EUROVISION 2021: Δεύτερη πρόβα Πορτογαλίας!

Η σημερινή μέρα των τεχνικών προβών για τις χώρες του 2ου ημιτελικού συνεχίζεται με τη δεύτερη πρόβα της Πορτογαλίας και τους The Black Mamba στο τραγούδι “Love is on my side”.

Τα πλάνα ξεκινούν και σε αυτή την πρόβα ασπρόμαυρα δημιουργώντας την εντύπωση ότι ταξιδεύουμε σε παλαιότερους διαγωνισμούς της Eurovision.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος βρίσκεται στην κυρίως σκηνή μπροστά από τους 4 μουσικούς καθ’όλη τη διάρκεια του τραγουδιού. Μετά το δεύτερο ρεφραίν κατευθύνεται στη βοηθητική σκηνή και ολοκληρώνει εκεί την ερμηνεία του. Φοράει μαύρο σμόκιν με άσπρο καπέλο και άσπρα παπούτσια. Φωνητικά είναι πολύ καλός και στις δύο πρόβες που προβλήθηκαν σήμερα. 

Υπάρχουν αρκετά πλάνα που επικεντρώνονται τόσο στον ίδιο τον τραγουδιστή όσο και στα υπόλοιπα 4 μέλη του συγκροτήματος ξεχωριστά. 

Στη μεγάλη οθόνη πίσω αποτυπώνονται εικόνες από κτήρια με την χαρακτηριστική αρχιτεκτονική της Ολλανδίας. Επιπλέον διακρίνονται μαύρες φιγούρες ανθρώπων σε ορχήστρα που παίζουν μουσική. Το μπλε χρώμα κυριαρχεί στο δεύτερο κουπλέ. Στο δεύτερο ρεφραίν στα γραφικά εμφανίζονται κίτρινοι σχηματισμοί σαν μεγάλες καρδιές.

Στη γέφυρα του τραγουδιού βλέπουμε ταυτόχρονα στην κεντρική οθόνη στο μέσον του σταδίου μια μορφή γυναίκας να περπατάει σε έναν δρόμο με φώτα δεξιά και αριστερά. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αποτελεί το πρώτο τραγούδι που εκπροσωπεί την Πορτογαλία με αποκλειστικά αγγλικό στίχο.

EBU / ANDRES PUTTING
EBU / ANDRES PUTTING
EBU / ANDRES PUTTING

Πώς σας φαίνεται η δεύτερη πρόβα της Πορτογαλίας; Το συγκρότημα The Black Mamba έχει πιθανότητες να προκριθεί στο μεγάλο τελικό;

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 65ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision!

[Πηγή φωτογραφίας:EBU / ANDRES PUTTING]

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πολύ όμορφη παρουσίαση. Οι επιτροπές θα το λατρέψουν. Πολύ ωραία φωνή. Γενικά το επίπεδο των φετινών παρουσιάσεων βλέπω είναι πολύ υψηλό. Πιστεύω πως θα προκριθεί.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ