Η Stefania συζητά για την εμφάνισή της με τη Nikkie Tutorials!

Φωτογραφία: Eurovision Song Contest

H 4η παρουσιάστρια της φετινής Eurovision, Nikkie de Jager, μίλησε με τη Stefania μας για ρούχα, πρόβες, τη Junior Eurovision και για το πώς είναι να είσαι ταυτόχρονα Ελληνίδα και Ολλανδέζα, μέσα από την ενότητα LookLab. Η εκθαμβωτική, μέσα στο κοστούμι του Βρεττού Βρεττάκου, εκπρόσωπός μας ήταν απολαυστική στις απαντήσεις της. Ας δούμε μαζί τα πιο ωραία αποσπάσματα της κουβέντας τους:


Nikkie: Το ρούχο σου είναι πραγματικά εκθαμβωτικό! Θεέ μου. Ποτέ δεν θα δείτε κάτι τέτοιο στο δικό μου σώμα, ευτυχώς το βλέπουμε στο δικό σου!

Stefania: Ναι, είναι ένα όνειρό μου που πραγματοποιήθηκε.

Nikkie: Πώς πήγε η πρώτη σου πρόβα;

Stefania: Όλα πήγαν τέλεια, εκτός από ένα μόνο πράγμα: Τα τακούνια μου. Δεν τα έχω συνηθίσει ακόμα εντελώς. Έχουμε πολλά αντικείμενα που κινούνται στη σκηνή και πρέπει να προσέχω να μη χτυπήσω επάνω τους. Ευτυχώς δεν είχαμε ατυχήματα, αλλά συνέχεια σκέφτομαι “Μη πέσεις”!

Nikkie: Ποια είναι η μεγαλύτερη διαφορά με τη Junior Eurovision;

Stefania: Η κανονική Eurovision είναι κάτι τόσο μεγάλο! Στη Junior δεν καταλάβαινα τι ένιωθα, τώρα είμαι συννειδητοποιημένη και το απολαμβάνω. Επίσης μεγάλη διαφορά είναι ότι εδώ όλοι μιλάνε ολλανδικά!

Nikki: Πού είσαι περισσότερο Ολλανδέζα και πού περισσότερο Ελληνίδα;

Stefania: Είμαι κυρίως Ολλανδέζα στο πώς αλληλεπιδρώ με τους ανθρώπους, ξέρεις, πιο συγκρατημένη, πιο cool. Οι Έλληνες είναι πολύ εκδηλωτικοί. Και είμαι Ελληνίδα στον τρόπο που τρώω, δεν συγκρατιέμαι!

Nikkie: Κανείς δεν θα μπορούσε να το μαντέψει αυτό! Είσαι μεγάλη θαυμάστρια του Post Malone, αλλά και της νικήτριας του 2005 Έλενας Παπαρίζου. Μάθαμε ότι συνεργαστήκατε κιόλας;

Stefania: Ναι, μου είπαν ότι θα έρθει να με βοηθήσει και στην αρχή νόμιζα ότι με κορόιδευαν. Αλλά πράγματι ήρθε και μου έδωσε τόσες συμβουλές. Η πιο πολύτιμη ήταν για τα τακούνια! Μου είπε να τα φοράω παντού, ακόμα και στο σχολείο, για να τα συνηθίσω.

Nikkie: Μα πώς στο καλό συνδυάζεις το σχολείο με όλο αυτό;

Stefania: Η αλήθεια είναι ότι έχω πολλή υποστήριξη από το σχολείο μου. Η στάση τους είναι: “Στεφανία, η Eurovision είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα στον κόσμο. Κάντο και μη σε νοιάζει, το σχολείο σε περιμένει.”

Nikkie: Καταπληκτικό, το δικό μου σχολείο δεν θα το έλεγε ποτέ αυτό. Και ήρθε η ώρα, όπως είχαμε κάνει και πέρσι, να μας πεις πού δίνεις το 12άρι σου.

Stefania: Πέρσι το είχα δώσει στην Ισπανία. Φέτος θα πάει και πάλι στην Ισπανία. Θέλω να δώσώ όμως και το 10ρι μου στον Benny Christo και την Τσεχία.

Nikkie: Stefania γλυκιά μου, σ’ ευχαριστούμε, είμαστε σίγουροι ότι θα τα κάνεις κόλαση όλα εκεί πάνω στη σκηνή. Πάρε ένα γλυκάκι.

Παρακολουθείστε όλη την συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε στο 4:50 τη Στεφανία να μαθαίνει στη Nikkie πώς να λέει ‘Σ’ αγαπώ’ στα ελληνικά

Πηγή: eurovision.tv


Αναμένουμε πλέον όλοι με πολλή αγωνία την εμφάνιση της Stefania στον 2ο ημιτελικό, το βράδυ της Πέμπτης 20 Μαΐου, στις 22.00. Θα δούμε την Ελλάδα να διαγωνίζεται 4η σε σειρά εμφάνισης.

Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Μοριακή βιολόγος και παρ' ολίγον μουσικός. Ασχολούμαι με τη Eurovision από παιδάκι και τη λατρεύω τόσο για τη μουσική όσο και για όσα πρεσβεύει ο αγαπημένος μας διαγωνισμός: ειρήνη, αποδοχή, κατανόηση, αγάπη. /////// Studied music, only to become a molecular biologist. I have been involved with Eurovision since I was a child and I love it both for the music and for what our beloved contest stands for: peace, acceptance, understanding, love.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ενα πανέμορφο,υπέρλαμπο πλάσμα και φαίνεται οτι στα 25 της η Στεφανια θα περπαταει και θα τριζουν τα πατωματα, κουκλα!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ