Δείτε την εμφάνιση της Stefania στο “φλΕΡΤ”!

Λίγο πριν αναχωρήσει για το Ρότερνταμ της Ολλανδίας και τον 65ο διαγωνισμό της Eurovision, η Stefania ήταν καλεσμένη της Νάντια Κοντογεώργη στην εκπομπή “φλΕΡΤ“. Η γλυκύτατη εκπρόσωπος μας δήλωσε έτοιμη για τη μάχη που θα δώσει στη σκηνή του Ahoy Arena, αποκάλυψε ότι η αδερφή της της έχει λείψει πολύ και ότι τo ίνδαλμα της Έλενα Παπαρίζου τη συμβούλευσε να φοράει τα τακούνια της συνέχεια!

Δείτε την εμφάνιση της Stefania από την εκπομπή στο παρακάτω βίντεο:

https://ogaegreece.com/archives/92655

Όλα πλέον είναι έτοιμα για την ελληνική αποστολή, η οποία ετοιμάζεται για την αναχώρησή της για την Ολλανδία και την πρώτη της τεχνική πρόβα, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Μαΐου στη 13:00 το μεσημέρι. Το κλίμα στις τάξεις της ελληνικής αποστολής είναι αισιόδοξο μετά και την ολοκλήρωση των stand-in rehearsals, οι οποίες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η Ελλάδα θα εμφανισθεί 4η στο δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2021 στις 20 Μαΐου.

Μείνετε συντονισμένοι στο www.ogaegreece.com για όλα τα νέα σχετικά με την Ελληνική αποστολή και τον 65ο Διαγωνισμό της Eurovision.

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παρακολούθησα λίγο την συνέντευξη της και πραγματικά το κορίτσι δεν υπάρχει σε μαγνητίζει! Και ο πιο μίζερος άνθρωπος του κόσμου να είσαι θα σου φτιάξει τη διάθεση!
    Καλή επιτυχία Στεφανία μας!!

  2. Συγχαρητήρια στην Στεφανία ειναι εκπληκτική.
    Το’χω πει κ θα το ξαναπω.Αν οι πρόβες πάνε κάλα εχουμε ελπίδες για πολλα πράγματα!!!
    Καλη μας επιτυχία.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ