ΕΛΒΕΤΙΑ: Ετοιμάζεται ήδη για το 2022!

Η Ελβετία είναι μία από τις πρώτες χώρες μαζί με τη Γερμανία και το Ισραήλ που έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό της Eurovision για το 2022.

Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, δύο κριτικές επιτροπές θα επιλέξουν την ελβετική συμμετοχή για το 2022. Ένα πάνελ 100 ατόμων και μια κριτική επιτροπή 20 ατόμων που θα αποτελείται από ειδικούς της μουσικής από όλο τον κόσμο θα είναι επιφορτισμένοι με την επιλογή.

Γίνε μέρος της κριτικής επιτροπής

Το SRF, ο τηλεοπτικός φορέας της χώρας, απηύθυνε κάλεσμα σε όποιον ενδιαφέρεται να γίνει μέλος της μεγάλης επιτροπής που θα αποτελείται από 100 άτομα και θα κρίνει τα υποψήφια τραγούδια που θα υποβληθούν.

Ο εκπρόσωπος της Ελβετίας το 2019, Luca Hänni μέσα από μήνυμα του κάλεσε όσους επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα για να αποτελέσουν μέλη της κριτικής επιτροπής.

Να σημειώσουμε ότι το “Repondez-moi” επιλέχτηκε το 2019 μεταξύ 515 συμμετοχών, ενώ το 2020 ο Gjon’s Tears ετοίμασε 20 τραγούδια.

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ