Εξαιρετική η Γιάννα Τερζή κατά την πρώτη Dress Rehearsal!

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πρώτη γενική Dress Rehearsal που γίνεται αυτή τη στιγμή για τις χώρες που διαγωνίζονται στον Α’ Ημιτελικό, ανάμεσα στις οποίες και η Ελλάδα αλλά και η Κύπρος!

Πρόκειται για τις τελικές φάσεις των προβών κατά τις οποίες η κάθε αποστολή καλείται να παρουσιάσει την τελική μορφή εμφάνισης της συμμετοχής της, συμπεριλαμβανομένων όλων των τεχνικών, φωνητικών αλλά και ενδυματολογικών κομματιών.

Μόλις λίγα λεπτά πριν, ολοκλήρωσε την εμφάνισή της στη πρόβα αυτή και η Ελλάδα! 

Η Γιάννα Τερζή ήταν ιδιαίτερα άνετη και χαλαρή, φωνητικά πιο καλή από ποτέ, και η όλη εμφάνιση εντυπωσίασε πολύ το παρευρισκόμενο κοινό! Το χέρι της Γιάννας, δεν ήταν τελικά βαμμένο μπλε αλλά φωτίστηκε κατάλληλα – όπως ήταν προγραμματισμένο να γίνει εξ’αρχής – στο σημείο που ερμηνεύει τον στίχο “…και το μπλε μου να ξεβάψεις”! Λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου ρεφρέν, η σκηνή γεμίζει με ξηρό πάγο ενώ ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει η εντυπωσιακή γέφυρα της συμμετοχής μας και μέχρι το πρώτο μισό της, εμφανίζονται από την σκηνή πολλές στήλες πυροτεχνημάτων! Κατά τη μελωδική γέφυρα, η Γιάννα με τα χέρια της διευθύνει με εντυπωσιακό τρόπο τον φωτισμό αλλά και τις δεσμίδες καπνού που γεννιούνται “μέσα” από το πάτωμα της σκηνής. Ο φωτισμός που επικρατεί είναι σε μπλε χρώμα ενώ λευκά φώτα αναβοσβήνουν συνεχώς, σύμφωνα με τη μουσική… Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι σε γενικές γραμμές υπάρχει έντονη χρήση ανεμιστήρα που ανεμίζει τα μαλλιά και το φόρεμα της Γιάννας.

Κατά τη διάρκεια της Dress Rehearsal, προβλήθηκαν και από τις οθόνες monitor και τα εισαγωγικά clips της κάθε συμμετοχής με το κεντρικό θέμα του αντίστοιχου clip της χώρας μας να είναι η επίσκεψη της Γιάννας σε ένα εργαστήρι κεραμικών ειδών!

Με την ολοκλήρωση της εμφάνισης τόσο το παρευρισκόμενο μέσα στην αρένα κοινό όσο και οι δημοσιογράφοι και οι fans του διαγωνισμού στο Press Centre ξέσπασαν σε φωνές και χειροκροτήματα δίνοντας την αίσθηση σε όλους ότι η Ελληνική πρόβα τα πήγε εξαιρετικά καλά!

Απόψε το βράδυ, γύρω στις 22:00 ώρα Ελλάδος θα ακολουθήσει η 2η Dress Rehearsal κατά την οποία οι κριτικές επιτροπές θα κρίνουν τις συμμετοχές και θα αποφασίσουν για το 50% του τελικού αποτελέσματος ενώ αύριο το μεσημέρι, λίγη ώρα πριν την διεξαγωγή του Α’ Ημιτελικού, θα διεξαχθεί ακόμη μία γενική πρόβα, το λεγόμενο Family Show!

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις σχετικές εξελίξεις από την Λισαβόνα και τη Eurovision 2018!

 

87 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ogae μπορείτε σας παρακαλώ να μας πείτε αν στο δεύτερο κουπλέ εμφανίζεται η ομίχλη που τυλίγει τη Γιάννα από τη μέση και κάτω? Στην προηγούμενη πρόβα υπήρχε

    • Υπάρχει γενικότερα η χρήση καπνού και ξηρού πάγου στην εμφάνιση! Όπως και “στήλες” καπνών και πυροτεχνήματα! Είναι ωραίο θέαμα γενικά… Το πιο εντυπωσιακό ωστόσο είναι αυτό που κάνει με τα φώτα!

  2. Εγώ το ήξερα απο την αρχή ότι αυτή η κοπέλα θα κλείσει τα στόματα όλων.
    ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!
    ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΟΥ <3

  3. Μπράβο ρε Γιάννα! Καλή επιτυχία! Είμαστε ολοψυχα μαζί σας! Μη μασάτε!

  4. Συγγνώμη αν δεν έπρεπε να κοινοποιήσω το σύνδεσμο από την dress rehearsal. Προφανώς γι’ αυτό το λόγο διαγράφηκε, σωστά;

    • Γειααα!! Απαντώ εγώ επειδή μιλάμε συχνά από εδώ! χεχε! Δεν ξέρω τι ακριβώς κοινοποίησες, αλλά σύμφωνα με τους κανονισμούς απαγορεύονται οι φωτογραφίες και οι λήψεις video μέσα από την αρένα. Και οι κανονισμοί φέτος, είναι ιδιαίτερα αυστηροί και ήδη έχουν υπάρξει κυρώσεις σε διάφορα blogs. Φαντάζομαι λοιπόν, και για να προστατεύσουμε το site, αν κοινοποίησες κάτι αντίστοιχο, αυτό θα έγινε! 🙂
      Αν είδες λοιπόν οπτικά την πρόβα, πες με λόγια πως σου φάνηκε! 🙂

      • Αυτό που κοινοποίησα είναι ένα βίντεο από την dress rehearsal της Ελλάδας που ανέβηκε στο YouTube. Ειλικρινά λυπάμαι για την αναστάτωση. Δεν γνώριζα ότι απαγορεύεται η κοινοποίηση του συνδέσμου. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και κατανοώ και σέβομαι τη διαδικασία που ακολουθείτε. Να είστε καλά!

      • Σε διάφορα άλλα ξένα site που έχουν ανταποκριτές στο press center δαβάζω γενικά για όχι καλή φωνητική απόδοση από τη Γιάννα σήμερα. Πώς γίνεται να υπάρχουν τόσο αντικρουόμενες απόψεις για το θέμα;

  5. Hταν υπέροχη, ΓΕΜΙΖΕ η σκηνη με την παρουσία της. Η φωνή της βελτιώθηκε, η σκηνικη παρουσία όμορφη. Δηλαδή τι άλλο να κάνουμε για να μπούμε στη δεκάδα, για μένα είναι ήδη. Μπράβο της. Το μόνο που θέλω είναι στην αρχή η φωνή της να γίνει λίγο πιο γλυκιά και να μην τρέμει, για να μην τη κάνει να φαίνεται αγχώδης, αλλά όπως προανέφερε ήταν βελτιωμένη. Τελικό πηγαίνουμε δε το συζητώ καθόλου. Αντέ καλή μας επιτυχία!!!

  6. Θεε μου τι σανό τρώμε. Ποια ήταν τελικά η έκπληξη ; Τα φώτα στο χερι; Ανατριχιασαμε. Στο τελωνείο τι έμεινε που τελικά ήρθε; Το ασετον να ξεβαψει την μπλε γαγραινα; Το λέιζερ ο Πουλόπουλος το έκανε ως εργασία σε σεμινάριο Photoshop; Το ότι ΠΑΛΙ στείλαμε άτομο που δε μπορεί να τραγουδησει live ασχολιαστο.

  7. Μπράβο στην Γιάννα! Στο youtube δημοσιεύθηκε βίντεο με την πρόβα και είναι πραγματικά εντυπωσιακό το θέαμα! ΔΥΝΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!

  8. Για να δούμε τρ για τι άλλο θα γκρινιάζουν και θα κράζουν οι κακομοίρηδες εδώ μέσα !!! 1 εβδομάδα συνεχόμενα κλαψουρίζανε όλοι και βγάζανε κακιά!!!
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΝΑ ΣΚΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΠΤ ΠΕΡΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΟΜΟΡΦΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ?????

  9. Παρακαλώ κ εδω στο σημείο του και το μπλε μ ν ξεβαψεις στο χέρι θα εχει τ εντυπωσιακά λέιζερ π πέφτουν στο χέρι οπως είδα σε φωτογραφίες ; Η απλά φώτα ; Οπως είδαμε τρ στην πρόβα ;;

  10. Krikor σου εύχομαι να ευχαριστηθείς στο έπακρο τη φετινή eurovision! Και τις δύο βραδιές. Σ’ευχαριστω για την πολύ καλή δουλειά σου τη συνέπεια και τη φιλικότητα. Φυσικά συγχαρητήρια κι ευχές και στους υπόλοιπους συναδέλφους σου.
    Άγγελος Μ.

    • πφφφ! ρε παιδιά!!! εντάξει! Συγκινητικό!!! Ευχαριστώ πολύ πολύ! Όλα τα παιδιά της συντακτικής ομάδας κάνουμε όσο καλύτερα γίνεται τη δουλειά μας και όλο αυτό όχι μόνο για εμάς, αλλά για όλους εσάς τους αναγνώστες! Οπότε τέτοια λόγια, όταν τα διαβάζουμε είναι απλά τεράστια δύναμη για εμάς, παρά την τόση κούραση που έχουμε! Να είσαι καλά και εσύ και όλοι! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ! Αυτό να συγκρατείτε! και όχι πικρόχολα σχόλια… δεν υπάρχει λόγος!
      Καλή συνέχεια Άγγλε!

  11. ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ! Υπάρχει ήδη στο διαδίκτυο oλη η σημερινή εμφάνιση, και όντως είναι εντυπωσιακή και γίνονται πράγματα με τις κινήσεις της Γιάννας! Πάρα πολύ καλή σε ολα τα επίπεδα! ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και πάλι και επιτελους…ουφ, ανάσανα τώρα! Με κάλυψε απόλυτα το αποτέλεσμα που είδα!

  12. Έχω εντυπωσιαστεί πάρα πολύ από αυτό που είδα! Πυροτεχνήματα, ομίχλη, καπνοί, ανεμιστήρας. Δεν θα μπορούσε να είναι πιο ατμοσφαιρικό. Μπράβο σε όλη την ελληνική αποστολή! Δεν μας απογοήτευσαν όσο κι’ αν κάποιοι επέμεναν πως δεν έχουμε ωραία εμφάνιση! Καλή μας επιτυχία! Να σκίσουμε!

  13. Δεν είναι άσχημη η πρόβα αλλά δεν υπάρχει έκπληξη. Εξ αρχής το θέμα ήταν λάθος. Έπρεπε να υπάρχει “στόρι” όπως στο βίντεο κλιπ, πυροτεχνήματα και καπνοί για μένα θεωρούνται συνηθισμένα και πάντως όχι έκπληξη. Το τραγούδι καλό και η γέφυρα ενδεικνυόταν για κάτι πολύ wow. Θα δούμε. Καλή επιτυχία όπως κι αν έχει.

    • Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου,η σκηνική παρουσία είναι ένα τίποτα,δεν περιμένω σπουδαία πράγματα μακάρι να διαψευσθώ .καπνοι ,χρήση ανεμιστήρα ……αυτά είναι τίποτα ,δε μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο ενθουσιασμός από τους περισσότερους εδώ ,είπαμε οκ να υπερασπίζουμε την συμμετοχή μας αλλά θεωρώ τρελό να πάμε πολύ καλά .Μην αρχίσετε να με κράζετε απλά δεν υπάρχει stage και μην αρχίσετε τα περί Ουκρανίας και Πορτογαλλιας γιατί άλλοι ήτανε οι λόγοι,καλή επιτυχία στη Γιαννα Τερζη και μια έκκληση στην ΕΡΤ να δει σοβαρότατα αυτό το θεσμό γιατί είναι ένα απίστευτα εμπορικό προϊόν ,συγχαρητήρια στα παιδιά του Ogae για την εκπληκτική δουλειά τους.

      • Δε θέλω να γκρινιάζω παραμονές της εμφάνισής μας αλλά είμαστε κυκλοθυμικός και εκρηκτικός λαός. Θέλουμε το ελάχιστο για να πέσουμε στα Τάρταρα κι άλλο τόσο, ίσως και λιγότερο για να πετάξουμε στα ουράνια. Αυτό που παρακολουθήσαμε σήμερα πολύ λίγο διαφέρει από αυτά που βλέπαμε εξ αρχής. Και σίγουρα καμία έκπληξη δεν προστέθηκε. Δεν υπάρχει αυτό το κάτι που θα μείνει κολλημένο στο μυαλό του τηλεθεατή και θα σπρώξει το δάχτυλό του να μας ψηφίσει. Οκ, ένα καλό τραγούδι που ακόμα κι η απόδοσή του αμφισβητείται από όσους το ακούν live. Όμως πού είναι αυτό που θα το απογείωνε, δεδομένου ότι δεν έχουμε την τελειότερη φωνή του κόσμου ή τη συγκλονιστικότερη μελωδία; Μακάρι να περάσει, που το θεωρώ πολύ πιθανό, αλλά μετά έρχονται τα δύσκολα. Και θέλω τρομερά να διαψευστώ γιατί θέλω την Ελλάδα ψηλά. Έπρεπε λοιπόν κι όλοι εκείνοι που τη θέλουν ψηλά, να έβαζαν λίγο περισσότερο το μυαλουδάκι τους να δουλέψει. Κανείς δεν εντυπωσίασε με καπνούς και φώτα.

    • Μα υπάρχει κονσεπτ απλά δε το χεις πιασει . Τη Τρίτη θα το καταλάβεις με της σωστές κάμερες

      • Ποιο ακριβώς είναι το κόνσεπτ; Χορεύω με σημαία μου μια φούστα από σύννεφα; Πολύ καλό. Μακάρι να το πιάσουν κι οι ψηφοφόροι.

  14. Είδα την πρόβα στο youtube και πραγματικά εντυπωσιάστηκα, ανατρίχιασα! Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω και όλα τα παιδιά του OGAE GREECE τόσο για την ακριβή και επιμελή κάλυψη των τεκταινομένων στη Λισαβόνα όσο και για την ευγένεια και τον πολιτισμό τους. Ευχαριστούμε!

  15. Η προβα εχει διαρευσει στο YOU TUBE, υπαρχει περιπτωση να υπαρξει προβλημα?

      • Κατά 90% θα περάσει. Αντικειμενικά να το δούμε, είναι κλάσεις ανώτερο από τα rise up, one last breath, utopian land και this is love. Στον τελικό θα είναι κάπου στη μέση, ίσως προς τα κάτω. Μην αγχώνεσαι, η Κύπρος θα περάσει 100% και θα μπει και δεκάδα!

      • Αποθηκεύουμε και το δικό σου μήνυμα, για να το αναρτήσουμε αύριο εδώ, αφού μιλάς με τόση σιγουριά για αποκλεισμό.

    • Oχι, δεν προκειται για διαρροη απλα για ανεβασμα βιντεο απο το κοινο. Διαρροη και προβλημα θα υπηρχε αν ανεβαινε το βιντεο με τα πλανα του σκηνοθετη οπως θα παιτουν στην τηλεοραση. Αλλα ακομα και τοτε το προβλημα δεν θα ηταν της Ελλαδας, θα ηταν εκεινου που το ανεβασε, καθως θα εχανε ενδεχομενως τη διαπιστευση του.

  16. Αφού κύλησαν όλα καλά και θα παρουσιάσουν αυτό που ήθελαν νομίζω ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, ακόμα και σε αυτόν τον “μικρό τελικό” όπως εξ’ αρχής τον είχα ονομάσει τον 1ο ημιτελικό.
    Στον τελικό προβλέπω 10καδα.

    OGAE πολλά μπράβο και από εμένα για την καλή δουλειά σας ΚΑΙ φέτος!
    Καλή επιτυχία Γιάννα!
    Καλή επιτυχία Ελλάδα!

  17. Είδα το βίντεο με ολόκληρη την πρόβα από τη συμμετοχή μας και είναι εξαιρετικό το αποτέλεσμα! Ατμοσφαιρικό και μέσα στο πνεύμα και στο ύφος του τραγουδιού! Φυσικά το ωραιότερο κομμάτι είναι στη γέφυρα και ακόμα περισσότερο, κατά τη γνώμη μου, στο τελευταίο ρεφρέν όπου ο συνδυασμός των καπνών, των φώτων, του ”μα γιατί” της Γιάννας και των φωνητικών που ακούγονται από πίσω, είναι ανατριχιαστικός!
    Θεωρώ αδιανόητο και απίθανο όλο αυτό που είδα και άκουσα να μην αρέσει. Τουλάχιστον τόσο όσο χρειάζεται, ώστε να περάσουμε τελικό και από εκεί και πέρα να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Μην τρελαθούμε στην τελική ότι οι υπόλοιπες χώρες έχουν τόσο σπουδαία τραγούδια και τόσο σπουδαίες εμφανίσεις. Δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε. Ίσα-ίσα που είμαστε πολύ καλύτεροι από τους περισσότερους.

  18. Οπτικά δείχνει ωραίο, με την χρήση του καπνού/ομίχλης δεν μοιάζει πλέον άδεια η σκηνή. Η γέφυρα φαίνεται επική.

    Το μόνο που μένει τώρα είναι να βελτιωθεί φωνητικά γιατί δεν ήταν και τόσο καλή σε αυτή την πρόβα

    • βασικα οι hardcore eurovision bloggers τη θαψαν, μιλωντας για οριακη προκριση κτλ κτλ…
      ελπιζω να ειναι καλα το βραδυ και να εχουμε επιτελους το 100% απ ολες τις αποψεις γιατι ψηφιζουν οι επιτροπες…
      καλη μας επιτυχια και παρακαλω τον ogae απλα να ειναι πιο ρεαλιστικος, γιατι και εμεις φαν ειμαστε και αγαπαμε τις συμμετοχες μας αλλα μην βλεπουμε μονοκερους εκει που δεν υπαρχουν, i mean δεν ηταν καλυτερη φωνητικα απο ποτε… ολοι ειπαν πως ηταν off…

  19. Που να βρισκονται αραγε τρια τεσσερα ατομα που εκραζαν την τερζη και θεοποιουσαν την φουρειρα;μαλλον πανε σε ωρλ κ οφθαλμιατρο.
    Τελος παντων η ωραιοτερη συμμετοχη της ελλαδας.αξιζει πενταδα και γιατι και πρωτη.

  20. ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΟΥ…ΤΑ 12ΑΡΙΑ ΜΟΥ…ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΜΟΥ…Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΟΛΗ!♡♡

    ΕΛΛΑΔΑ♥
    ΚΥΠΡΟΣ♥

    #RESPECT★

  21. Η ΓΙΑΝΝΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΘΕΑ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ Η ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΣΑΝ ΔΑΙΜΟΝΑΣ.

  22. Έτσι Σ αυτούς που δε βάζουν το μυαλό τους παραπάνω να δουλέψει απλά βλέπουν και λένε μαλακιες…Ο καπνός είναι τα σύννεφα γι αυτό και στο δεύτερο κουπλε πάνε γύρω από την Γιάννα-Ελλάδα οι δυσκολίες που έχει περάσει η χώρα μας. Αλλά στο τέλος δε το βάζουμε κάτω διώχνουμε τα σύννεφα ψηλά…βλέπε τέλος !!!

  23. υπάρχει και τρίτη έκπληξη. μπορεί ο OGAE να μας πει αν είναι όντως έτσι;

    • Διάβασα σε ενα μπλογκ οτι στο ‘απο το χαρτη δε θα σε εσβηνα’ θα κυλησει ο Πουλοπουλος μεσα σε μια διαφανη πλαστική υδρογειο απο την γεφυρα στο κεντρο της σκηνης, διπλα στη Γιάννα.

      • Χαχαχα!
        Τέλειο… πάντως το καλύτερο θα ήταν να υπάρχει ένα ψευδοπάτωμα και εκεί που τραγουδάει αμέριμνη η Γιάννα να ραγίζει το έδαφος και να ξεπετάγεται ημίγυμνος ο Βλάχος και να την αρπάζει στην αγκαλιά του. Εκεί να δεις ψήφους!!

  24. Ενα ωραιο τραγουδακι ειχαμε μετα απο καιρο κ το καναμε ένα προχθεσινο, χωρις φαντασια καρναβαλι, με βεγγαλικα, καπνους κ ανεμιστηρες. Κατα βαθος οι περισσότεροι ξέρετε πως έτσι ειναι, δεν πειραζει, του χρονου καλυτερα.

    • ir-rational, μην κρίνεις ποτέ το γούστο του καθενός. Λυπάμαι που δε σ’ αρέσει, κυρίως γιατί χάνεις την ευχαρίστηση. Εμένα προσωπικά μ’ αρέσει, είναι κοντά στη δική μου φιλοσοφία που είναι πιο μινιμαλ, λίγο τα βεγγαλικά με βγάζουν εκτός κλίματος αλλά δεν ξέρουμε και πως γράφουν. Του χρόνου εννοείται να τα πάμε καλύτερα, όπως και του κάθε χρόνου. Να ανεβαίνουμε σιγά σιγά από τον πάτο των τελευταίων χρόνων, και ας ελπίσουμε φέτος να κάναμε το πρώτο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση!

      • Μη λυπασαι που δε μου αρεσει, μου αρεσουν πολλες αλλες χωρες οποτε ειναι η ευχαριστηση μου ειναι μια χαρα, thanks. Αντιθετα, δεν εχω τον εξαναγκασμο πως πρεπει να μου αρεσει επειδη ετυχε να γεννηθω σε αυτη τη χωρα.

  25. Χαίρομαι πάρα πολύ για το αποτέλεσμα σε ότι έχει να κάνει σχέση με την σκηνική της παρουσία…Τώρα τα φωνητικά είναι κάτι που βελτιώνεται με τις πρόβες…Το σημαντικό είναι ότι επιτέλους μπορούμε να σκεφτόμαστε θετικά για την εικόνα της Γιάννας πάνω στη σκηνή…Καλή επιτυχία!!!

  26. Εχω μπερδευτει ελικρινα. Αλλοι λενε οτι τα vocals της Ελλαδας δεν ηταν καλα σημερα, αλλοι λενα οτι ηταν! Τι στο καλο ειναι τοσο διφορουμενο ζητημα τα φωνητικα που δεν εχουν ολη την ιδια αποψη. Δηλαδη αν καποιος δεν τραγουδησε καλα δεν ειναι ξεκαθαρο; Ή το αντιθετο εαν καποιος τραγουδησε καλα επισης δεν ειναι ξεκαθαρο;;

    • εμενα θα ακουσεις που ειμαι αντικειμενικος και σου τα λεω οπως υπονονται απο σοβαρους bloggers(βλεπε Alesia)… 😛
      ηταν off και λενε οτι θα περασουμε οριακα γιατι υποστηριζουν οτι ειναι αλλο πραγμα ειμαι off key και αλλο κραταω για μετα… μπορεις να κρατας αλλα να εισαι και σωστος..
      μουσικος δεν ειμαι, και σχεδον κανενας απο αυτους ολους που σχολιαζουν αλλα νμζω ισχυει αυτο που ειπε και την εχουν σαν ξεγραμμενο χαρτι, εγω αυτο καταλαβα τουλαχιστον… ας ελπισουμε να ηταν η κακια στιγμη και το βραδυ να κανει το καλυτερο δυνατο…

      • Έχετε τρελαθεί τελείως; Και η Γιάννα και τα φωνητικά από πίσω είναι υπέροχα! Άλλα ακούω εγώ και άλλα εσείς; Και δεν καταλαβαίνω, ποιοι είναι αυτοί οι bloggers που θα πρέπει να τους λαμβάνουμε τόσο σοβαρά υπ’όψιν;

      • Καλά η Alesia είπε ότι στην αρχή το ελληνικό τραγούδι το είχε τοπ 2..και τωρα το εχει ξεγραμμενο επειδη δεν εχει τοσο σωστα πλανα κατα την αποψη της ..δεν την λες και σοβαρη …δεν μπορεις να ξεγραφεις ενα τραγουδι απο το τοπ 2 σου μονο και μονο για τα πλανα…και να λες οτι θα δυσκολευτει να περασει…η κατασταση μας μου θυμιζει Βελγιο 2017…

    • Θα το παίξω vampire diary και θα σου πω εμένα να ακους και διάλεξε xD
      Αναλόγως που δίνεις βάση… Στο περισσότερο τραγούδι φαίνεται να ήταν πολύ καλή, στο φινάλε εκτός τόνου και χωρίς ανάσα.
      Γενικά μην ακούς ούτε δημοσιογράφους ούτε bloggers. Έχε υπομονή και θα το ακούσεις αύριο το βράδυ με τ’ αυτιά σου.

      • ναι ρε παιδι μου, δεν ειπαμε τιποτα, μακαρι να το σκισει και να τρελαθουν ολοι…!!!
        απλα ας ειμαστε μετρημενοι μεχρι να το ακουσουμε μονοι μας αυριο βραδυ..!!
        ολοι μας(σχεδον) θελουμε να τα παμε καλα…!!

      • Ε, αυτό ακριβώς είπα :p δίνεις εικόνα του τι γίνεται στο press room, λες και έχει καμιά ιδιαίτερη σημασία…

  27. Σημαντικό που ήταν καλή, αλλά το θέμα είναι να πάνε όλα καλά και στη 2η πρόβα που είναι πιο σημαντική! Καλή επιτυχία!

  28. Αισθάνομαι κόμπλεξ….Που βρίσκομαι;Στη Νασα; Στο Χάρβαρντ;Μα πόσοι Σοφία εδώ μέσα;Πόσοι επιστήμονες;Που ΠΑΣ ρε Σαμυλ με ένα τιποτενιο μάστερ;ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑ ΦΕΡΤΟ ΜΑΣ.Μπας κ ξανακοιτάξουν τα μεταλυκειακα….

  29. Εγώ και από το βίντεο που είδα και από τα σχόλια που κάνανε τα vocals είχαν θέματα. Οκ δεν μιλάμε για περίπτωση Demy πέρσι που δεν μπορούσε να τραγουδήσει το βασικότερο στίχο του τραγουδιού της. Αλλά εντάξει προφανώς μπορεί να έκανε και κράττει για τη βραδινή πρόβα μπροστά στους κριτές το οποίο είναι και λογικό…
    Αλλά οκ παιδιά δεν είναι και τόσο συγκλονιστικό το staging. Οκ δεν είναι χάλι αλλά ναι εντάξει δεν είναι να τρελαθείς κιόλας, και να πανηγυριζουμε… Μπορούσε να ταν και καλύτερο.
    Για εμένα εξαρχής λάθος που τα φωνητικά δεν είναι πάνω στη σκηνή. Το τραγούδι βασίζεται σε αυτή τη φωνητική σύνθεση και η σκηνή δεν μας το δείχνει…

  30. Φωνητικά νομίζω δεν ήταν πολύ καλή. Σαν ερμηνεία γενικά καλή. Παρουσίαση μια χαρά μου φάνηκε, αν και τα πυροτεχνηματα δεν θεωρώ ότι πολυκολλανε, καθώς δεν πρόκειται για τραγούδι “ντιτινταχτα” και παραφορτωνεται χωρίς λόγο. Γενικά καλά, ας ευχηθούμε και καλύτερα. Και έλεος πια με τα παιδιά του ogae.. Δεν φτάνει που μας ενημερώνουν (χωρίς να υποχρεουνται), τους τη λέτε κι από πάνω?

  31. Μου φαινεται πολυ φτωχη σκηνη παρουσιαση και ελαχιστα καλοι φωνητικα,ωστοσο ευχομαι τα καλυτερα ..

  32. Είδα τη πρώτη dress rehearsal. Όχι, φωνητικά δεν ήταν η καλύτερή της πρόβα, η φωνή της έτρεμε και έκανε τονικά λάθη στην αρχή και στο μα γιατί. Είπαμε εδώ μέσα να λέμε αλήθειες, είναι πολύ σημαντικό. Η καλύτερη φωνητικά πρόβα της ήταν η δεύτερη που ήταν άψογη, σαν να άκουγες τη studio version. Το τρέμουλο στη φωνή και τα λάθη ίσως οφείλονται στο άγχος της και την κούραση, αφού με τόσα τεχνικά προβλήματα είναι λογικό η κοπέλα να αγχωθεί . Όταν παίρνει κάποιος κοφτές, ρηχές αναπνοές λόγω stress φυσικό είναι να μην βγαίνουν οι ψηλές νότες ή να μην έχει έκταση η φωνή. Πιστεύω όμως ότι αυτά θα βελτιωθούν και όλα θα είναι οκ. Το staging φυσικά ήταν πολύ καλύτερο σήμερα. Θεωρώ ότι σίγουρα θα περάσουμε τελικό, τα άλλα τραγούδια δεν φτάνουν σε ποιότητα το δικό μας.Με μια άψογη φωνητικά ερμηνεία χωρίς αστάθειες και με δραματικότητα στην έκφραση και φυσικά με τέτοιο τραγούδι διαμάντι θα ενθουσιάσουμε τις επιτροπές. Καλή επιτυχία Γιάννα στη δεύτερη dress rehearsal!

  33. Λοιπον ετυχε να δω ιδιωτικο βιντεο με τη σκηνικη παρουσια οπως θα παιχτει στην τηλεοραση. Εξακολουθω να πιστευω οτι τα πλανα ειναι πολυ μακρινα. Ειδικα στο πρωτο ρεφρεν πολυ αργες εναλλαγες στα πλανα. Το zoom in kai zoom out που κανουν οι τεχνικοι ειναι απαραδεκτο….πολυ ερασιτεχνικο. Δηλαδη ο θεατης καταλαβαινει οτι γινεται zoom in με την ιδια καμερα που ειχε πριν το μακρινο πλανο.

  34. Λοιπον ετυχε να δω ιδιωτικο βιντεο με τη σκηνικη παρουσια οπως θα παιχτει στην τηλεοραση. Εξακολουθω να πιστευω οτι τα πλανα ειναι πολυ μακρινα. Ειδικα στο πρωτο ρεφρεν πολυ αργες εναλλαγες στα πλανα. Το zoom in kai zoom out που κανουν οι τεχνικοι ειναι απαραδεκτο….πολυ ερασιτεχνικο. Δηλαδη ο θεατης καταλαβαινει οτι γινεται zoom in με την ιδια καμερα που ειχε πριν το μακρινο πλανο.

    • Θα πρέπει να είσαι κάποια σημαντική για να δεις ιδιωτικο βιντεο . Έχεις γνωστό κανέναν με΄σα στην ΕBU.
      Αν να πες κανένα καλό λόγο να μας προσέξουν.

      ΠΡΟΣΚΥΝΩ!!!!!!

  35. Παιδια εγω που ξερω κατι παραπανω απο μουσικη(ασχολουμαι) μου φανηκε κανονικα οτι ητανε.

    Πολυ καλη παρουσιαση γενικα πιστευω ειναι δεδομενο ενα καλο αποτελεσμα.

  36. Μπαίνω στο site πολλά χρόνια τωρα, έχω γράψει ελάχιστες φορές. Παρακολουθώ τις τελευταίες ημέρες να εξελίσσεται ένα απίστευτο σήριαλ κατάρας, κακίας, ανόμοιο πιθανότατα με κάθε άλλη φορά!!! Αναρωτιέμαι, πόσο χρονών είστε? Και πότε ακριβως έγινε άφωνη η Τερζή? Που πριν 3 μέρες απέδιδε άψογα Mariah Carey? Και γενικά όταν τραγουδάει live είναι τουλάχιστον αξιοπρεπής? Δεν λέω πως έχει το μεγαλύτερο εκτόπισμα στη σκηνη η γυναίκα, αλλά υπάρχουν και όρια στην καλόβουλη κριτική. Και μετά για μαντέψτε? Γίνεται κακόβουλη και κακοπροαίρετη. Μέχρι χτες κράζατε γιατι είναι άδεια η σκηνή. Τώρα που καταλάβατε οτι οι πiθανότητες πρόκρισης αυξάνονται, αρχίσατε την αλλη ιστορία, τελευταίες θέσεις στον τελικό, ανεμπνευστοι οι καπνοι και τα πυροτεχνήματα κτλ κτλ. Του χρόνου λοιπόν να προσφέρετε την αυθεντία σας στην Ελληνική αποστολή αφιλοκερδώς, μην σας πω να βάλετε και το κατιτίς από τη τσέπη σας. Φαγωμάρα και μόνο φαγωμάρα. Άξιοι της μοίρας μας και μόνο. Εξ αρχής δεν με τρέλανε το τραγούδι μας, αλλά πραγματικά πολλοί έχετε ξεφύγει… Καλή επιτυχία στη Γιάννα, κάνε ότι μπορείς και να το ευχαριστηθείς! Καλή επιτυχια και στην Ελένη, βάλε φωτιά κοριτσάρα! Και τέλος, ευχαριστώ τα παιδιά του OGAE. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή είστε το Νο.1 guilty pleasure μου. Και μάλιστα, καθόλου guilty!!! Φιλικά προς όλους (ΝΟΤ!)

    • Φίλε χαλάρωσε, δεν είπε κανένας ότι είναι άφωνη ίσα ίσα το αντίθετο. Απλά ΣΗΜΕΡΑ δεν ήταν η καλύτερη μέρα της, είχε τονικές αστάθειες, προφανώς λόγω άγχους. Κάποια πράγματα είναι προφανή, μην κάνουμε το μαύρο άσπρο.

    • Ότι καλύτερο έχω διαβάσει αυτές τις μέρες τα λέει όλα..!!!ακριβως τα ίδια πιστεύω αλλά δεν γράφω πολλά εδώ μέσα Γτ δεν έχει νόημα να ασχολεισε με τους κακοπροαίρετους!!

  37. Υπέροχη όπως παντα. Και η Γιάννα είπε πως δεν ήταν και πολλη καλή σήμερα Αλλά αυτό διορθώνεται έχουν υπάρξει και καλύτερες φορές

  38. Όσον αφορά τη σκηνική μας παρουσία, τη θεωρώ πολύ δυνατή, αν και θεωρητικά απλή. Κρύβει συμβολισμούς και, προσωπικά, με συγκινεί.
    Από φωνητικής άποψης, ναι, δεν ήταν όντως η καλύτερή της φορά. Ή κρατάει δυνάμεις για το show σε λίγο ή ήταν λόγω άγχους για το αν τελικά πραγματοποιηθούν αυτά που δοκιμάστηκαν χθες στην έκτακτη τεχνική πρόβα. Όπως και να ‘χει, μπορεί να τραγουδήσει και φαίνεται. Νομίζω θα τα πάμε πολύ καλά!!

  39. Τα φωνητικά στο τελευταίο κομμάτι δεν ήταν καλά. Δεν υπάρχει λόγος να εθελοτυφλούμε. Ωραίες οι αλλαγές στη σκηνή και το αποτέλεσμα μοιάζει καλύτερο αλλά τα φωνητικά θέλουν πολύ βελτίωση.

  40. Το τραγουδι μας ειναι μια χαρα. Το ιδιο και η σκηνικη παρουσια. Θα μπορουσαν να ηταν καλυτερα οπως και χειροτερα και τα δυο. Παντα υπαρχει το καλυτερο και το χειροτερο. Η συμμετοχη μας θα τα παει οπως θα κρινουν οι κριτικες επιτροπες και το κοινο αλλων 42 χωρων και οχι οπως μπορει να φανταζεται ο καθενας. Αν στις κριτικες επιτροπες και στο κοινο συνδυαστικα αρεσουν περισσοτερο ως τραγουδια και σκηνικη παρουσια 2 συμμετοχες θα βγουμε 3οι, αν αρεσουν 10 θα βγουμε 11οι και αν αρεσουν 42 θα βγουμε 43οι. Κι αυτο γιατι οτι και να κανουμε εμεις υπαρχουν και αλλες 42 χωρες που και αυτες κατι κανουν, και αν θα αρεσει περισσοτερο ή λιγοτερο δεν το ξερουμε, και αν το τραγουδι μας εμεις το θεωρουμε το καλυτερο, το δικο τους μπορει στον κοσμο να αρεσει πιο πολυ. Και αυτες προσπαθουν, και αυτες θελουν να τα πανε καλα. Που ξερουμε δηλαδη αν το τραγουδι μας θα αρεσει στον κοσμο που η πλειοψηφια δεν το εχει ακουσει οσο αρεσει σε μας τους Ελληνες? Επειδη αρεσει στους φανς? Απειρα παραδειγματα τραγουδιων που αρεσαν στους φανς και πατωσαν και το αντιθετο. Μπορει στον κοσμο να αρεσει η σκηνικη παρουσια και απλα να μην τους αρεσει τοσο το τραγουδι ή να τους αρεσουν αλλα τραγουδια πιο πολυ. Στους φανς περυσι η Πορτογαλια δεν ηταν πρωτη, ουτε η Τζαμαλα, ουτε η Κοντσιτα, ουτε το Αζερμπαιτζαν το 2011 κτλ κτλ. Το κοινο και οι κριτικες ειχαν αλλη αποψη. Τελικος κριτης ειναι οι κριτικες επιτροπες και το κοινο. Και τι θεωρουν αυτοι καλο και τι λιγοτερο καλο θα φανει. Αυτο δεν σημαινει ουτε οτι εκανε κατι λαθος η Ελλαδα αν βγει 20η ουτε οτι τα εκανε ολα τελεια αν θα βγει πρωτη. Εχει να κανει με το πως θα εισπραξουν τα 3λεπτα των καθε συμμετοχων οι κριτικες και ο κοσμος την καθε βραδια των ημιτελικων και του τελικου. Πιστευε κανεις περυσι τετοια εποχη οτι η Μολδαβια θα βει 3η, η Ιταλια 6η, η Νορβηγια 10η και οτι η Κροατια θα περνουσε τελικο και θα εβγαινε μαλιστα 13? Πιστευε κανεις απο τους φανς προπερσι οτι Πολωνια, Λιθουνια και Βελγιο θα ειναι 10αδα ή οτι η Γεωργια θα περνουσε τελικο? Μην υπεραναλυουμε τα παντα γιατι δεν ξερουμε τι θα αρεσει και τι οχι. Ας απολαυσουμε και ας διασκεδασουμε απλα και οτι ειναι να γινει θα γινει.

  41. Με εκπλησσει που μερικοι ακομη πιστευουν πως η προκριση μας στον τελικο ειναι αμφιρροπη…ειναι δυνατον με αυτο το τραγουδι και αυτην την σκηνικη παρουσια να μην περασουμε; ελεος δηλαδη…εγω οταν ειδα την προβα της Γιαννας πραγματικα ενιωσα περηφανη..μια απο τις πιο ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ παρουσιες που εχουμε στειλει ποτε αξιζει και να μπει στην δεκαδα..οντως η φωνη της μπορει να μην αποδοθηκε στο 100% αλλα οπως και να χει την εμπιστευομαι διοτι ειναι μια ταλαντουχα τραγουδιστρια..Γιαννα ευχομαι να πανε ολα οπως τα εχετε προγραμματισει και να δωσεις τον καλυτερο εαυτο σου που ειμαι σιγουρη πως θα το πραξεις! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ