα φωνητικά. Έχει δουλέψει με καλλιτέχνες και παραγωγούς από τη Σουηδία, τη Γερμανία και τη Ρωσία, όπως οι Da buzz, ο Schiller, η Annie Lorack, ο Dima Bilan και άλλοι. Έχει συνεργαστεί με πολλούς επιτυχημένους Έλληνες καλλιτέχνες και έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο συμμετέχοντας σε μεγάλες συναυλίες. Επίσης, έχει «δανείσει» τη φωνή της σε ταινίες της Disney όπως: Barbie, Winnie the Pooh, Phineas και Ferb. Έχει πραγματοποιήσει τηλεοπτικές εμφανίσεις, έχει κάνει ραδιοφωνικά jingles και διαφημιστικά spots μεγάλων εταιριών μεταξύ αυτών η Coca-Cola, η Arla, το Attica. Τέλος, είναι από τις σπουδαιότερες Καθηγήτριες Φωνητικής με πολλά ανερχόμενα αστέρια της εγχώριας show biz να εμπιστεύονται τις γνώσεις της.

Πηγή Φωτογραφίας: Προσωπικό Instagram του Γιάννη Λάφη / Επεξεργασία: OGAE Greece

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Ελληνική συμμετοχή στη φετινή Eurovision! 

38 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μου κάνει εντύπωση που η Βικτώρια Χαλκίτη επέλεξε και ένα αγόρι στα φωνητικά, όταν η ίδια η Γιάννα συνέχεια έλεγε ότι το τραγούδι απαρτίζεται από 5 γυναικείες φωνές… Έχω μεγάλη περιέργεια να ακούσω τις φωνητικές του ικανότητες..!!!!! ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ!!!

    • Η Γιάννα ανέβασε στο story της στο instagram ένα βιντεάκι στο οποίο τραγουδούν οι 5 τους. Βέβαια όχι το Όνειρο Μου αλλά το Royal της Lorde. Και πάλι όμως φαίνονται οι φωνητικές τους ικανότητες.

    • Ότι έχει σοβαρό πλάνο τώρα θες να μας πεις η ελληνική συμμετοχή, που σου έκανε και εντύπωση ο άντρας στα φωνητικά… το τραγουδάκι “όπου φυσάει ο άνεμος πάω” το έχεις ακούσει? 🙂

      Ελπίζω αυτή η ξεφτίλα που δεν ακούμε μια φορά το τραγούδι μας ζωντανά πριν το επιλέξουμε, να μην ξανασυμβεί. Η ΕΡΤ επιτέλους ας μιμηθεί καμία Λιθουανία, Εσθονία, Μάλτα, Ουκρανία και Πολωνία και άλλες υπανάπτυκτες που στοιχειωδώς ξέρουν να κάνουν μια μουσική εκπομπή να ακουστούν ζωντανά οι υποψήφιες συμμετοχές τους πριν τις επιλέξουν. Στην εποχή του επεξεργασμένου τραγουδιού στο studio, είναι ντροπή να στέλνουμε έτσι μια συμμετοχή να μας εκπροσωπήσει.

      Υγ: Η χαλκιτη δεν έσωσε το Βατερλώ το ελληνικό το 2012 και το φωνητικό αποτέλεσμα που ακούσαμε ήταν άθλιο, ένας περίεργος αντίλαλος που σχολίασαν αρνητικά και οι ξένοι. Καλή επιτυχία φέτος αλλά η ερτ ας συνέλθει επιτέλους. Η πιο γελοία κρατική τηλεόραση του κόσμου έχει καταντήσει.

  2. Αυτό είναι η απάντηση σε κάποιους που κράζουν ακατάπαυστα πως ούτε φωνητικά δεν έχουμε…
    Οχι??

  3. 20 μέρες πριν βρήκατε τα φωνητικά… μπράβο ψυχούλες μου. Τώρα με το πάσο σας, ραψτε το φουστανάκι και αν δεν βγει καλό πηγαίνετε σε άλλο ράφτη… Μετά σκεφτείτε τη σκηνική παρουσία… Γενικά χρόνος υπάρχει. Σε κανένα εξάμηνο θα είστε έτοιμοι για θρίαμβο!! :-)))))

    • Όταν δεν υπάρχει κάτι κακό για κράξιμο στην ελληνική συμμετοχή αλλά η αδικαιολογητη αρνητικότητα εξακολουθεί να πηγαίνει σε άλλο λεβελ… Έλεος ?

      • Το ότι τώρα μάθαμε ποιοί θα είναι στα φωνητικά δεν σημαίνει ότι τώρα τους διάλεξαν είτε ότι δεν έχουν κάνει καθόλου πρόβες

      • Πάντα θα υπαρχει καποιος με 3 τουλάχιστον nicknames που απλα θα βγαζει χολή. Ακόμη και σε αυτο το τραγούδι που απολαμβάνει θετικων μηνυμάτων απο ολη την Ευρώπη.

    • Καλά εντάξει, από σας με τα “ολόφρεσκα” user names δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο… Είναι ολοφάνερο ποιος μπαίνει να σχολιάσει και με τι σκοπό…

    • Οσα ονοματα και να αλλαξεις, τα μηνυματα σου βγαζουν την ιδια ξινιλα. Περαστικα και καλο Πασχα.

      • Νομίζω ότι αν ξέρεις τι θες να κάνεις αρκετά νωρίς,μπορείς να καταθέσεις πιο ολοκληρωμένο πλάνο εκεί στα μέσα Μαρτίου για το camerawork, τις γωνίες λήψης κλπ. ενώ όταν τα ζητάς τελευταία στιγμή πιο εύκολα θα σου τσινίσουν.

        Η Τερζή μίλαγε για τέσσερις γυναικείες φωνές, και το προηγούμενο Σάββατο είπε ότι η Χαλκίτη ‘θα’ βρει τις φωνές και ‘θα’ τις οργανώσει, άρα δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η ομάδα ήταν έτοιμη μήνες τώρα και μας το κράταγαν κρυφό.

        Γιαβάς γιαβάς την πάει την Τερζή η Πάνικ, ενώ τη Φουρέιρα την πάνε τρένο από αρκετά νωρίς…

    • Σταματήστε να την πέφτετε μαζικά σε όποιον έχει διαφορετική γνώμη, ακόμα και εκφρασμένη με αιχμηρότρόπο, εφόσον δεν βρίζει και δεν προσβάλει τον χώρο που τον φιλοξενεί και τους συνομιλητές του. Αυτή η “Αστυνομία σκέψης” που επιβάλλουν πολλές φορές οι φαν, όπου πρέπει μόνο συγκεκριμένα πράγματα να ακούγονται για συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις, έχει καταντήσει αφόρητη, και οδηγεί εν τέλει στα αντίθετα αποτελέσματα.

  4. Καλή επιτυχία στην ελληνική ομάδα και όσοι έχουν ακόμη αποθέματα χολής για το παραμικρό ας συνεχίσουν με επιτυχία το έργο τους.
    Καλή επιτυχία Ελλάδα!! ??

  5. Μια απλη ερωτηση,
    Στο studio version, δεν υπηρχαν BV?-υπηρχαν. ηταν αλλοι στο studio και αλλοι θα πανε στο live?

  6. Η κακία σε άλλα level όμως… Κ μόνο ότι συνεκρινες το “Aphrodisiac” που είναι από τα πιο ελεεινα ασματα που έχουμε στείλει ever, με το “όνειρο”, το λες στη καλύτερη ατυχές. Καλή επιτυχία στα παιδιά!!

  7. Egw auto to pragma de to exw ksanadei, na exoume ena aksioprepestato tragoudi me 1 para polu kali ermineutria kai sumpathestati os atomo, me 1 douleia pou nai men den apokalivetai alla apo ta oti exoun upothei apo oti exoun afisei na ennoithei fenaite polu epaggelmatikoi kai na bgainei o kathe jilipollas(m@l@k@s) na grafei oti tou katebei sto kefali, a mi ti allo sevastitai tin prospatheia autwn twn anthropwn

  8. Το θέμα είναι αν θα μπαίνουν κάποια στιγμή τα φωνητικά σε πρώτο πλάνο ή θα μένουν στο background.

    Αν έχουν επιλέξει το πρώτο θα περίμενα να υπάρχει μια ομοιομορφία πέρα από φωνητική, και οπτική. Τώρα αν τις δεις: η Βικτώρια μεγαλούτσικη, η Ειρήνη έχει γίνει λίγο μπαμπάτσικη, έχουνε και άντρα ενώ μέχρι πριν λίγες μέρες η Τερζή μιλούσε για 4 γυναικείες φωνές.

    Από την άλλη θυμάμαι και το Senhora do mar https://www.youtube.com/watch?v=rJwoMPyXPo0 και σκέφτομαι ότι αν έχεις τη φωνάρα ‘δε σε σκιάζει φοβέρα καμιά’…!

    Καλή επιτυχία και μακάρι να δέσουν καλλιτεχνικά και να μας δώσουν ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα.

    • Το οποίο “senhora do mar” δεν μπήκε καν δεκάδα…. κι ας ηταν πολύ ωραίο κομμάτι… Άρα κάτι λέει αυτό το γεγονός για το πόσο μετράει η σκηνική παρουσία για μια πολύ καλη επίδοση στον πίνακα της βαθμολογίας το Μάιο…

      Tο τραγούδι και η ερμηνεία δεν αρκούν (και μέχρι τώρα, αναφορικα με την Ελλάδα, ούτε για την ερμηνεία και τις φωνητικές αρμονίες μπορούμε να είμαστε σίγουροι αφου δεν το έχουμε ακούσει ζωντανά)…

  9. Ωραια νεα. Μην τα κρύψετε τα παιδιά μόνο! Όπως περσι!!! Εμ σου βγάλαν τις νοτες εμ τα εξαφανιζεις. Θέλω να τα δω στη σκηνή.

  10. Αμάν με τους μίζερους και τους γκρινιαριδες και παλι! Και φετος, που το τραγούδι μας σκίζει έξω και έχει τεράστια αποδοχή που είχε να συμβεί για χρόνια! Τους φταίνε τα φωνητικά τωρα! Ακόμα δεν άκουσαν τίποτε…Μίζεροι, και μαύρα κοκόρια και πάλι!Αλλα, δεν θα τους περασει φετος! Καλή επιτυχια στα παιδιά και στην Τερζή! ΚΑΛΗ και ΜΕΓΑΛΗ μας επιτυχία!

  11. Μια χαρά μου φαίνονται τα φωνητικά και η Χαλκιτη φυσικά είναι εγγύηση. Όσο για αυτούς που λένε για το τι είχε γίνει με το Aphrodisiac τότε και το συγκρίνουν με το Όνειρο μου φέτος, αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι κάποιος που κάνει φωνητικά σε κάποιον δεν μπορεί να κάνει θαύματα εάν έχει να κάνει με κάποιον που για τον οποιονδήποτε λόγο δεν μπορεί να βγάλει το τραγούδι. Τότε έφταιγε η Ελευθερία Ελευθερίου, τώρα έχουμε τη Γιάννα Τερζή που παρόλο που δεν την έχουμε ακούσει ζωντανά σε αυτό το τραγούδι, ξέρουμε ότι έχει πολύ καλή φωνή. Μην ξεχνάμε επίσης ότι, παρόλο που το 2012 ακουγόταν πολύ άσχημα το τραγούδι και όλοι στην Ευρώπη το είχαν σχολιάσει αρνητικά, πήραμε την 9η θέση στην ψηφοφορία του κοινού στον τελικό. Οπότε με ένα πολύ καλύτερο τραγούδι φέτος και με μια πολύ καλύτερη φωνή, δεν νομίζω να απογοητευτουμε.

  12. Καλη επιτυχια σε ολη την ομαδα. Να το χαρουν και να απολαυσουν το ταξιδι. Δεν χρειαζεται αγχος. Ας κανουν οτι καλυτερο μπορουν και αν αρεσει καλως αν οχι δεν πειραζει. Ετσι κι αλλιως οτι και να κανουν δεν προκειται να τους ικανοποιησουν ολους αφου καποιοι δεν ικανοποιουνται με τιποτα. Δεν καταλαβαινω τι θελουν καποιοι σε σκηνικη παρουσια για ενα κομματι εσωτερικο σαν το δικο μας. Εμενα και μπροστα σε ενα μικροφωνο ακουνητη να κατσει η Γιαννα μια χαρα θα με αγγιξει το κομματι. Τι ειχαν σε σκηνικη παρουσια ο Πορτογαλος και η Βελγιδα περυσι, η Κοντσιτα, η Πολωνια προπερσι? Τιποτα περα απο ερμηνειες. Αν ενα τραγουδι αρεσει θα αρεσει και σκετο αν δεν αρεσει οτι και να του βαλεις δεν θα τραβηξει. Εκτος απο τα χορευτικα τραγουδια που η σκηνικη παρουσια επιβαλλεται. Οποιος θελει να βρει αρνητικα και να γκρινιαξει θα βρει. Δεν με εκνευριζει πλεον αυτο οσο με λυπει το οτι καποιοι ανθρωποι ζουν μεσα στον αρνητισμο και στην μιζερια ακομα και για ασημαντα πραγματα οπως μια θεση σε ενα μουσικο διαγωνισμο.

    • Eurovision Greece, ευχαριστώ πάρα πολύ! Να είσαι καλά! Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με υγεία πάνω απ’ όλα!

  13. Όλες οι επιστολές ένα με ενάμιση μήνα πριν, στέλνουν στους διοργανωτές ένα τρίλεπτο της εμφάνισης τους δηλαδή όπως η κάθε αποστολή κατέγραψε με κάμερα τον τρόπο που θέλει να καλυφθεί σκηνικά και σκηνοθετικά στο διαγωνισμό του Μαΐου. Η Μαρία Έλενα κυριακου για παράδειγμα είχε αποκαλύψει ότι επειδή άργησε τότε το 2015 να στείλει αυτό το βίντεο στους διοργανωτές η αποστολή μας , μας αρνήθηκαν το εύρημα με το φόρεμα γιατί το είχε προλάβει η Ρωσία στην οποία και τελικώς επιτράπηκε να το κάνει το Μάιο! Επίσης η ίδια ερμηνεύτρια είχε αποκαλύψει ότι για τον ίδιο λόγο ίσως να μην είχαμε κάποια πλάνα καλύτερα που είχαμε ζητήσει καθυστερημένα.

    Για την Τερζή τι χτυπιεστε σαν κακομοιρα? Λέμε και τα καλά ότι έχει ενδιαφέρον τραγούδι αλλά λέμε και τα αρνητικά ότι η εταιρία της και η ερτ την έχουν αφήσει στο έλεος της τύχης και ό,τι κάνει το κάνει η ίδια με 6-7 φίλους-συνεργατες της. Όπως δήλωσε η ίδια άλλωστε ” Όλα τώρα ετοιμάζονται… Το φόρεμα, η σκηνική παρουσία…”. Μη χτυπιεστε , δεν ειναι τοσο φοβερή κατηγορία ότι μια ελληνική συμμετοχή είναι ανοργάνωτη. Απλά οι συμμετοχές μας που μπήκαν στις 7 πρώτες θέσεις ήταν σχεδόν πάντα οργανωμένες με πλάνο τι θα κανουν εγκαίρως.

    Όσο για τη studio version του ” όνειρο μου”, τα φωνητικά που ακούμε στο ρεφρέν είναι η φωνή της Γιάννας Τερζή που ηχογραφήθηκε 3 φορές και μαζί με χρήση autotune , βγήκε το αποτέλεσμα που ακούτε.

  14. Με το που διάβασα την είδηση με ξένισε αρκετά το γεγονός της συμμετοχής άνδρα στα φωνητικά (και ακόμα δηλαδή), τόσο ως τραγουδιστικό, όσο και ως οπτικό αποτέλεσμα… Ωστόσο, έχω εμπιστοσύνη στη Χαλκίτη που τον επέλεξε, όπως και τα κορίτσια, κάτι θα ξέρει παραπάνω, ως καθηγήτρια bv. Θεωρώ βέβαιο ότι θα φαίνονται επί σκηνής τα φωνητικά, από το πρώτο ρεφρέν και μετά, ίσως και να έχουν κάποιου είδους «αλληλεπίδραση» με την Τερζή προς το τέλος, ιδίως το παλικάρι… Καλή προετοιμασία μέχρι τις πρόβες!

  15. Παλι αρρες μαρες κουκουναρες. Μα καλα παντα ο ένας να βγάλει το μάτι του αλλου; Το επίπεδο της συζήτησης ανύπαρκτο βέβαια. Ας σταματήσουν πια οι καθηγητές που τα ξέρουν όλα. Με 3 voice. και 5 X Factor δεν γίνεσαι και ειδικός. Έλεος πια.
    Ας ευχηθουμε να τα πάμε καλα πρωτα. Ας σταματήσει το σύνδρομο ” εγώ σας τα είχα πει “. Βέβαια αν δεν παει καλα για τους πικροχολους μπορούν απλα κι εύκολα να διαγράψουν το profil τους.

  16. ενα πουλακι ειπε οτι πολυ θαλασσα και ενα περιεργο με ενα βουνο θα εχει η συμμετοχη μαs ισχυει κατι τετοιο?

    • με το σχόλιό σου μου ρθε στο μυαλό μια ιδέα… Η Γιάννα να είναι στη μια γέφυρα της σκηνής, και το φόρεμά της να απλώνεται μέχρι τη σκηνή και να τη γεμίζει, ενώ στην άλλη γέφυρα να είναι η χορωδία και ένας άντρας.. και το φόρεμα στην αρχή να κουνιέται σα θάλασσα, ενώ στη γέφυρα με μηχανισμό να σηκώνεται σα βουνό (με προτζέκτορα κλπ) και τον άντρα να το σκαρφαλώνει για να φτάσει τη Γιάννα. Αν μη τι άλλο, έτσι θα καταλάβαιναν κάπως οι ξένοι το κόνσεπτ, αλλά ακραίο και που λεφτά.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ