EUROVISION 2021: Δεύτερη πρόβα Φινλανδίας!

Μετά από δυο μπαλάντες, ήρθε η ώρα για τη δεύτερη τεχνική πρόβα της Φινλανδίας! Λίγο πριν το πρώτο διάλειμμα της σημερινής ημέρας των προβών, οι Blind Channel ροκάρουν με το τραγούδι τους “Dark Side”!

Δυναμικά ξεκίνησαν την πρόβα τους σήμερα οι Blind Channel. Οι δύο τραγουδιστές πολύ πιο άνετοι σήμερα και δίχως άγχος καλύπτουν όλη την κύρια σκηνή του Ahoy Arena. Φωνητικά πολύ καλοί.

Τα μεσαία δάχτυλά τους και πάλι με κόκκινη ταινία. Στη μεγάλη οθόνη από πίσω και στο πάτωμα έχουμε πάλι βίντεο με τα μέλη του συγκροτήματος να τραγουδούν.

Στη γέφυρα του τραγουδιού η σκηνή πλημμυρίζει με κόκκινα φώτα. Στο 3ο run βγαίνουν φωτιές! Έχουμε μια καθαρά ροκ εμφάνιση που σίγουρα θα κερδίσει τους φίλους του είδους!

Πώς σας φαίνεται η δεύτερη πρόβα της Φινλανδίας; Οι δυναμικοί Blind Channel θα καταφέρουν να προκριθούν στο μεγάλο Τελικό;

Μπορείτε επίσης να βρείτε στο στο τέλος του άρθρου μας την αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε το συγκρότημα στον OGAE GREECE καθώς και ένα βίντεο-ντοκιμαντέρ με τις πρόβες και τις προετοιμασίες του συγκροτήματος για το φετινό διαγωνισμό!! 

EBU / ANDRES PUTTING

EBU / ANDRES PUTTING

EBU / ANDRES PUTTING

https://ogaegreece.com/archives/92226

 

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 65ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

[Πηγή φωτογραφίας:EBU / ANDRES PUTTING]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ