EUROVISION 2021: Η NikkieTutorials αναβαθμίστηκε σε παρουσιάστρια!

Τη θυμόμαστε από πέρυσι, όταν της είχε ανατεθεί ο ρόλος της διαδικτυακής παρουσιάστριας της Eurovision. Ο λόγος για τη NikkieTutorials η οποία φέτος θα βρίσκεται δια φυσικής παρουσίας στο πλευρό της Chantal Janzen, της Edsilia Rombley και του Jan Smit αναλαμβάνοντας τον ρόλο παρουσιάστριας της Eurovision 2021.

Ποια είναι η NikkieTutorials

Με 13,7 εκατομμύρια εγγεγραμμένους στο κανάλι της στο YouTube και περισσότερους ακόμη ακόλουθους στο Instagram, η 26χρονη Nikkie de Jager είναι ο πιο διάσημος αστέρας του ίντερνετ από την Ολλανδία. Είναι καλλιτέχνιδα του μακιγιάζ και beauty vlogger. Έχει κάνει μάλιστα makeup στην Kim Kardashian, την Jessie J και τη Lady Gaga.

Τι είπε για τη Eurovision 2021

Σε βίντεο που ανέβασε στις 30 Δεκεμβρίου στο κανάλι της στο YouTube, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα συναισθήματά της και το τι μέλλει γενέσθαι στη Eurovision 2021:

Πάντα ονειρευόμουν να κάνω κάτι για τη Eurovision και παλέψαμε πάρα πολύ για να αναλάβω έναν ρόλο και να αποτελέσω κομμάτι της Eurovision 2021 πλέον στο Ρότερνταμ, για το οποίο είναι πολύ υπερήφανη. Φέτος έπρεπε να πραγματικά να αποδείξουμε τι μπορώ να κάνω και νομίζω πως τώρα που μπορούν να δουν τι μπορώ να κάνω, είναι πρόθυμοι να με αναβαθμίσουν. Τώρα, λοιπόν, είμαι μια από τις παρουσιάστριες και είναι εκπληκτικό ότι μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία. Αλλά αν μιλήσω από καρδιάς, εύχομαι να είχα κάνει περισσότερα. (…) Ως διεμφυλική γυναίκα θα έχω τη δυντατότητα να σταθώ εκεί μπροστά στην Ευρώπη!

Εδώ μπορείτe να δείτε ολόκληρο το βίντεο που ανέβασε στις 30 Δεκεμβρίου. Οι δηλώσεις της περί Eurovision ξεκινούν στο 8:17.

πηγή: escunited

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ