Αντίστροφη μέτρηση για τον ελληνικό τελικό της Eurovision!!!

Όπως δημοσίευσε ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελάς στο newsit, έντονη κινητικότητα υπάρχει στην ΕΡΤ τις τελευταίες ώρες, καθώς η οργανωτική επιτροπή επεξεργάζεται όλες τις παραμέτρους για την διεξαγωγή του «Ελληνικού τελικού» από τον οποίο θα αναδειχθεί το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Έπειτα από την συνεδρίαση που θα γίνει στην ΕΡΤ, την Δευτέρα, η οργανωτική επιτροπή θα καλέσει τις δισκογραφικές εταιρίες που θα συμμετέχουν στον ελληνικό τελικό για να τους ενημερώσουν για την ημερομηνία διεξαγωγής, τον τόπο αλλά και για τον τρόπο διεξαγωγής του ελληνικού τελικού.

Απ’ ότι ξέρουμε, τα 3 τραγούδια που θα παρουσιαστούν την βραδιά του ελληνικού τελικού, θα είναι σε βίντεο αλλά με τους τραγουδιστές να τραγουδούν live. Το τηλεοπτικό κοινό θα αποφασίσει μέσω ψηφοφορίας για το ποιος θα μας εκπροσωπήσει φέτος στον διαγωνισμό της Eurovision.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα έχουμε νέες εξελίξεις για τον ελληνικό τελικό!!!

[Πηγή: newsit.gr]

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καιρος ηταν…βγαινει ο μηνας και δεδομενου οτι θα γινει η επιλογη μεσα στο Φλεβαρη εχουν ηδη αργησει οι επισημες ανακοινωσεις….
    Παντως αν ο τελικος γινει στα στουντιο τα περυσινα παλι φτωχικο θεαμα θα δουμε,αλλα ας ειναι καλα τα κομματια και αυτο μικρη σημασια εχει!
    Αν αναμονει λοιπον και ευελπιστω σε αξιολογα κομματια.

  2. Επιτέλους ξεκινούν οι προετοιμασίες και για τη δική μας συμμετοχή (και πολύ αργήσαμε). Αυτό που έχει σημασία για μένα είναι να ακούσουμε τρία ΚΑΛΑ κομμάτια και το αν θα έχουμε λιτό εθνικό τελικό ή υπερπαραγωγή μικρή σημασία έχει. Ανυπομονώ για τις νεότερες ανακοινώσεις!!

    • Άλλο λιτό, άλλο αυτό αίσχος που είδαμε το 2011 και 2017 στο ίδιο στούντιο. Το λιτό μπορεί να το πεις και όμορφο. Το να βάλεις 50 καρέκλες για τους φαν και 10 φώτα, ας μην πω καλύτερα πως μπορείς να το πεις. Το δελτίο ειδήσεων του σταθμού έχει καλύτερη αισθητική και είναι πιο καλοφωτισμένο από τις χρονιές που προανέφερα.
      Όσο για τα τραγούδια κι εγώ εύχομαι να ακούσουμε κάτι πραγματικά όμορφο. Και μόνο ένα από τα τρία να είναι καλό θα μαστε ευχαριστημένοι.

      • Έχει δίκιο! Καλά αυτό κι αν ήταν χάλι. Αν κι απ’ ότι θυμάμαι τον τελικό του 2012 δεν τον διοργάνωσε η ΕΡΤ, αλλά μια δισκογραφική. Έδωσε όμως το “πράσινο φως” για να διοργανωθεί αυτή η παρωδία στο εμπορικό κέντρο.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ