Η Stefania για πρώτη φορά live στην ΕΡΤ1!

Τη χαρά να απολαύσουν τη Stefania να ερμηνεύει για πρώτη φορά ζωντανά τη συμμετοχή της χώρας μας στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, Last Dance, θα έχουν οι Έλληνες τηλεθεατές στις 2 Μάϊου, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα.

“Το καλύτερό μας Πάσχα”

Σήμερα και αύριο γίνονται τα γυρίσματα του εορταστικού πασχαλινού προγράμματος που θα μεταδοθεί ανήμερα το Πάσχα στις 2 Μάϊου (ώρα 22:00), μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ 1. Καλεσμένοι σε αυτή την ειδική εκπομπή θα είναι οι πρωταγωνιστές από τις τέσσερις αγαπημένες σειρές μυθοπλασίας που παίζουν στη συχνότητα της κρατικής τηλεόρασης αυτή τη σεζόν και η ταλαντούχα Ελληνίδα ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου.

Την εμφάνισή της στην εκπομπή θα κάνει η Ελληνίδα εκπρόσωπος στη Eurovision 2021, η γλυκιά Στεφανία. Η νεαρή τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει ζωντανά για πρώτη φορά τη συμμετοχή της χώρας μας Last Dance με τη συνοδεία πιάνου. Παράλληλα, θα δώσει τις ευχές της στον κόσμο.

Αν και οι Ισπανοί διοργανωτές του “Pre-Party ES 2021”, ανακοίνωσαν πως η Stefania θα βρεθεί στο event στις 24 Απριλίου, η είδηση τελικά δεν επιβεβαιώθηκε. Έτσι, η Στεφανία θα πραγματοποιήσει την πρώτη της ζωντανή εμφάνιση την Κυριακή του Πάσχα 2 Μάϊου, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision! 

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ